ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    2010/01/06
    438
    6

    تابع outportb در زبان c

    دیگه دارم کلافه میشم
    چرا کامپایلر این تابع رو نمیشناسه
    من از ویژوال استدیو 2013 استفاده میکنم حتی از توربو هم استفاده کردم تو ویندوز xp هم رفتم گفتم شاید dll های اونو بخواد
    ولی هر کاری میکنم این تابع رو نمیشناسه
    انجمن ها رم زیر و رو کردم فایده نداشت
    برنامه های خود ماکرسافت رو کپی پیست میکنم بازم این تابع رو نمیشناسه
    :cry2:
    نــــ_ـــمـــ_ــــیــــ_ــ
  2. #2
    2009/10/21
    تهران
    2,493
    194

    پاسخ : تابع outportb در زبان c

    از ویندوز 98 ببعد دسترسی مستقیم به پورتها ممنوع هست و شما باید از درایورهای مخصوص اینکار استفاده کنید
    اون اوایل که تازه xp اومده بود و جماعت برنام نویس تحت داس قاط زده بودند از یه سری برنامه مثل porttalk که دسترسی ه یقسمتی از پورتها زا اجازه میداد استفاده میکردند
    ولی الان دیگه نمیدونم چطور میشه اینکار رو کرد
    خود محیطهای برنامه نویسی معمولا روالهای انجام اینکار رو دارند مثلا کامپونن سریال در احتیار شماست در C#
    یا VISA در لب ویو
  3. #3
    2010/01/06
    438
    6

    پاسخ : تابع outportb در زبان c

    مشکلم با این فایل حل شد: inpout32.dll
    نسخه 64 بیتش هم هست ولی هر کاری کردم نتونستم ازش استفاده کنم
    نــــ_ـــمـــ_ــــیــــ_ــ
  4. #4
    2010/01/06
    438
    6

    پاسخ : تابع outportb در زبان c

    سلام
    حالا اگه بخوام از همون دستورات outportb استفاده کنم باید با چه کامپالری و تو چه سیستم عاملی کار کنم؟
    راحترین راهش چیه؟
    نــــ_ـــمـــ_ــــیــــ_ــ
  5. #5
    2009/10/21
    تهران
    2,493
    194

    پاسخ : تابع outportb در زبان c

    تو ویندوزها با 98 و پایین تر از اون ؛ کامپایلر هم من از borland C++3.1 استفاده میکردم
    سیستم عامل های Realtime هم هنوز این قابلیت رو از برنامه نویسی نگرفتند
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/10/25, 14:03
  2. نوشتن تابع برگشتی به زبان c
    توسط monire63 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2015/09/19, 14:39
  3. ترجمه تابع سی به زبان بیسیک
    توسط arvin2009 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2013/09/11, 10:09
  4. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/06/17, 12:13
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/09/28, 16:51

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •