اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه سازی و برنامه نویسی در مهندسی برق

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    برنامه سازی و برنامه نویسی در مهندسی برق

    سلام
    لطفا دوستانی که در رشته برق تحصیل کردند یا در حال تحصیل هستند ضرورت برنامه سازی و برنامه نویس
    و همچنین کاربردش رو در رشته برق خصوصا الکترونیک برام توضیح بدن
    ممنون

    #2
    پاسخ : برنامه سازی و برنامه نویسی در مهندسی برق

    عارضم به حضور شما دوست گرامی، که تکنولوژی چندین ساله که داره به سمت نرم افزار سوق پیدا می کنه. یه مثالِ عینیش اینه که دیگه چندین ساله که سرعت CPUها اضافه نمیشه. سخت افزار پیشرفتِ چشمگیری نداره..
    در عوض، نرم افزار داره به سرعت نور پیش می ره! نسخه های مختلف اندروید، سیستم عامل های موبایل و تبلت، تکنولوژی ها و پلتفرم های خفن برنامه نویسی تحت وب و شبکه و VoIP و امثال اینا که فعلاً ذهنم یاری نمیده! نمونه هایی از این پیشرفت هستند.
    در مورد دانشجویانِ مهندسی، و اصاً همه رشته ها، نرم افزار ابزار کار یه مهندسه. به دیدِ من (توی محیط کار و تجارب کاری) موفق ترین مهندسا اونایی هستند که نرم افزار بیشتر بلدند. ببین، حتی بچز عمران و صنایع هم با نرم افزار کار می کنن. دیگه گذشت دوران جدول و نمودار و کتاب مرجع و اینا. بیشترین نمونه این چیزا مال مکانیک و عمرانه که ماشاللا نرم افزارا دیگه به راحتی جایگزینِ همه اون جدول ها و نمودارها شدند.
    اینا شد نرم افزارهای کاربردی. بریم سرِ کد نویسی؛
    باز هم به نظر من (طبق برخوردهایی که با افراد مختلف داشتم) اونهایی که ذهنشون از دوران مدرسه با الگوریتم و برنامه نویسی عجین بوده خیلی ساده تر می تونن راه حل مشکلات امروز رو پیدا کنند تا اونایی که از این موهبت بی بهره بودند. وقتی شما الگوریتم و ساختار بلد باشی، نه تنها در کد نویسی و نرم افزار، که در بقیه امور زندگی هم بهتر از دیگران پیش میری.
    در مورد بچز برق همین بس که مهندس هستند و تمام گرایش ها به نرم افزار احتیاج دارند. در زمان دانشجویی MATLAB و C++/C و شبیه سازی مدار (همه نرم افزارها) بسیار مفیده. بسیاری از این نرم افزارها در کار هم به درد می خوره. مهندسای برق اگه نرم افزار بلد نباشند به هیچ دردی نمی خورن!
    و رسیدیم به الکترونیک... ببین دوستِ من، از طرح و شبیه سازی مدار، تا پیاده سازی مدار چاپی، میکروکنترلر و میکروپروسسور و FPGA، طراحی آی سی (در حالتِ بسیار خفن!)، نرم افزار کاربردی تحت ویندوز و لینوکس و اندروید و غیره و بسیاری از کارهای دیگه، همشون به یاد گرفتن نرم افزار احتیاج دارند. خیلی از این موارد هم که خودشون جزو کدنویسی هستند.
    یا مثلاً بردهای آموزشی هستند که سخت افزارشون آماده ست، و شما فقط باید کدنویس خوبی باشی تا تحت لینوکس و اندروید بتونی از اون سخت افزار به درستی استفاده کنی. حتی سنسورها و ابزارهای اتوماسیون هم همگی دارند به سمت ماژولار شدن و کنترل نرم افزاری پیش می رن.
    الآنه تمام نرم افزارهای کاربردی ماژول هایی دارند که شما توش کد می نویسی تا یه سری کارها برات راحت انجام بشه. حتی فوتوشاپ هم محیط script داره.

    دیگه زیاد حرف زدم!
    بیایید با Google آشتی کنیم!

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : برنامه سازی و برنامه نویسی در مهندسی برق

      ممنون از شما
      دارم یه تحقیق در مورد این موضوع مینویسم پس نظر دوستان خیلی میتونه کمکم کنه
      منتظر نظرات بقیه دوستان هستم
      ممنون از همگی!

      دیدگاه

      لطفا صبر کنید...
      X