ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13
  1. #1
    2012/04/03
    تهران
    237
    3

    خطا در برنامه

    سلام دوستان
    من یه برنامه نوشتم اما ی خطا میده هرچقدر چک کردم نفهمیدم
    کسی میتونه کمکم کنه؟
    هر اقدام بزرگی ابتدا محال به نظر میرسد
  2. #2
    2012/07/21
    834
    23

    پاسخ : خطا در برنامه

    بهروز عزیز، ftoa رو توی Help نرم افزار جستجو کن:
    کد:
    void ftoa(float n, unsigned char decimals, char *str)
    بیایید با Google آشتی کنیم!
  3. #3
    2012/04/03
    تهران
    237
    3

    پاسخ : خطا در برنامه

    بعدش چی؟
    هر اقدام بزرگی ابتدا محال به نظر میرسد
  4. #4
    2012/07/21
    834
    23

    پاسخ : خطا در برنامه

    نقل قول نوشته اصلی توسط behroz2010
    بعدش چی؟
    شما کاری که من گفتم رو انجام بده، بعدش معلومه دیگه. این تابع 3 تا آرگومان داره ولی شما با دو تا آرگومان فراخوانی کردیش.
    بیایید با Google آشتی کنیم!
  5. #5
    2009/10/25
    تهران
    414
    24

    پاسخ : خطا در برنامه

    نقل قول نوشته اصلی توسط محمد رستمی
    شما کاری که من گفتم رو انجام بده، بعدش معلومه دیگه. این تابع 3 تا آرگومان داره ولی شما با دو تا آرگومان فراخوانی کردیش.
    خطایی که گرفته اینو نمیگه. میگه که باید آرگومان دوم کاراکتر باشه نه رشته.
  6. #6
    2012/07/21
    834
    23

    پاسخ : خطا در برنامه

    نقل قول نوشته اصلی توسط hamidreza.nayeri
    خطایی که گرفته اینو نمیگه. میگه که باید آرگومان دوم کاراکتر باشه نه رشته.
    شما تابع رو با 3 تا آرگومان (مطابق توضیحات Help کامپایلر) فراخوانی کردید؟!
    بیایید با Google آشتی کنیم!
  7. #7
    2009/10/25
    تهران
    414
    24

    پاسخ : خطا در برنامه

    نقل قول نوشته اصلی توسط محمد رستمی
    شما تابع رو با 3 تا آرگومان (مطابق توضیحات Help کامپایلر) فراخوانی کردید؟!
    نه من که سوال نپرسیدم به این نرم افزار هم دسترسی ندارم
    من فقط گفتم معنای حرف کامپایلر اینه.
  8. #8
    2008/03/03
    تهران
    416
    6

    پاسخ : خطا در برنامه

    دوست عزيز به حرف کمپايلر هميشه اعتماد نکن . چون اصولا کمپايلر ها آدماي احمقي هستند . :mrgreen:
    بي شوخي ميگم . خطاي نمايش داده شده کمپايلر رو همين طوري ترجمه نکنيد . هميشه درست نيستند .
    - به دنبال فرصت عمري تباه کردم ! فرصت جواني ام بود من اشتباه کردم .
  9. #9
    2009/10/25
    تهران
    414
    24

    پاسخ : خطا در برنامه

    نقل قول نوشته اصلی توسط مرد نامرئي
    دوست عزيز به حرف کمپايلر هميشه اعتماد نکن . چون اصولا کمپايلر ها آدماي احمقي هستند . :mrgreen:
    بي شوخي ميگم . خطاي نمايش داده شده کمپايلر رو همين طوري ترجمه نکنيد . هميشه درست نيستند .
    بله کامپایلر اشتباه هم زیاد میکنه ولی نه همیشه.
    قدم اول در دیباگ یک برنامه بررسی خطایی است که کامپایلر میده.
    چون همین الان معلومه که نوع فراخوانی تابع غلطه.
  10. #10
    2012/07/21
    834
    23

    پاسخ : خطا در برنامه

    نقل قول نوشته اصلی توسط hamidreza.nayeri
    نه من که سوال نپرسیدم به این نرم افزار هم دسترسی ندارم
    من فقط گفتم معنای حرف کامپایلر اینه.
    ببخشید فکر کردم بهروزه!
    مثینکه مشکلِ بنده خدا حل شده دیگه نمیاد سر بزنه اینجا. عوضش ما نشستیم و بحث می کنیم :mrgreen:
    آقا جعمش کنیم بریم به زندگیمون برسیم...
    بیایید با Google آشتی کنیم!
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2016/08/22, 09:16
  2. پاسخ: 38
    آخرين نوشته: 2016/03/24, 20:09
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/03/07, 12:35
  4. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2010/08/08, 21:10
  5. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2007/12/06, 22:47

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •