ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 2 از 3 نخست 123 آخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 22
  1. #11
    2013/08/26
    553
    31

    پاسخ : خطا در برنامه c تابلوروان

    نقل قول نوشته اصلی توسط امير . م
    الان دقيقا چه خطايي ميده؟
    از کدوم خط؟ متنشو کامل بنويس
    Library error:c\cvavreval\lib\stdio.lib(304): a value of type 'flash unsigned int [5]' cant be adsigned to an entity of type 'flash unsigned char*'
    Library error:c\cvavreval\lib\stdio.lib(310): avalue of type 'flash unsigned int [4]' cant be assigned to an entity of type ' flash unsigned char*'
    Library error:c cvavreval\lib\stdio.lib(1338): expression must be a pointer to a complete object type
    قبل از دويدن بايد راه رفتن ياد گرفت.
  2. #12
    2007/03/01
    تهران
    1,248
    175

    پاسخ : پاسخ : خطا در برنامه c تابلوروان

    نقل قول نوشته اصلی توسط musefian
    ممنون از پاسختون ولي باز هم همون سه تا خطا هست.
    شما مطمئنی که داری از همین کد استفاده میکنی؟!

    اگر از این کد استفاده میکنی، ممکنه که پروژه ای که ایجاد کردی مشکل داشته باشه و یا اینکه کدویژنت موردی داره، وگرنه این کدی که من گذاشتم هیچ خطایی نمیده ....

    ضمنا شما از خطوط زیر هیچ استفاده ای نکردی، میتونی حذفشون کنی.

    #include <lcd.h>
    #include <stdio.h>
    #include <delay.h>

    #asm
    .equ __lcd_port=0x1B
    #endasm
    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

    Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

    http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp
  3. #13
    2013/08/26
    553
    31

    پاسخ : پاسخ : پاسخ : خطا در برنامه c تابلوروان

    نقل قول نوشته اصلی توسط Nourbakhsh Rad
    شما مطمئني که داري از همين کد استفاده ميکني؟!

    اگر از اين کد استفاده ميکني، ممکنه که پروژه اي که ايجاد کردي مشکل داشته باشه و يا اينکه کدويژنت موردي داره، وگرنه اين کدي که من گذاشتم هيچ خطايي نميده ....

    ضمنا شما از خطوط زير هيچ استفاده اي نکردي، ميتوني حذفشون کني.

    #include <lcd.h>
    #include <stdio.h>
    #include <delay.h>

    #asm
    .equ __lcd_port=0x1B
    #endasm
    از همين کد شما استفاده کردم،اين خطها رو که پاک کردم، ديگه هيچ خطايي نميده،ولي ميکرو و تابلو کار نميکنه،من سخت افزار رو برسي ميکنم.يک دنيا تشکر از شما.
    قبل از دويدن بايد راه رفتن ياد گرفت.
  4. #14
    2013/08/26
    553
    31

    پاسخ : خطا در برنامه c تابلوروان

    سخت افزار درست بود.برنامه خطا نميده ولي کار نميکنه.PORTA.0 که خروجي ديتا هست خروجي نداره.
    قبل از دويدن بايد راه رفتن ياد گرفت.
  5. #15
    2013/08/26
    553
    31

    پاسخ : خطا در برنامه c تابلوروان

    مسير کتابخونه ها يا پسوندشون توي کدويزن با بقيه کمپايلرها فرق نميکنه؟
    قبل از دويدن بايد راه رفتن ياد گرفت.
  6. #16
    2010/04/10
    593
    5

    پاسخ : خطا در برنامه c تابلوروان

    میشه آخرین کدتون رو بصورت کامل قرار بدین؟
    انسان موفق با آجرهایی که به سمتش پرتاب میشود بنایی مستحکم میسازد.
  7. #17
    2013/08/26
    553
    31

    پاسخ : خطا در برنامه c تابلوروان

    نقل قول نوشته اصلی توسط امير . م
    ميشه آخرين کدتون رو بصورت کامل قرار بدين؟
    خدمت شما:
    کد:
    Chip type        : ATmega32A
    Program type      : Application
    AVR Core Clock frequency: 16.000000 MHz
    Memory model      : Small
    External RAM size    : 0
    Data Stack size     : 512
    *****************************************************/
    #include <mega32a.h>
    #define columns 40
    #define offset 50
    #define space  6
    #define SPEED  5
    #define NOP   #asm("nop")
    #define DATA  PORTA.0
    #define CLOCK  PORTA.1
    #define STROBE PORTA.2
      
       const char font[] = {
         0x42,0x61,0x51,0x49,0x46,// 2
         0x3E,0x51,0x49,0x45,0x3E,// 0
         0x00,0x42,0x7F,0x40,0x00,// 1
         0x18,0x14,0x12,0x7F,0x10,// 4
         };     
         
          char text[]="2014";
         char buffer[1000];
         char display[columns];
         int n;
         
         void scan(char negative);
         void load(char *str);
         void effect();
         
             //----------------
         void main(void) 
         {       
         
           char s;
           //------------
           //lcd_init(16);
           //lcd_clear();
           
           //-------------
            DDRA=0xFF;
            load(text);
            while(1)
            {
              for(s=0;s<SPEED;s++)
               scan(0);
              effect();
            }
         }
         //--------------------
         void load(char *str)
         {   
            int FontPosition,i,j=0;
            while(*str != 0)
            {
              FontPosition=(int)((*str++)-32)*5;
              for(i=0;i<5;i++)
                buffer[j+i]=font[FontPosition+i];
              j+=space;
            }
         } 
         //----------------------
         void effect()
         {
           register char i;
           for(i=0;i<columns;i++)
            display[i]=display[i+1];
            display[columns-1]=buffer[n];
            n++;
            if(n==(sizeof(text)*5)+offset)n=0;
         }
         //-------------------------- 
          void scan(char negative)
         {     
            char i,j,data; 
           for(j=0;j<8;j++){
             STROBE=0;
             CLOCK=1;
             for(i=columns;i>0;i--){
              data=display[i-1];
              if(negative)
               data=~display[i-1];
              data=data>>j;
              DATA=data & 0x01;
              CLOCK=0;
              NOP
              NOP
              CLOCK=1;
            }
           for(i=0;i<8;i++){
            DATA=0;
            if(i==j)
              DATA=1;
            CLOCK=0;
            NOP
            NOP
            CLOCK=1;
           }
           STROBE=1;
           NOP
           NOP
           STROBE=0;
          }
         }
    قبل از دويدن بايد راه رفتن ياد گرفت.
  8. #18
    2010/04/10
    593
    5

    پاسخ : خطا در برنامه c تابلوروان

    چند تا مورد :
    AVCC رو به 5 ولت وصل کردی؟
    این خط فکر کنم باید تغییر کنه :
    کد:
    char display[columns];
    باید بشه :
    کد:
    char display[columns+2];
    چون یک بایت بیشتر از حد مجاز ازش استفاده میکردی و متغیر n که خط بعدش تعریف شده، تغییر میکرد.
    کد کامل :
    کد:
    #include <mega32a.h>
    #define columns 40
    #define offset 50
    #define space  6
    #define SPEED  5
    #define NOP   #asm("nop")
    #define DATA  PORTA.0
    #define CLOCK  PORTA.1
    #define STROBE PORTA.2
    
    const char font[] =
    {
    0x42,0x61,0x51,0x49,0x46,// 2
    0x3E,0x51,0x49,0x45,0x3E,// 0
    0x00,0x42,0x7F,0x40,0x00,// 1
    0x18,0x14,0x12,0x7F,0x10,// 4
    };
    
    char text[]="2014";
    char buffer[1000];
    char display[columns+2];
    int n;
    
    void scan(char negative);
    void load(char *str);
    void effect();
    
    //----------------
    void main(void)
    {
    	
    	char s;
    	DDRA=0xFF;
    	load(text);
    	while(1)
    	{
    		for(s=0;s<SPEED;s++)
    			scan(0);
    		effect();
    	}
    }
    //--------------------
    void load(char *str)
    {
    	int FontPosition,i,j=0;
    	while(*str != 0)
    	{
    		FontPosition=(int)((*str++)-32)*5;
    		for(i=0;i<5;i++)
    			buffer[j+i]=font[FontPosition+i];
    		j+=space;
    	}
    }
    //----------------------
    void effect()
    {
    	register char i;
    	for(i=0;i<columns;i++)
    		display[i]=display[i+1];
    	display[columns-1]=buffer[n];
    	n++;
    	if(n==(sizeof(text)*5)+offset)n=0;
    }
    //--------------------------
    void scan(char negative)
    {
    	char i,j,data;
    	for(j=0;j<8;j++)
    	{
    		STROBE=0;
    		CLOCK=1;
    		for(i=columns;i>0;i--)
    		{
    			data=display[i-1];
    			if(negative)
    				data=~display[i-1];
    			data=data>>j;
    			DATA=data & 0x01;
    			CLOCK=0;
    			NOP;
    			NOP;
    			CLOCK=1;
    		}
    		for(i=0;i<8;i++)
    		{
    			DATA=0;
    			if(i==j)
    				DATA=1;
    			CLOCK=0;
    			NOP;
    			NOP;
    			CLOCK=1;
    		}
    		STROBE=1;
    		NOP;
    		NOP;
    		STROBE=0;
    	}
    }
    انسان موفق با آجرهایی که به سمتش پرتاب میشود بنایی مستحکم میسازد.
  9. #19
    2013/08/26
    553
    31

    پاسخ : خطا در برنامه c تابلوروان

    نقل قول نوشته اصلی توسط امير . م
    چند تا مورد :
    AVCC رو به 5 ولت وصل کردي؟
    اين خط فکر کنم بايد تغيير کنه....
    تست ميکنم.
    ------------------------
    خط رو تغييردادم و AVCC رو به پنچ ولت وصل کردم بازم جواب نداد.
    قبل از دويدن بايد راه رفتن ياد گرفت.
  10. #20
    2013/08/26
    553
    31

    پاسخ : خطا در برنامه c تابلوروان

    مشکل از کدويزن هست اين کد اخري که گزاشتم چون هدر فايل ها رو برداشتم ديگه ارور نميده.احتمالا همون کد اولي بايد درست باشه.
    يه برنامه جديد باز ميکنم که فقط يه تابع اصلي main داره و فقط کتابخونه ي stdio رو include ميکنم بعد داخل main هم چيزي نمينويسم ولي وقتي کمپايلش ميکنم همين سه تا Library error ازش ميگيره.کدويزن من 2.05.0 professional هست.نسخه جديد رو نصب و تست ميکنم...
    دوستان ببينيد براي شما هم اين مشکل پيش مياد؟
    قبل از دويدن بايد راه رفتن ياد گرفت.
صفحه 2 از 3 نخست 123 آخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 22

موضوعات مشابه

  1. تابلوروان با پخش موزيک
    توسط farda69 در انجمن تابلو روان و تلویزیون شهری
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/09/17, 17:28
  2. قيمت تابلوروان
    توسط tamjid در انجمن تابلو روان و تلویزیون شهری
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/05/10, 15:18
  3. مشکل با برنامه نويسي تابلوروان
    توسط الماسی در انجمن تابلو روان و تلویزیون شهری
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/06/06, 09:52
  4. برنامه تبديل انيميشن GIF به کدهاي تابلوروان
    توسط lachini در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2010/07/18, 13:46
  5. برد تابلوروان
    توسط mrmehdi در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2009/03/28, 07:58

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •