ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 22
  1. #1
    2013/08/26
    553
    31

    خطا در برنامه c تابلوروان

    سلام
    اين برنامه چندتا خطا داره که من نتونستم پيداشون کنم،(کدويژن خطا ميگيره):
    کد:
    Chip type        : ATmega32A
    Program type      : Application
    AVR Core Clock frequency: 16.000000 MHz
    Memory model      : Small
    External RAM size    : 0
    Data Stack size     : 512
    *****************************************************/
    
    #include <mega32a.h>
    #include <delay.h>
    #asm
      .equ_lcd_port=0x1B
    #endasm
    #include <lcd.h>
    #include <stdio.h>
    
    #define columns 40
    #define offset 50
    #define space  6
    #define SPEED  5
    #define NOP   #asm("nop")
    #define DATA  PORTA.0
    #define CLOCK  PORTA.1
    #define STROBE PORTA.2
         
    
    while (1)
       {
       // Place your code here 
       
         const char font[]= {
         0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,// space
         0X7F,0x09,0x19,0x29,0x46,// R 
         0X7F,0X49,0X49,0X49,0X41,// E 
         0X61,0X51,0X49,0X45,0X43,// Z
         0X7E,0X11,0X11,0X11,0X7E,// A
         0X42,0X61,0X51,0X49,0X46,// 2
         0X3E,0X51,0X49,0X45,0X3E,// 0
         0X00,0X42,0X7F,0X40,0X00,// 1
         0X18,0X14,0X12,0X7F,0X10,// 4
         };
          
         void scan(char negative);
         void load(char *str);
         void effect();
         
         char text[]="REZA 2014";
         char buffer[1000];
         char display[columns];
         int n;
         void main(void)
         {
          char s;
          DDRA=0XFF;
          load(text);
          while(1)
          {
           for(s=0;s<SPEED;s++)
           scan(0);
          effect();
          }
         }
         //--------------------
         void load(char *str)
         {
          int FontPosition,i,j=0;
          while(*str != 0)
          {
           FontPosition=(int)((*str++)-32)*5;
           for(i=0;i<5;i++)
            buffer[j+i]=font[FontPosition+i];
           j+=space;
           }
         } 
         //----------------------
         void effect()
         {
           register char i;
           for(i=0;i<columns;i++)
            display[i]=display[i+1];
            display[columns-1]=buffer[n];
            n++;
            if(n==(sizeof(text)*5)+offset)n=0;
         }
         //--------------------------
         void scan(char negative)
         {
           char i,j,data;
           for(j=0;j<8;j++){
            STROBE=0;
            CLOCK=1;
            for(i=columns;i>0;i--){
             data=display[i-1];
             if(negative)
              data=~display[i-1];
             data=data>>j;
             DATA=data & 0x01;
             CLOCK=0;
             NOP
             NOP
             CLOCK=1;
           }
          for(i=0;i<8;i++){
          DATA=0;
          if(i==j)
           DATA=1;
          CLOCK=0;
          NOP
          NOP
          CLOCK=1;
          }
          STROBE=1;
          NOP
          NOP
          STROBE=0;
          }
         }
         }
         }
    قبل از دويدن بايد راه رفتن ياد گرفت.
  2. #2
    2013/08/26
    553
    31

    پاسخ : خطا در برنامه c تابلوروان

    از; (void scan(char negative
    خطاي Declaration syntax error رو ميگيره؟

    قبل از دويدن بايد راه رفتن ياد گرفت.
  3. #3
    2010/04/10
    593
    5

    پاسخ : خطا در برنامه c تابلوروان

    بعد از define ها ، اون while(1) چی میگه اونجا؟؟؟؟؟؟ oo:
    انسان موفق با آجرهایی که به سمتش پرتاب میشود بنایی مستحکم میسازد.
  4. #4
    2013/08/26
    553
    31

    پاسخ : خطا در برنامه c تابلوروان

    نقل قول نوشته اصلی توسط امير . م
    بعد از define ها ، اون while(1) چي ميگه اونجا؟؟؟؟؟؟ oo:
    اون رو من نزاشتم،کدويروژن چندين خط بعد از include mega.h تا place your code here گزاشته،من include ها رو بعد از mega.h و برنامه رو هم همون جايي که گفته گزاشتم.
    برشدارم؟
    قبل از دويدن بايد راه رفتن ياد گرفت.
  5. #5
    2010/04/10
    593
    5

    پاسخ : خطا در برنامه c تابلوروان

    کلا while خارج از بدنه تابع اشتباه هست.
    انسان موفق با آجرهایی که به سمتش پرتاب میشود بنایی مستحکم میسازد.
  6. #6
    2013/08/26
    553
    31

    پاسخ : خطا در برنامه c تابلوروان

    قبل از while دستور void main(void) هست،اينجا کپي نشده،
    اررور ميده "load" و "scan" تعريف نشدن.
    قبل از دويدن بايد راه رفتن ياد گرفت.
  7. #7
    2013/08/26
    553
    31

    پاسخ : خطا در برنامه c تابلوروان

    کد:
    #include <mega32a.h>
    #include <delay.h>
    #asm
      .equ_lcd_port=0x1B
    #endasm
    #include <lcd.h>
    #include <stdio.h>
    
    #define columns 40
    #define offset 50
    #define space 6
    #define SPEED 5
    #define NOP  #asm("nop")
    #define DATA  PORTA.0
    #define CLOCK PORTA.1
    #define STROBE PORTA.2
    
         const char font[]= {
         0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,// space
         0X7F,0x09,0x19,0x29,0x46,// R
         0X7F,0X49,0X49,0X49,0X41,// E
         0X61,0X51,0X49,0X45,0X43,// Z
         0X7E,0X11,0X11,0X11,0X7E,// A
         0X42,0X61,0X51,0X49,0X46,// 2
         0X3E,0X51,0X49,0X45,0X3E,// 0
         0X00,0X42,0X7F,0X40,0X00,// 1
         0X18,0X14,0X12,0X7F,0X10,// 4
         };
         
         void scan(char negative);
         void load(char *str);
         void effect();
        
         char text[]="REZA 2014";
         char buffer[1000];
         char display[columns];
         int n;
         void main(void)
         {
          char s;
          DDRA=0XFF;
          load(text);
          while(1)
          {
          for(s=0;s<SPEED;s++)
           scan(0);
          effect();
         }
         }
         //--------------------
         void load(char *str)
         {
          int FontPosition,i,j=0;
          while(*str != 0)
          {
           FontPosition=(int)((*str++)-32)*5;
           for(i=0;i<5;i++)
            buffer[j+i]=font[FontPosition+i];
           j+=space;
          }
         }
         //----------------------
         void effect()
         {
          register char i;
          for(i=0;i<columns;i++)
           display[i]=display[i+1];
           display[columns-1]=buffer[n];
           n++;
           if(n==(sizeof(text)*5)+offset)n=0;
         }
         //--------------------------
         void scan(char negative)
         {
          char i,j,data;
          for(j=0;j<8;j++){
            STROBE=0;
            CLOCK=1;
            for(i=columns;i>0;i--){
             data=display[i-1];
             if(negative)
              data=~display[i-1];
             data=data>>j;
             DATA=data & 0x01;
             CLOCK=0;
             NOP
             NOP
             CLOCK=1;
           }
          for(i=0;i<8;i++){
          DATA=0;
          if(i==j)
           DATA=1;
          CLOCK=0;
          NOP
          NOP
          CLOCK=1;
          }
          STROBE=1;
          NOP
          NOP
          STROBE=0;
         }
         }
    برنامه به اين شکله(بدون while و main سراسري) ولي بازم سه تا ارور ميده،لطفا يکي کمک کنه.
    قبل از دويدن بايد راه رفتن ياد گرفت.
  8. #8
    2010/04/10
    593
    5

    پاسخ : خطا در برنامه c تابلوروان

    الان دقیقا چه خطایی میده؟
    از کدوم خط؟ متنشو کامل بنویس
    انسان موفق با آجرهایی که به سمتش پرتاب میشود بنایی مستحکم میسازد.
  9. #9
    2007/03/01
    تهران
    1,248
    172

    پاسخ : خطا در برنامه c تابلوروان

    با سلام،

    ارور برنامه شما مربوط به این خط هستش :
    کد PHP:
    .equ __lcd_port=0x1B 


    حالا شما که از LCD استفاده نکردی، چرا تعریفش میکنی؟!

    صرف نظر از کل ایراداتی که برنامه شما از جهات مختلف داره، این شکلی درست تره!

    کد:
    /*****************************************************
    Chip type        : ATmega32A
    Program type      : Application
    AVR Core Clock frequency: 16.000000 MHz
    Memory model      : Small
    External RAM size    : 0
    Data Stack size     : 512
    *****************************************************/
    
    #include <mega32a.h>
    
    #include <lcd.h>
    #include <stdio.h>
    #include <delay.h>
    
    #asm
      .equ __lcd_port=0x1B
    #endasm
    
    #define columns 40
    #define offset 50
    #define space  6
    #define SPEED  5
    #define NOP   #asm("nop")
    #define DATA  PORTA.0
    #define CLOCK  PORTA.1
    #define STROBE PORTA.2
         
    
    const char font[]= {
     0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,// space
     0X7F,0x09,0x19,0x29,0x46,// R 
     0X7F,0X49,0X49,0X49,0X41,// E 
     0X61,0X51,0X49,0X45,0X43,// Z
     0X7E,0X11,0X11,0X11,0X7E,// A
     0X42,0X61,0X51,0X49,0X46,// 2
     0X3E,0X51,0X49,0X45,0X3E,// 0
     0X00,0X42,0X7F,0X40,0X00,// 1
     0X18,0X14,0X12,0X7F,0X10,// 4
     };
          
    char text[]="REZA 2014";
    char buffer[1000];
    char display[columns];
    int n;
         
    //--------------------
    void scan(char negative);
    void load(char *str);
    void effect();
    
         //--------------------
         void main(void)
         {
          char s;
    
          //-------------	
          	//lcd_init(16);
          //lcd_clear();
    
          //-------------	
          DDRA=0XFF;
          load(text);
          while(1)
          {
           for(s=0;s<SPEED;s++)
           scan(0);
          effect();
          }
         }
    
         //--------------------
         void load(char *str)
         {
          int FontPosition,i,j=0;
          while(*str != 0)
          {
           FontPosition=(int)((*str++)-32)*5;
           for(i=0;i<5;i++)
            buffer[j+i]=font[FontPosition+i];
           j+=space;
           }
         } 
    
         //----------------------
         void effect()
         {
           register char i;
           for(i=0;i<columns;i++)
            display[i]=display[i+1];
            display[columns-1]=buffer[n];
            n++;
            if(n==(sizeof(text)*5)+offset)n=0;
         }
    
         //--------------------------
         void scan(char negative)
         {
           char i,j,data;
           for(j=0;j<8;j++){
            STROBE=0;
            CLOCK=1;
            for(i=columns;i>0;i--){
             data=display[i-1];
             if(negative)
              data=~display[i-1];
             data=data>>j;
             DATA=data & 0x01;
             CLOCK=0;
             NOP
             NOP
             CLOCK=1;
           }
          for(i=0;i<8;i++){
          DATA=0;
          if(i==j)
           DATA=1;
          CLOCK=0;
          NOP
          NOP
          CLOCK=1;
          }
          STROBE=1;
          NOP
          NOP
          STROBE=0;
          }
         }
    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

    Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

    http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp
  10. #10
    2013/08/26
    553
    31

    پاسخ : پاسخ : خطا در برنامه c تابلوروان

    نقل قول نوشته اصلی توسط Nourbakhsh Rad
    با سلام،

    ارور برنامه شما مربوط به اين خط هستش :
    کد PHP:
    .equ __lcd_port=0x1B 


    حالا شما که از LCD استفاده نکردي، چرا تعريفش ميکني؟!

    صرف نظر از کل ايراداتي که برنامه شما از جهات مختلف داره، اين شکلي درست تره!
    ممنون از پاسختون ولي باز هم همون سه تا خطا هست.
    قبل از دويدن بايد راه رفتن ياد گرفت.
صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 22

موضوعات مشابه

  1. تابلوروان با پخش موزيک
    توسط farda69 در انجمن تابلو روان و تلویزیون شهری
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/09/17, 17:28
  2. قيمت تابلوروان
    توسط tamjid در انجمن تابلو روان و تلویزیون شهری
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/05/10, 15:18
  3. مشکل با برنامه نويسي تابلوروان
    توسط الماسی در انجمن تابلو روان و تلویزیون شهری
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/06/06, 09:52
  4. برنامه تبديل انيميشن GIF به کدهاي تابلوروان
    توسط lachini در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2010/07/18, 13:46
  5. برد تابلوروان
    توسط mrmehdi در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2009/03/28, 07:58

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •