ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: Timer1

  1. #1
    2013/02/26
    133
    4

    Timer1

    سلام خدمت دوستان .یکسری سوال در مورد تایمر ها داشتم .از دوستانی که میدونند ممنون میشم جواب بدن.
    اولین سوالم اینه که هر چی از دیتاشیت خوندم .یا از تونت نفهمیدم RD16از رجیستر T1CON چه کار میکنه ؟
    سوالم دومم هم اینه که .به یه مورد ظاهرا عجیب برخوردم.وقتی تو پیکربندی
    کد:
    T0CON=0XFF;
    T1CON=0b10000011;
    TRISAbits.TRISA4=1;  //T0CKI pin as an input 
    
    TRISCbits.TRISC0=1;  //T1CKI pin as an input
    میزنم.تایمر کار می کنه .اما نمیدونم چرا وقتی جای دو خط رو عوض می کنم تایمر یک از کار می افته :
    کد:
    T0CON=0XFF;
    
    TRISAbits.TRISA4=1;  //T0CKI pin as an input 
    T1CON=0b10000011;
    TRISCbits.TRISC0=1;  //T1CKI pin as an input
    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران
  2. #2
    2013/02/26
    133
    4

    پاسخ : Timer1

    کسی نمیدونه؟
    در مورد سوال اولم تا حدودی به جواب رسیدم .این جور که فهمیدم وقتی تو حالت 16بیتی این بیت رو قرار بدیم .هنگام خواندن lsb تایمر msbدر یک رجیستر بافر ذخیره میشه .وبعد که msbرو میخونیم این msbمربوط به همون lsbهست هرچند که ممکنه هنگام خواندن msb لحظه ی خواندن تغییر کرده باشه.ولی خب تو حالت هشت بیتی این امکان نیست.هرچند من نفهمیدم ،مگه ادم مریضه که بخواد تو حالت هشت بیتی تایمر رو بخونه ..مطمئنا کسی که تایمر رو می خونه زمان لحظه ی خوندن و می خواد .دیگه چه کاریه ...البته مطمئنا این سوال ناشی از علم ناقض بندست oo:حال باز اگه کسی اطلاعی در این خصوص داره ممنون میشم در میون بذاره.
    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوعات مشابه

  1. timer1 در مد 8 بیتی در کدویژن
    توسط tofan8 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2014/05/13, 11:18
  2. کمک درباره adc و timer1
    توسط ali833 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2009/01/30, 18:15
  3. timer0 و timer1
    توسط feshwari در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2008/12/18, 18:00
  4. timer1 در حالت Capture
    توسط chia در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2007/12/23, 11:10

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •