ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 3 از 3 نخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 25 از 25
  1. #21
    2013/09/03
    1,984
    634

    پاسخ : آرايه در زبان Basic !!!

    نقل قول نوشته اصلی توسط RoboRazi
    مطالعه کردم ولي چيز خاصي دستم نيومد..اين کتابخونه رو اگه به برنامه اضافه کني اون موقه چه جوري بايد اطلاعات بفرستي شما ممکنه خودتون يه برنامه خيلي اده با اين بنويسيد که متوجه شيم.
    داخل manual نوشته که هرکدوم چيکار ميکنند:

    1-يک ديفاين هست که بايد باهاش باود ريت و کلاک کاري ميکرو رو معرفي کنيد : از اين ماکرو واسه مقدار دهي به UBRR استفاده ميکنه
    کد:
    UART_BAUD_SELECT	( 	baudRate,
    xtalCpu 		 )

    2-دو تا ديفاين ديگه هست که باهاش سايز بافر حلقه اي ارسال و دريافت که داخل برنامه استفاده ميشه رو تعيين ميکنيد...شما فقط سايزش رو تعيين ميکنيد.اينطوري که خودش گفته بايد سايز معرفي شده از سوي شما تواني از عدد 2 باشه مثلا 4 و 8و 16 و.....
    کد:
    UART_RX_BUFFER_SIZE  32
    UART_TX_BUFFER_SIZE  32

    3-يک متد هم هست که بايد قبل از فعال کردن اينتراپت عمومي يا همون ()sei فراخوانيش کنيد :
    کد:
    void uart_init	( 	unsigned int 	baudrate	 )

    4-با اين متد ميتونيد يک کاراکرت ارسال کنيد :
    کد:
    void uart_putc	( 	unsigned char 	data	 )

    5-با اين يکي هم ميشه يک رشته رو ارسال کرد:کافيه که تابع رو فراخواني کنيد و رشته مورد نظر رو به عنوان آرگومان بهش معرفي کنيد :
    کد:
    void uart_puts	( 	const char * 	s	 )

    6-اين يکي هم رشته ميفرسته با اين تفاوت که رشته مورد نظر داخل حافظه فلش سيو شده :
    کد:
    void uart_puts_p	( 	const char * 	s	 )

    7-اين يکي هم واسه دريافت يک بايت هست.البته خروجي از نوع int هست که 2بايت رو شامل ميشه.بايت کم ارزش حاوي اطالاعات و بايت پر ارزش هم وضعيت سلامت بايت دريافتي رو نشون ميده اگه 0 بود يعني اينکه بايت صحيح و سالم به دستتون رسيده ...اررور هاي ديگه ش رو هم ميتونيد داخا همون صفحه بينيد که البته زياد به کارتون نمياد...
    کد:
    unsigned int uart_getc	( 	void 		 )
    با همين چند خط ميتونيد راحت از UART ميکرو استفاده کنيد....کار خاصي نداره....به ترتيبي که ک گفتم اول باود ريت و کلاک رو معرفي کنيد و بعدش هم به راحتي ازش استفاده کنيد...
    موفق باشيد
    قانون سوم نیوتون میگه برای اینکه بخوای به چیزی برسی باید از یه چیزی دل بکنی...

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  2. #22
    2013/09/03
    1,984
    634

    پاسخ : آرايه در زبان Basic !!!

    نقل قول نوشته اصلی توسط RoboRazi
    راستي مثل اينکه lcd هاي ديگري با اينچ بالا (حدود 4.5) هم وجود داره که حتي ميشه به ATMEGA32 متصل کرد،ميگم اگه با اين سايز ال سي دي وجود داره بهتره که از همون ال سي دي استفاده کرد ممکنه در اين مورد کمک کنيد.
    من تا به حال اين السيدي ها رو وصل نکردم...تجربه کار باهاشون رو ندارم...بهتره از دوستان ديگهبپرسيد...
    اين لينکو ببين به دردت ميخوره يا نه :

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    قانون سوم نیوتون میگه برای اینکه بخوای به چیزی برسی باید از یه چیزی دل بکنی...

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #23
    2013/03/26
    122
    1

    پاسخ : آرایه در زبان Basic !!!

    این برنامه ای که با URT نوشتم
    ولی ارور میده در حد تیم ملی oo:
    کد:
    #include <mega32.h>
    #include <stdio.h>
    #include <uart.h>
    
    #define UART_BAUD_SELECT	(9600,8000000)
    #define UART_TX_BUFFER_SIZE  32
    void main(void)
    {
    PORTD=0x00;
    DDRD=0xFF;
    DDRA=0x00;
    while (1)
       {
       k=PINA;
       wait_ms(200);
       void uart_putc(unsigned char k);
    
        }
    }
    اینم از اروراتش**************
    Error: C:\Documents and Settings\Administrator.RoboRazi\Desktop\New Folder (3)\uart.h(52), included from: urt.c: #error directive: "This library requires AVR-GCC 3.4 or later, update to newer AVR-GCC compiler !"
    و اینم هشدارش:*********************
    Warning: C:\Documents and Settings\Administrator.RoboRazi\Desktop\New Folder (3)\uart.h(51), included from: urt.c: undefined symbol '__GNUC__', assumed zero
    Warning: C:\Documents and Settings\Administrator.RoboRazi\Desktop\New Folder (3)\uart.h(51), included from: urt.c: undefined symbol '__GNUC_MINOR__', assumed zero
    صبرت که تمام شد نرو!
    "معرفت"
    تازه از آن لحظه آغاز می شود...
  4. #24
    2013/09/03
    1,984
    634

    پاسخ : آرايه در زبان Basic !!!

    کد:
    Error: C:\Documents and Settings\Administrator.RoboRazi\Desktop\New Folder (3)\uart.h(52), included from: urt.c: #error directive: "This library requires AVR-GCC 3.4 or later, update to newer AVR-GCC compiler !"
    خب کامپايلري که ازش استفاده ميکنيد بايد AVR-GCC نسخه 3.4 به بالا باشه...
    احيانا با کدويژن که کامپايل نکرديد؟
    بايد از Atmel Studio يا همون AVR studio يا هر برنامه ديگه اي که از کامپايلر AVR-GCC استفاده ميکنه استفاده کنيد...

    کد هاي برنامه تون مشکلي نداره چون اروري در مورد کدها نداده...فقط از کامپايلر AVR-GCC بايد استفاده کنيد...
    قانون سوم نیوتون میگه برای اینکه بخوای به چیزی برسی باید از یه چیزی دل بکنی...

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  5. #25
    2013/03/26
    122
    1

    پاسخ : آرایه در زبان Basic !!!

    برنامه قبلی با کدویژن ران کرده بودم...
    اینو با AVR studio ولی بازم ارور میده....
    کد:
    #ifndef F_CPU
    #define F_CPU 8000000UL
    
    #endif
    
    #include <avr/io.h>
    #include <util/delay.h>
    #include "uart.h"
    
    #define UART_BAUD_SELECT	(9600,8000000)
    #define UART_TX_BUFFER_SIZE  32
    
    int main(void)
    {
    	unsigned char j;
    	DDRA=0x00;
    	DDRD=0x02;
      while(1)
      {
        j=PINA;
        _delay_ms(200);
        extern void uart_putc(j);
    		 
      }
    }
    اینم از اروره و هشدارا:
    صبرت که تمام شد نرو!
    "معرفت"
    تازه از آن لحظه آغاز می شود...
صفحه 3 از 3 نخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 25 از 25

موضوعات مشابه

  1. اموزش ميكروكنترلر AVR به زبان ساده(Basic)
    توسط nex2004 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 26
    آخرين نوشته: 2015/07/27, 08:29
  2. آرایه ها در زبان c
    توسط a.moghadam در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/11/12, 02:26
  3. راه اندازی isd4004 با atmega16 به زبان basic
    توسط skr_prince در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 2011/08/07, 11:25
  4. آموزش برنامه نویسی به زبان PIC Basic
    توسط engineer2012 در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2008/11/17, 20:29
  5. آموزش PIC BASIC PRO به زبان فارسي
    توسط majid_teh2005 در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2007/03/09, 11:02

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •