ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
  1. #1
    2010/04/09
    اسلامشهر
    1,494
    30

    خطا در هنگام شبيه سازي

    با سلام

    من موقع شبيه سازي با Modelsim با خطاي زير مواجه شدم:

    # Model Technology ModelSim SE-64 vlog 10.1c Compiler 2012.07 Jul 27 2012
    # ** Error: endpoint_blk_plus_v1_15/simulation/dsport/xilinx_pcie_2_0_rport_v6.v(59): Cannot find `include file "board_common.v" in directories:
    # F:/modeltech64_10.1c/ovm-2.1.2/../verilog_src/ovm-2.1.2/src, F:/modeltech64_10.1c/uvm-1.1b/../verilog_src/uvm-1.1b/src
    # -- Compiling module xilinx_pcie_2_0_rport_v6
    # ** Error: F:/modeltech64_10.1c/win64/vlog failed.

    شبيه سازي مربوط به core ، pcie خود xilinx هست و از همون تست بنچ که خود core gen توليد ميکنه به صورت خودکار براي شبيه سازي استفاده کردم. جاي board_common.v رو عوض کردم اما افاقه نکرد. سه روز الاف همينم ديگه نميدونم بايد چيکار کنم.

    يه مورد ديگه اينکه، مثالي که همراه core توليد ميشه رو هم وقتي سنتز ميکنم، هيچ اروري نميده اما وارنينگ هاي خيلي زيادي ميده که البته اکثرا مربوط به عدم اتصال پايه هاي ساب ماژول ها هست. مشکل اينجاست که يکي از ماژول ها (PIO_TO_CTRL) سنتز نميشه. اوپتيمازيشن رو توي دو حالت speed , area در سطح نرمال تست کردم اما بازم سنتز نشد. اون وارنينگ ها رو هم تا جايي که چک کردم مربوط به اين ماژول نبودن.
    ممنون از توجهتون
  2. #2
    2007/10/14
    تهران
    1,335
    38

    پاسخ : خطا در هنگام شبيه سازي

    شبیه سازی به ISim هم خطا میده؟
    گزینه Regenerate All Cores در ISE رو زدی و کدهای لازم برای Core های چیپ انتخاب شده رو برای MultiSim تولید کردی؟
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کرديم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنيم چه مي کند؟"دکتر شريعتي"
    اگر جايي که ايستاده ايد را نمي پسنديد، عوضش کنيد شما درخت نيستيد!! "پاسكال"
    يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش کن يا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپير"
  3. #3
    2010/04/09
    اسلامشهر
    1,494
    30

    پاسخ : خطا در هنگام شبيه سازي

    ممنون از پاسختون. تو ديتا شيت core گفته شده که isim رو ساپورت نميکنه. با اين حال من تست کردم اما دقيقا همون ارور رو ميده. اون گزينه ريجنريت رو که من ميزنم کاري نميکنه و ميگه no processes running. قسمت آخر رو متوجه نشدم. با multisim کار نکردم اگه ميشه بيشتر توضيح بديد.
    من فايل xise که خود core gen توليد کرده رو با ise اجرا ميکنم بعد همون رو سنتز و شبيه سازي. اينتسنس نميگيرم همون مثال خودش رو سنتر ميکنم و تست بنچ خودش رو شبيه سازي ميکنم. البته توي ug343 گفته که :

    1. To run the simulation, go to the following directory:
    <project_dir>/<component_name>/simulation/functional
    2. Run the script that corresponds to your simulation tool using one of the following:
    ♦ ModelSim: vsim -do simulate_mti.do

    من با اسکريپت کار نکردم اصلا کجا بايد اين هارو نوشت؟ توي modelsim يا command prompt ويندوز؟ اصلا منظور از رفتن به اون آدرس چيه؟
  4. #4
    2007/10/14
    تهران
    1,335
    38

    پاسخ : خطا در هنگام شبيه سازي

    اشتباه لپی بوده منظورم همون ModelSim بوده.
    من ورژن 14.2 نرم افزار ISE رو دارم، ورژن 2.5 از PCI-Express طبق دیتاشیتش توسط ISE از ورژن 13.4 به بالا پشتیبانی میشه و نیازی هم به license نداره.
    ModelSim نصب ندارم و به خاطر مشکل کرک ترجیح میدم استفاده نکنم. با ISim بدون تغییر دادن مقادیر پیشفرض Core و با یک Test Bench خالی، شبیه سازی کردم که زمان خیلی خیلی زیادی هم کامپایلش طول کشید ولی بالاخره برای 1000 نانوثانیه اجرا شد و هیچ خطایی هم نداد.
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کرديم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنيم چه مي کند؟"دکتر شريعتي"
    اگر جايي که ايستاده ايد را نمي پسنديد، عوضش کنيد شما درخت نيستيد!! "پاسكال"
    يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش کن يا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپير"
  5. #5
    2010/04/09
    اسلامشهر
    1,494
    30

    پاسخ : خطا در هنگام شبيه سازي

    خيلي ممنون از وقتي که ميگذاريد.من هم از 14.2 استفاده ميکنم. آخه تست بنچ خالي که فايده نداره و نوشتن تست بنچ براي اين ماژول به نظر خيلي پيچيده مياد . اروري که من ميگم مربوط به تست بنچ اي که خودش توليد ميکنه هست. شما تونستيد داخل بلاک رمي که داخل مثال استفاده شده ديتا بنوسيد و يا ازش بخونيد؟ من به نظرم اين شکلي نميشه شبيه سازي کرد و احتمالا بايد با يه سري اسکريپت فايل ها رو معرفي و کامپايل کرد نميدونم احساس ميکنم اين طور باشه.
  6. #6
    2007/10/14
    تهران
    1,335
    38

    پاسخ : خطا در هنگام شبيه سازي

    خواهش می کنم. فایل Test Bench خودش رو از کجا باز کردی؟ من ندیدم.
    بعیده که مشکل از Test Bench خودش باشه چون اشتباه از یک شرکت معتبر بعیده، و چون Test Bench خالی جواب میده یعنی Core درست کامپایل شده.
    من در مورد PCI اطلاعاتی ندارم، علاقه دارم بدونم و شاید هم بتونم کمک کنم اگه منبع خوبی داشته باشی و به اشتراک بذاری.
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کرديم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنيم چه مي کند؟"دکتر شريعتي"
    اگر جايي که ايستاده ايد را نمي پسنديد، عوضش کنيد شما درخت نيستيد!! "پاسكال"
    يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش کن يا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپير"
  7. #7
    2009/08/11
    682
    70

    پاسخ : خطا در هنگام شبيه سازي

    اگه PCI Express core با قابليت DMA (و حداکثر نرخ انتقال) خواستين ما داريم. البته فقط به شرکت ها و با قرارداد عدم افشا (NDA) فروخته ميشه.
    https://www.linkedin.com/in/mohammadhosseini69

    http://zakhar.blog.ir
  8. #8
    2010/04/09
    اسلامشهر
    1,494
    30

    پاسخ : خطا در هنگام شبيه سازي

    نقل قول نوشته اصلی توسط هـادي
    خواهش مي کنم. فايل Test Bench خودش رو از کجا باز کردي؟ من نديدم.
    بعيده که مشکل از Test Bench خودش باشه چون اشتباه از يک شرکت معتبر بعيده، و چون Test Bench خالي جواب ميده يعني Core درست کامپايل شده.
    من در مورد PCI اطلاعاتي ندارم، علاقه دارم بدونم و شايد هم بتونم کمک کنم اگه منبع خوبي داشته باشي و به اشتراک بذاري.
    همون فايل .xise رو باز کنيد. بريد به قسمت سيموليشن. فايل board.v [s]اا [/s]Top-level simulation module هست. نه منم نميگم تست بنچ مشکل داره .همونطور که گفتم تو پست قبلي احتمالا بايد از اسکريپت استفاده کرد. منبع هم داکيومنتاي خود xilinx رو ميشناسم: DS551 و UG343 و UG341 و UG197(براي Virtex-5)
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/07/10, 19:23
  2. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2009/12/15, 18:29
  3. شبيه سازي
    توسط jalil_211 در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2009/01/22, 18:31
  4. شبيه سازي با s7
    توسط faramarz در انجمن PLC
    پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2007/01/27, 19:20
  5. شبيه سازي LCD
    توسط امیرعلی بلورچیان در انجمن سایر مطالب مرتبط با ميکرو ها و پروسسورها
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2007/01/07, 22:58

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •