اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت خودکار برقی(electric spark engraving pen )

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    ساخت خودکار برقی(electric spark engraving pen )

    سلام من میخام یه خودکار برقی برای حکاکی روی فلز بسازم وولی نمیدونم چه ولتاجی با چه آمپری نباز هست تا دوسر الکترود اعمال بشه کسی اطلاعی داره ؟
    من رقص دختران هندي را بيش از نماز پدر و مادرم دوست دارم چون آنها از روي عشق و علاقه ميرقصند و پدر و مادرم از روي عادت نماز ميخوانند.
    دكتر شريعتي

    #2
    پاسخ : ساخت خودکار برقی(electric spark engraving pen )

    حک روی اجسام معمولا با استفاده از لیزر با توان بالا انجام میشه که دستگاهش تشکیل شده از یه سیستم کنترل پوزیشن با یه گان لیزر قابل کنترل و ملحقات جانبی.
    چیزی که شما میخوای از لحاظ عملکردی شبیه دستگاه اسپارک یا سوپر دریله که الکترود با جریان کم و فاصله و پوزیشن کنترل شده از طریق ایجاد جرقه باعث ایجاد خوردگی سطح فلز میشه. این روش برای حکاکی به علت زمانبری زیاد به صرفه نیست.
    جریان معمولا زیر 5 آمپر. هر چی جریان زیاد بشه صافی سطح بدست اومده کم میشه.
    ولتاژ تت حد مورد نیاز معمولا کمتر از 70 ولت.
    جنس الکترود برای حک روی آهن و آلیاژ های اون، باید از مس یا گرافیت باشه.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : ساخت خودکار برقی(electric spark engraving pen )

      سلام
      بنده هم از صحبتهای دست اندر کاران این چنین ابزاری خاطرم هست که میگفت کار براده برداری در یک ماشین اسپارک در محیط خاصی از لحاظ مقاومت الکتریکی انجام میشه و مقاومت فضای اطراف قطعه و الکترودها باید خیلی بالاتر از مقاومت هوا باشه و در مورد ماشینی که این دوستمون باهاش کار میکرد نفت سفید این شرایط رو فراهم میکرد.
      علت ایجاد این شرایط هم جلو گیری از ایجاد جرقه های پرا کنده بر روی شعاع زیرین الکترود بر روی قطعه کار بود که در نمونه ذکر شده مقاومت بسیار بالای نفت سفید این مساله رو به شدت محدود می کرد. و این نوع ماشین کاری اپارک با استفاده از HV.DC کنترل شده انجام می شد و البته در این شیوه اسپارکینگ معمولا به صورت سه بعدی روی قطعه کار انجام میشد که نتیجه هم یک حجم سه بعدی بود ( نتیجه کاریاین ماشین محصولاتی شبیه به پریتنر های سه بعدی امروزی بودند البته با جنس فلز ) و به طور کلی روش بسیار گران قیمت اما بسیار هم قابل اطمینان که بعید میدونم منظور شما این مورد باشه .


      حقیقتش بنده هم تا اونجا که اطلاع دارم برای حکاکی بر روی بسیاری اجسام حتی فلزات ، تکنیکهای لیزر کاربرد و پیشرفت بیشتری داشتند و تفکر بنده این هست که همین اثر پراکندگی که در محیط هوای معمولی ایجاد میشه یکم عرض جرقه زنی رو زیاد میکنه و خوب شاید خیلی خوشایند نباشه.

      از تمامی دوستان ممنون میشم اگر مواردی در این مورد اضافه کنند.
      موفقیت یک فرایند است نه یک اتفاق...

      ******** استفاده از گزينه تشكر نشانه اهميت و احترام شما به پيگيري شخص نظر دهنده است ********

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : ساخت خودکار برقی(electric spark engraving pen )

        مشخصاتی که عرض کردم مشخصات تقریبی یه اسپارک صنعتی بود. توی کارهای سه بعدی معمولا نری طرح رو از جنس مس یا گرافیت با CNC در میارن. بعد عمل اسپارک کاری رو انجام میدن. با این روش الکترود بالایی فقط تو محور Zآ‌ حرکت داره نیازی به حرکت دقیق تو محورهای X و Y نیست. و این روش، دستگاه اسپارک رو ساده تر میکنه.
        البته اسپارک CNC سه محور هم وجود داره که معمولا از اون تو ساخت قالب های دقیق استفاده میشه.
        به علت این حرکت رفت و بر گشتی عمودی، نتیجه کار شبیه همون پرینتر سه بعدیه ولی تفاوتش اینه که فقط اشکال سه بعدی که در اونا Z تابعی از X و Y باشه رو میشه در آورد.
        کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

        دیدگاه

        لطفا صبر کنید...
        X