ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: ds1307+keypad+ccs

  1. #1
    2012/06/16
    50
    6

    ds1307+keypad+ccs

    من با ds1307 با کامپایلر ccs یه ساعت درست کردم و یه کی پد 4*4 به میکرو متصل کردم از هر راهی میرم تا بتونم با کی پد ساعت تنظیم کنم نمیشه ممنون میشم کسی بتونه راهی جلوی پام بذاره :angry: :angry:
  2. #2
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : ds1307+keypad+ccs

    سلام.
    لطفا سورس برنامه + شماتيک رو بذارين تا ببينيم چي به چيه؟

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #3
    2011/03/08
    کرج
    49
    0

    پاسخ : ds1307+keypad+ccs

    دوست خوبم مشکل کجاست؟

    ds درست کار نمیکنه؟
    از کیپد درست اطلاعات رو نمیگیری؟
    یا اینکه بعد از اینکه اطلاعات رو گرفتی درست به ds ارسال نمیشه؟
    یا ...
    دوست خوبمون درست میگن شما یه چیزی بگو "تا ببینیم چی به چیه؟"
  4. #4
    2012/06/16
    50
    6

    پاسخ : ds1307+keypad+ccs

    مشکل اولم اينه که وقتي از کتابخاه کي پد استفاده ميکنم همراه با ds سرعت اسکن کي پد خيلي مياد پايين،مشکل دومم اينه که اصلا نميدونم چه طور باد با کي پد به متغيير هاي ds مقدار بدم،

    کد:
    #include <main1.h>
    #include <DS1307.c>
    #include <lcd.c>
    #include <kbd44.c>
    #use fast_io(b)
    int8 sec;
    int8 min;
    int8 hrs;
    int8 day;
    int8 month;
    int8 yr;
    int8 dow;
    int k;
    void main()
    {
    kbd_init();
    ds1307_init();
    lcd_init();
    kbd_buffer_init(); 
    output_b(0);
    ds1307_set_date_time(23,03,14,7,17,54,55);
    
    while(1){
     k=kbd_getc();
       
     delay_ms(300);
      ds1307_get_date(day,month,yr,dow);
    ds1307_get_time(hrs,min,sec);
       
      printf(lcd_putc,"\f\%02d/\%02d/\%02d \n",yr,month,day);
      printf(lcd_putc,"\%02d \%02d", hrs,min);
     
      if(sec%2){
      lcd_gotoxy(3,2);
      lcd_putc(":");}
      if(dow==1){
     lcd_gotoxy(8,2);
     lcd_putc("monday");}
      if(dow==2){
     lcd_gotoxy(8,2);
     lcd_putc("tuesday");}
      if(dow==3){
     lcd_gotoxy(8,2);
     lcd_putc("wendsday");}
      if(dow==4){
     lcd_gotoxy(8,2);
     lcd_putc("trusday");}
      if(dow==5){
     lcd_gotoxy(8,2);
     lcd_putc("friday");}
      if(dow==6){
     lcd_gotoxy(8,2);
     lcd_putc("satday");}
     if(dow==7){
     lcd_gotoxy(8,2);
     lcd_putc("sunday");}}
  5. #5
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : ds1307+keypad+ccs

    دوست عزيز قبل از هر چيزي؛ مواقعي که ميخواين سورس برنامه اي رو قرار بدين، از گزينه " قرار دادن کد" يا علامت # که بالاي شکلک ها هست، استفاده کنين تا برنامه واضح باشه. (با اجازه تون اينکار رو براي ارسال شما انجام دادم)

    شما اون تأخير 300 ميلي ثانيه اي رو براي چي گذاشتين؟ اون رو بردارين.
    براي ويرايش زمان هم راه هاي مختلفي وجود داره؛ مثلا يه ورودي از ميکرو رو اسکن بکنين، اگه بيشتر ار 2 ثانيه فعال بود، بره تو مد ويرايش ساعت و اونجا مقادير رو به ترتيب از کي پد اسکن کنين و بعد از گرفتن تمام اطلاعات مربوط به تنظيمات DS1307، اطلاعات رو پديت کنين و برگردين به حلقه ي اصلي که زمان رو داخلش نمايش ميدين.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  6. #6
    2012/06/16
    50
    6

    پاسخ : ds1307+keypad+ccs

    ممنون ،تاخیر300 میلی ثانیه هم اگر بردارم هنگ مینه یه مثال توی خود سایت ccs دیدم یه تاخیر 1000 میلی ثانیه گذاشته بود
  7. #7
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : ds1307+keypad+ccs

    نقل قول نوشته اصلی توسط ali fard
    ممنون ،تاخير300 ميلي ثانيه هم اگر بردارم هنگ مينه يه مثال توي خود سايت ccs ديدم يه تاخير 1000 ميلي ثانيه گذاشته بود
    احتمالا به خاطر زيادي دستورات if هست.از switch...case استفاده کنين و نتيجه رو بگين.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  8. #8
    2006/08/16
    867
    17

    پاسخ : ds1307+keypad+ccs

    برنامه شما اصلاً کامپایل میشه بدون ارور؟ برای آخر تابع main اکولاد "{" نذاشتی.
    شایدم گذاشته بودی ولی موقع ارسال پست نیومده. به هر حال...

    من نتونستم کامپایل کنم و تست کنم چون شما محتویات main1.h رو ندادید. در ضمن kbd44 و ds1307 رو هم نداشتم.

    دستور use fast_io رو حذف کن. چون اونجوری به کامپایلر میگی که TRISB رو خودت کنترل میکنی. که نمیکنی. پس حذفش کن.

    تاخیر 300 رو ببر اول تابع main. بکنش 500 بهتره.

    برای ویرایش زمان هم:
    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقيمي
    براي ويرايش زمان هم راه هاي مختلفي وجود داره؛ مثلا يه ورودي از ميکرو رو اسکن بکنين، اگه بيشتر ار 2 ثانيه فعال بود، بره تو مد ويرايش ساعت و اونجا مقادير رو به ترتيب از کي پد اسکن کنين و بعد از گرفتن تمام اطلاعات مربوط به تنظيمات DS1307، اطلاعات رو پديت کنين و برگردين به حلقه ي اصلي که زمان رو داخلش نمايش ميدين.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوعات مشابه

  1. LCD KEYPAD 16*2
    توسط pooryaazadara در انجمن خانواده Arduino
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2015/06/28, 15:19
  2. keypad 4x4
    توسط mha_72 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/11/24, 18:19
  3. مشکل در وصل keypad
    توسط ra1372 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2014/05/13, 11:21
  4. keypad with avr
    توسط samomeh در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2011/06/17, 09:58
  5. (کد ویژن)Keypad
    توسط FAM در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/01/17, 23:58

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •