ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 28
  1. #1
    2013/04/17
    تهران
    786
    32

    مشكل با پورت ها

    سلام ..
    من يه پروژه دست گرفتم ..
    ولي مشكل اينجاست كه حتي با ميكرو يه led چشمك زن مينويسم هم جواب نميده !!!
    البته ظاهرا تو پروتيوس جواب ميده ولي تو عمل نه .....
    كمك ................
    كامپايلر CCS

    کد:
    #include <16f877.h>
    #use delay(clock=20000000)
    
    void main()
    {
    set_tris_b(0);
    output_b(0);
    
      while(TRUE)
      {
      output_high(pin_b0);
      delay_ms(1000);
      output_low(pin_b0);
      delay_ms(1000); 
      }
    }
    اينم لينك سورس + پروتيوس:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
    علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!
  2. #2
    2011/03/08
    کرج
    49
    0

    پاسخ : مشكل با پورت ها

    سلام دوست خوبم
    برنامه اشکالي نداره! البته اگه از ويزارد ccs استفاده کني بهتره!
    مشکل سخت افزارت که فک ميکنم يه يکي از دلايل زير باشه:
    1- کريستال خارجي درست (مقدارش، پايه هاش) قرار داده نشده
    2- پايه ريست PULL UP نشده.
    ( PULL UP : پايه مورد نظر رو با يک مقاومت ده کيلو اهمي به VCC وصل کنيم، پايه ريست = MCLR)
    3- VCC يا GND وصل نشدن

    موفق باشي :smile:
  3. #3
    2013/04/17
    تهران
    786
    32

    پاسخ : مشكل با پورت ها

    سلام رفيق ..
    من قبلا با AVR كار ميكردم ، ميخوام بدونم اينم مثل AVR اسيلاتور داخلي نداره ؟؟
    اگه داره چطوري فعال ميشه كه ديگه كريستال نذارم ؟؟

    [hr]

    تازه يه چيزي !
    اين كه وقتي قبل از شروع حلقه بينهايتم توي پورت B صفر ريختم ، اصلا تو پروتيوس وحتي تو عمل هم انگار نه انگار كه من پورت رو صفرش كردم ..
    كمك....
    تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
    علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!
  4. #4
    2010/10/04
    تهران
    1,639
    563

    پاسخ : مشكل با پورت ها

    با سلام، تبريك ميگم به PIC خوش اومدين. مطمئنا از انتخابتون پشيمون نميشين.

    picآ*ها هم اسيلاتور داخلي دارن كه فقط بايد كانفيگ بشه ولي تو هر ميكرو متفاوته. قبل از هر چيز ديتاشيت قطعه رو حتما خوب بخونين. يه مسئله ديگه adcon آ*هست كه بايد مقدار دهي بشه تا پورتها رو بسته به نيازتون ديجيتال كنه. چون ديفالتش آنالوگه.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.
  5. #5
    2006/08/16
    867
    17

    پاسخ : مشكل با پورت ها

    برنامه درسته. نکاتی که سعید غلامرضایی گفت رعایت کن به احتمال 99 در صد درست میشه.
    بعلاوه...
    مطمئن شو میکرو درست پروگرم شده.
    برای ال ای دی باید یه مقاومت حدود 470 اهم بذاری. اگر نذاشتی به احتمال زیاد اون پایه آسیب دیده. از یه پایه دیگه استفاده کن.
    تغذیه رو چک کن درست باشه. بین پایه + و - یک خازن 100 نانو بذار. برای کریستال خازن 15-30 پیکو بذار.


    دیگه اینکه اون آیسی ای که شما استفاده کردی PIC16F877 اوسیلاتور داخلی نداره. خیلی هم قدیمی هست.
    توصیه میکنم از PIC18F46K22 استفاده کنی. برای شما هیچ کار اضافه ای نداره.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  6. #6
    2013/04/17
    تهران
    786
    32

    پاسخ : مشكل با پورت ها

    سلام
    اين ديجيتال كردن پورتها يعني چي؟؟
    منظورتون واسه ADC هست؟؟
    تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
    علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!
  7. #7
    2010/10/04
    تهران
    1,639
    563

    پاسخ : مشكل با پورت ها

    بله، دقيقا.
    پورتهايي كه مولتي فانكشن هستن بايد كانفيگ بشن و فانكشن مورد استفاده شون مشخص بشه.
    اونايي كه قابليت استفاده به عنوان ورودي آنالوگ رو هم دارن، وقتي ميكرو بالا مياد، آنالوگ در نظر گرفته ميشن كه با بيتهاي PCFG مربوط به رجيسترهاي ADCON وضعيتشون تعريف ميشه.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.
  8. #8
    2006/08/16
    867
    17

    پاسخ : مشكل با پورت ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط نو رسیده
    بله، دقيقا.
    پورتهايي كه مولتي فانكشن هستن بايد كانفيگ بشن و فانكشن مورد استفاده شون مشخص بشه.
    اونايي كه قابليت استفاده به عنوان ورودي آنالوگ رو هم دارن، وقتي ميكرو بالا مياد، آنالوگ در نظر گرفته ميشن كه با بيتهاي PCFG مربوط به رجيسترهاي ADCON وضعيتشون تعريف ميشه.
    دوستمون "نورسیده" درست میگن. البته فکر کنم مشکل سینا از این مورد نیست.
    در هر صورت توی CCS با دستور زیر انجام میشه.
    کد:
     setup_adc_ports(NO_ANALOGS);

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  9. #9
    2013/04/17
    تهران
    786
    32

    پاسخ : مشكل با پورت ها

    احتمال بسيار زياد ميدم كه ميكرو كلاك نميخوره ...
    ولي با اتصال كريستال ، بازهم مشكلم حل نشده ..
    كمكم كنين .......
    تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
    علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!
  10. #10
    2006/08/16
    867
    17

    پاسخ : مشكل با پورت ها

    یه عکس از مدارت بنداز بزار.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 28

موضوعات مشابه

  1. مشكل با پورت سريال در متلب
    توسط leila.a در انجمن Matlab
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/09/20, 22:20
  2. مشكل در ارتباط با pc از طريق پورت كام......
    توسط وهاب تنباكوسازان در انجمن سایر مطالب مرتبط با ميکرو ها و پروسسورها
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2010/09/16, 22:55
  3. مشكل با پورت c در atmega32
    توسط ali_avr_search در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2008/05/31, 12:56
  4. مشكل با پورت C
    توسط mohpooria در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2007/04/04, 14:09
  5. مشكل با پورت سريال و برنامه VB
    توسط iman4web در انجمن برنامه نویسی و اینترفیس
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2007/02/03, 18:28

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •