ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 26
  1. #1
    2009/08/11
    682
    70

    آشنايي با vivado

    سلام

    چندبار تو فروم در مورد Vivado سوال پرسيده شده بود. فکر مي کنم الان که کمي تجربه کار با اين نرم افزار رو پيدا کردم ميشه در موردش حرف زد.

    اولين مسئله که حتما همه مي دونين اينه که vivado فقط از FPGA هاي سري 7 به بعد xilinx پشتيباني ميکنه و سري هاي قبل بهش اضافه نخواهند شد.
    نرم افزار vivado هرچيزي که براي طراحي FPGA نياز دارين تو خودش داره و همه ابزارها رو بصورت يکپارچه يک جا جمع کرده. ابزار core generator، ioplaning، ابزارهاي timing، ابزارهاي power، ابزارهاي embedded، شبيه سازي و ...
    براي راحتي کار، vivado از چند layout يا نما تشکيل شده. بعد از انجام عمليات سنتز، ميتونين طرح سنتز شده رو تو layout هاي مختلف vivado (مثل IO Planning، clock planning، floorplanning، timing analysis debug) باز کنين و طراحي رو ادامه بدين. هر کدوم اين ابزارها کلي امکانات پيچيده دارن.

    چيزي که باعث شد من بر خلاف ميلم برم سراغ Vivado اين بود که coreهاش کاملتر و جديدتر هستن. xilinx از وقتي vivado رو داده، يه سري از coreهاش رو فقط رو اين پلتفرم نرم افزاري پديت کرده. به خصوص مشکلات و کمبودهاي مربوط به coreهاي مرتبط با transceiverها که البته تو اين تاپيک نميگنجه ...

    و اما مهمترين ويژگي Vivado چند هسته اي شدن برنامه است. ISE بخاطر تک هسته اي بودنش خيلي عذاب آور بود! موقع انجام عملياتي مثل سنتز شما کار ديگه اي نمي تونين بکنين. در حالي که محيط Vivado که خيلي کامل هست و تمام ابزارها رو يکجا جمع کرده، کاملا چند هسته اي کار ميکنه و شما ميتونين از چند ابزار همزمان استفاده کنين. مسئله مهمتر خود عمليات سنتز و implement که البته تو ISE واسه بعضي هاشون به دروغ مينويسه دو هسته اي اجرا ميشن اما در واقع اينطور نيست و اون چند هسته اي که ISE ميگه هيچ بهبودي تو سرعت نخواهد داشت. سرعت implement تو ISE حالا يا بخاطر تک هسته اي بودن يا الگوريتم قديميش، خيلي پايين هست و اين مشکل موقع کار با FPGA هاي بزرگ اعصاب واسه آدم نميذاره. يه core اترنت ساده واسه Virtex7 با ISE حدود 15 دقيقه زمان ميبره تا پياده سازي بشه. تازه رو سيستم فول پشن من با پردازنده 3.5 گيگاهرتزي i7. در حالي که همين core با vivado حدود 7 دقيقه طول ميکشه.

    syntax نوشتن constraint ها تو طراحي مبتني بر vivado فرق کرده و اينجا ديگه فايل ucf جواب نميده. تو vivado به جاي ucf از xdc استفاده ميشه که syntax متفاوتي داره. اما نياز نيست از همون اول درگير نوشته xdc شد. ابزارهاي مختلف vivado، خودشون فايل constraint رو پديت ميکنن. constraint ها مي تونن هم براي سنتز و هم براي implement جدا تعريف بشن. در واقع با جزئيات بيشتري ميشه براي مراحل مختلف constraint تعريف کرد که من فعلا ازش سر در نميارم. ضمنا ميشه چند گروه constraint داشت براي شرايط پياده سازي مختلف. يا حتي مثل اينکه ميشه براي يک فايل يا core خاص يک فايل constraint جدا داشت. چيزي که موقع استفاده از core ها ديده ميشه و حتي بعضي هاشون read only هستن! ضمنا از سري 7 به بعد نرم افزار به شدت به constraint ها گير ميده و نميذاره همه چي رو به حالت default رها کنين. اين مورد تو ISE هم صدق ميکنه. مثلا تمام iostandardها رو بايد تعريف کنين.

    اديتور و محيط شماتيک هم بالاخره تو Vivado لايق يه طراح حرفه اي شد! (البته من همون notepad++ رو ترجيح ميدم).

    ديگه چيزي به ذهنم نميرسه. البته من حدود 2 هفته است که با vivado کار کردم و پورت نوري SFP+ 10Gbps شبکه رو راه انداختم و راضي بودم. البته هنوز به محيط شلوغ و پيچيدش عادت نکردم. فکر ميکنم خيي طول بکشه تا بشه به امکانات مختلف برنامه مسلط شد. اگه چيزاي جديدي ياد گرفتم و وقت کردم، تو همين تاپيک مينويسم.



    https://www.linkedin.com/in/mohammadhosseini69

    http://zakhar.blog.ir
  2. #2
    2009/08/11
    682
    70

    پاسخ : آشنايي با vivado

    يکي از دوستان پيام خصوصي داد که با لايسنس Vivado مشکل داره.

    اون لايسنسي که رو اينترنت پيدا ميشه تو سنتز گير ميکنه!
    لايسنسي که خودم استفاده مي کنم رو پلود کردم
    http://www.4shared.com/rar/OLXkfHdjba/Xilinx.html
    اين رو يکي از بچه هاي تورنت باز از ترکرهاي خصوصي پيدا کرده و کاملا جواب ميده. همه coreهاي vivado رو هم داره
    https://www.linkedin.com/in/mohammadhosseini69

    http://zakhar.blog.ir
  3. #3
    2007/10/14
    تهران
    1,335
    38

    پاسخ : آشنايي با vivado

    سلام. ممنون از تاپیک خوبت. من ISE 14.3 دارم که فقط Vivado مشکل License داره. اگه لطف کنی و فایل License رو دوباره پلود کنی و بگی مربوط به کدوم ورژن هست خیلی عالی میشه. ضمناً فرق Vivado با Vivado HLS چیه؟ اگه منبع اصلی خوبی هم داری لطفاً معرفی کن. من هم کم کم قصد دارم Vivado شروع کنم.
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کرديم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنيم چه مي کند؟"دکتر شريعتي"
    اگر جايي که ايستاده ايد را نمي پسنديد، عوضش کنيد شما درخت نيستيد!! "پاسكال"
    يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش کن يا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپير"
  4. #4
    2009/08/11
    682
    70

    پاسخ : آشنايي با vivado

    نقل قول نوشته اصلی توسط هـادي
    سلام. ممنون از تاپيک خوبت. من ISE 14.3 دارم که فقط Vivado مشکل License داره. اگه لطف کني و فايل License رو دوباره پلود کني و بگي مربوط به کدوم ورژن هست خيلي عالي ميشه. ضمناً فرق Vivado با Vivado HLS چيه؟ اگه منبع اصلي خوبي هم داري لطفاً معرفي کن. من هم کم کم قصد دارم Vivado شروع کنم.
    چرا دوباره پلود کنم؟ مگه دانلود نميشه؟
    اين لايسنس رو vidado 2013 که کار ميکنه. لايسنس ISE هم واسه 14.7 که البته رو 14.6 هم جواي ميداد.

    HLS يا High Level Synthesis قابليت طراحي در سطح سيستمي رو با C++ و systemC داره. من با Vivado HLS کار نکردم. اما درس مربوط به اين نوع طراحي (Electronic system level design) رو پاس کردم و اصلا برام جالب نبود! SystemC به اين راحتي ها سنتز نميشه. تا جايي که من مي دونم خيلي مونده تا اين سبک طراحي کامل بشه. نمي دونم شايد vivado HLS واقعا خوب باشه.
    https://www.linkedin.com/in/mohammadhosseini69

    http://zakhar.blog.ir
  5. #5
    2011/08/07
    اصفهان
    974
    66

    پاسخ : آشنايي با vivado

    نقل قول نوشته اصلی توسط محمد حسيني
    چرا دوباره پلود کنم؟ مگه دانلود نميشه؟
    اين لايسنس رو vidado 2013 که کار ميکنه. لايسنس ISE هم واسه 14.7 که البته رو 14.6 هم جواي ميداد.

    HLS يا High Level Synthesis قابليت طراحي در سطح سيستمي رو با C++ و systemC داره. من با Vivado HLS کار نکردم. اما درس مربوط به اين نوع طراحي (Electronic system level design) رو پاس کردم و اصلا برام جالب نبود! SystemC به اين راحتي ها سنتز نميشه. تا جايي که من مي دونم خيلي مونده تا اين سبک طراحي کامل بشه. نمي دونم شايد vivado HLS واقعا خوب باشه.
    سلام
    دوست عزيز لينک مورد داره و مينويسه که فايل پاک شده
  6. #6
    2007/08/28
    شیراز
    305
    2

    پاسخ : آشنايي با vivado

    سلام
    آقاي حسيني ممنون، راستي شما کجا کار مي کنيد که به اين Virtex 7 دسترسي دارين؟
  7. #7
    2007/10/14
    تهران
    1,335
    38

    پاسخ : آشنايي با vivado

    نقل قول نوشته اصلی توسط محمد حسینی
    چرا دوباره پلود کنم؟ مگه دانلود نميشه؟
    اين لايسنس رو vidado 2013 که کار ميکنه. لايسنس ISE هم واسه 14.7 که البته رو 14.6 هم جواي ميداد.

    HLS يا High Level Synthesis قابليت طراحي در سطح سيستمي رو با C++ و systemC داره. من با Vivado HLS کار نکردم. اما درس مربوط به اين نوع طراحي (Electronic system level design) رو پاس کردم و اصلا برام جالب نبود! SystemC به اين راحتي ها سنتز نميشه. تا جايي که من مي دونم خيلي مونده تا اين سبک طراحي کامل بشه. نمي دونم شايد vivado HLS واقعا خوب باشه.
    مشکل من License برنامه Vivado HLS هست نه خود Vivado. انجام بعضی کارها مثل کارهای پردازشی با HDL سخته در حالی که با SysGen خیلی راحت میشه، ممکنه با ++C هم بعضی کارهای دیگه راحت تر باشه. اگه فایل License روی Vivado HLS هم جواب میده لطفاً بگو تا من هم ورژن 14.7 نصب کنم. الان یک سورس دارم که ناقصه و مجبورم از 14.3 که کامل تره استفاده کنم. اگه میشه ورژن کامل هم معرفی کن.
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کرديم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنيم چه مي کند؟"دکتر شريعتي"
    اگر جايي که ايستاده ايد را نمي پسنديد، عوضش کنيد شما درخت نيستيد!! "پاسكال"
    يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش کن يا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپير"
  8. #8
    2009/08/11
    682
    70

    پاسخ : آشنايي با vivado

    سلام
    چه زوذ پاک کردن !!
    http://spiderman.persiangig.com/xilinxvideo/Xilinx.rar
    لايسنس HLS هم تو اين هست اما تستش نکردم

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ali_Asadzadeh
    سلام
    آقاي حسيني ممنون، راستي شما کجا کار مي کنيد که به اين Virtex 7 دسترسي دارين؟
    واسه پروژه ارشدم خريديم...
    https://www.linkedin.com/in/mohammadhosseini69

    http://zakhar.blog.ir
  9. #9
    2007/08/28
    شیراز
    305
    2

    پاسخ : آشنايي با vivado

    ممنون، کدام برد رو خريدين؟ چند؟
  10. #10
    2009/08/11
    682
    70

    پاسخ : آشنايي با vivado

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ali_Asadzadeh
    ممنون، کدام برد رو خريدين؟ چند؟
    ما يه برد با چندتا پورت 10G شبکه مي خواستيم. واسه همين اين برد رو خريديم:
    http://www.hitechglobal.com/Boards/Virtex7_PCIE_Gen3.htm
    قيمتش نزديک ده هزار دلار بود
    https://www.linkedin.com/in/mohammadhosseini69

    http://zakhar.blog.ir
صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 26

موضوعات مشابه

  1. آموزش لايسنس کردن Ise Project Navigator , Vivado , Vivado HLS
    توسط agoldenhita در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2016/06/29, 18:29
  2. آشنايي با plc
    توسط Reza Jahangiri far در انجمن PLC
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2014/11/07, 17:08
  3. نرم افزار vivado design suite
    توسط ya_montazar در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2014/02/10, 15:33
  4. آشنايي با دژنکتور
    توسط dani222 در انجمن تاسيسات الكتريكي
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/01/31, 01:25
  5. آشنايي با پورت USB
    توسط مصطفي در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2006/05/25, 12:13

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •