ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12
  1. #1
    2014/05/03
    20
    0

    ست کردن پروگرامر و پروگرام کردن atmega32

    درود دوستان

    عزیزان بنده یه پروگرام avr usb گرفتم و بهمراه یه atmega32 ....
    سر رشته حرفه ای هم در باره الکترونیک ندارم در حد دوم هنرستان (رشته الکترونیک)
    بنده میخوام به کمک زبان بیسیک و محیط بسکام atmega رو پروگرام کنم (در حد راه اندازی lcd و تولید موج PWM)

    خب حالا میشه توضیح بندید که چطور پروگرام رو با محیط بسکام ست کنم
    2.چطور فایل هگز رو در اخر بر روی atmega منتقل کنم
    3. کمی هم در مورد فیوز بیت ها توضیح بدید

    سپاس.
  2. #2
    2014/05/03
    20
    0

    پاسخ : ست کردن پروگرامر و پروگرام کردن atmega32

    uppppppp
  3. #3
    2014/05/03
    20
    0

    پاسخ : ست کردن پروگرامر و پروگرام کردن atmega32

    اساتید کارم گیره......
    لطفا یکی بگه ما چکار کنیم؟؟؟ oo:
  4. #4
    2013/08/26
    553
    31

    پاسخ : ست کردن پروگرامر و پروگرام کردن atmega32

    سلام
    من با بسکام و بيسيک کار نکردم.ولي برنامه رو که کمپايل کرديد.فلشش کنيد رو ميکرو و فييوز بيت ها به اين شکل تنطيم کنيد:
    کلاک داخلي 8 مگ:
    CKSEL0=0
    CKSEL1=0
    CKSEL2=1
    CKSEL3=0
    CKOPT=1
    کريستال خارجي:
    CKSEL0=1
    CKSEL1=1
    CKSEL2=1
    CKSEL3=1
    CLOPT=0
    پروگرمرتون چيه؟اگه نرم افزاري همراهش هست براي ريختن برنامه و فيوز بيت ها ازش استفاده کنيد.
    قبل از دويدن بايد راه رفتن ياد گرفت.
  5. #5
    2014/05/03
    20
    0

    پاسخ : ست کردن پروگرامر و پروگرام کردن atmega32

    درود
    پروگرامر usb avr هستش
    نرم افزار هایی هم هست که در سی دی هست اعم از بسکام ای وی ار / کدویژن / و progisp هستند....

    کدهای بیسیک برای راه اندازی lcd به صورتی که پیغام سلام از سمت چپ به راست با فواصل زمانی نیم ثانیه به حرکت در بیاد:

    Dim A As Byte
    Cls
    Home
    Lcd "Hello"
    For A = 0 To 15
    Shiftlcd Right
    Waitms 500
    Next
    End


    خب در اینجا من کد رو نوشتم حالا میخوام همین کد رو بروی atmega اعمال کنم و بصور فیزیکی پیاده سازی کنم:
    خب حالا میشه توضیح بدید که چطور پروگرام رو با محیط بسکام ست کنم
    2.چطور فایل هگز رو در اخر بر روی atmega منتقل کنم
    3. در نهایت ای سی رو پروگرام کنم؟؟؟؟
    4.ایا امکان ریست کردن و پاک کردن atmega وجود داره؟ (به گمونم همه چیزشو ریختم بهم ) :biggrin:
  6. #6
    2013/08/26
    553
    31

    پاسخ : ست کردن پروگرامر و پروگرام کردن atmega32

    (با کد ويزن و سي کار ميکنم).ولي با بسکام يه نيو فايل درست کنيد و برنامه رو بنويسيد.بعد F7 رو بزنيد تا برنامه کمپايل بشه.از مسيري که برنامه ذخيره ميشه فايلي که پسوند .HEX داره کمپايل شده برنامس.با command /Erase chip :progisp حافظه فلش ميکرو رو پاک کنيد
    file/load همين فايل هگز رو انتخاب کنيد بعد command/write flash برنامه رو حافظه فلش ميکرو ريخته ميشه.فيوز بيت ها رو هم رو هم با همين برنامه تنظيم کنيد.
    قبل از دويدن بايد راه رفتن ياد گرفت.
  7. #7
    2014/05/03
    20
    0

    پاسخ : ست کردن پروگرامر و پروگرام کردن atmega32

    نقل قول نوشته اصلی توسط musefian
    (با کد ويزن و سي کار ميکنم).ولي با بسکام يه نيو فايل درست کنيد و برنامه رو بنويسيد.بعد F7 رو بزنيد تا برنامه کمپايل بشه.از مسيري که برنامه ذخيره ميشه فايلي که پسوند .HEX داره کمپايل شده برنامس.با command /Erase chip :progisp حافظه فلش ميکرو رو پاک کنيد
    file/load همين فايل هگز رو انتخاب کنيد بعد command/write flash برنامه رو حافظه فلش ميکرو ريخته ميشه.فيوز بيت ها رو هم رو هم با همين برنامه تنظيم کنيد.
    تشکر دوست عزیز ولی در مسیری که سورس ها و برنامه ها ذخیره شدن بجز فایل های noname1.bas و noname1.dbg و noname1.rpt و noname1 فایل دیگه ای وجود نداره oo: یعنی فایلی که پسوند .hex داشته باشه نیست متاسفانه
    ورژن بسکام بنده هم 1.11.9.8 هست که تنها ورژنی هست که با ویندوز 7 تا بحال مشکل نداشته.....
    بعد یه نکته دیگه بنده تا اینجا که شما توضیح دادید رو متوجه شدم بجز تنظیم فیوز بیت ها...... اونارو چطور و از چه قسمت تنظیم شون کنم؟؟؟
    سپاس فراوان
  8. #8
    2013/08/26
    553
    31

    پاسخ : ست کردن پروگرامر و پروگرام کردن atmega32

    به option compiler setting بريد وببينيد ميشه نوع فايل خروجي رو انتخاب کرد.برنامه هم بايد بدون خطا کمپايل بشه.
    در قسمت پايين Programming نرم افزار دو تا گزينه بزرگ erase و atuo هست کنارشون يه گزينه هم هست که روش ... نوشته شده.همون رو انتخاب کنيد.
    قبل از دويدن بايد راه رفتن ياد گرفت.
  9. #9
    2014/05/03
    20
    0

    پاسخ : ست کردن پروگرامر و پروگرام کردن atmega32

    نقل قول نوشته اصلی توسط musefian
    به option compiler setting بريد وببينيد ميشه نوع فايل خروجي رو انتخاب کرد.برنامه هم بايد بدون خطا کمپايل بشه.
    در قسمت پايين Programming نرم افزار دو تا گزينه بزرگ erase و atuo هست کنارشون يه گزينه هم هست که روش ... نوشته شده.همون رو انتخاب کنيد.
    سپاس استاد
    بنده پسوند هگز رو دریافت کردم
    الان فیوز بیت ها به این صورت شدن ایا درسته؟
    http://8pic.ir/images/38514574699917107744.png

    سوال بعد اینکه کدوم تیک ها در قسمت programing باید فعال باشه؟
    http://8pic.ir/images/82632648320154078111.png


    سپاس.
  10. #10
    2013/08/26
    553
    31

    پاسخ : ست کردن پروگرامر و پروگرام کردن atmega32

    اگه از کلاک داخلي مخواين استفاده کنيد درسته فقط ال سي دي رو به پورت سي ميکرو نبايد بزنيد.چون بعضي از پورت ها چند منظوره هستن و هميشه به عنوان I/O کار نميکنند.پورت هاي 24 تا 27 TCK-TMS-TDO-TDI مربوط به رابط JTAG هستن.اگه فيوزبيت JTAGEN فعال نباشه اين پايه ها به عنوان I/O عمل ميکنند.اگه JTAGEN رو 1 کنيد ميتونيد از پورت c هم استفاده کنيد.فقط بعد از تغيير فيوزبيتها بايد اون write پايين صفحه رو هم بزنيد.
    در مورد اون تيک ها هم هر عملي که بخواين انجام بديد بايد همون تيک زده بشه.erase-program و...
    قبل از دويدن بايد راه رفتن ياد گرفت.
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوعات مشابه

  1. مشکل پروگرام کردن atmega32
    توسط kavehkiani66 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2016/01/19, 17:59
  2. مشکل در پروگرام کردن atmega32 بسکام
    توسط ARIARAD در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2013/10/24, 23:00
  3. مشکل در پروگرام کردن Atmega32/16
    توسط mohsen9april در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/06/26, 11:47
  4. کمک در پروگرام کردن atmega32 در avrstudio
    توسط ifa2002 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/12/14, 01:50
  5. پروگرام کردن avr چگونگی کار با پروگرامر
    توسط miladsrr در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2010/12/18, 17:28

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •