ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1
    2008/03/03
    تهران
    415
    7

    استفاده از يک زبان برنامه نويسي در زبان ديگر

    سلام به همگي دوستان

    قبلا در برنامه هاي ديگه اي ديدم که مثلا از زبان اسمبلي ميشه در زبان ديگه اي مثل C استفاده کرد و با دادن دستوراتي مستقيما کد اسمبلي رو در اون وارد کرد .

    حالا سوال من اينجاست . آيا ميشه مثلا با C يا C++ برنامه نوشت و اون کد رو يه جوري در برنامه اي که با زبان Bascom نوشته شده استفاده بشه ؟

    يا مثلا به اسمبلي تبديل بشه و اسمبلي اون رو در Bascom استفاده کنيم .

    اصلا بهتر مشکل رو توضيح بدم اگر دوستان راه کاري دارن لطفا بفرمائيد .
    در پروژه اي که به زبان Bascom نوشته شده است و همچنان برنامه نويسش از همين زبان براي تکميل پروژه استفاده ميکند از من خواسته اند که بخشي از کار را دست بگيرم و کارش را انجام دهم و من مي توانم به زبان c يا c++ (حالا اگه خودمو بکشم به زبان اسمبلي تا حدودي آشنايي دارم ) برنامه نويسي کنم آيا راهي داره ؟
    يا اينکه من يا اون بايد نوع برنامه نويسيمون رو عوض کنيم ؟
    - به دنبال فرصت عمري تباه کردم ! فرصت جواني ام بود من اشتباه کردم .
  2. #2
    2009/09/25
    اصفهان
    814
    49

    پاسخ : استفاده از يک زبان برنامه نويسي در زبان ديگر

    توي بسکام مي توني از فايلهاي بين استفاده کني
    و تو سي هم ميشه ولي ترکيب اين دوتا نياز به تبحر بسيار زياد در هردو داره
    گمونم بهتره بدي يکي برات بنويسه يا طبق الگوريتم خودت با سي بنويسي
    هميشه به ياد خدا باش !
  3. #3
    2008/03/03
    تهران
    415
    7

    پاسخ : استفاده از يک زبان برنامه نويسي در زبان ديگر

    گمونم بهتره بدي يکي برات بنويسه
    خوب اين کار رو که نمي خوام انجام بدم در کل ممکن است اصلا شراکت در اين پروژه رو قبول نکنم . :mrgreen:

    توي بسکام مي توني از فايلهاي بين استفاده کني
    خوب مثل اينکه يه راهي هست . پس اگر من با c بنويسم و خروجي يه فايل bin بگيرم مي تونم از اون فايل توي بسکام استفاده کنم . درسته ؟
    يعني مثلا بسکام به کد من ورودي بده و خروجي از کد من بگيره يا کدي که نوشتم بتونه مثلا روي lcd اطلاعاتي رو بنويسه .

    راستش من اول دارم امکان سنجي مي کنم . اگر امکانپذير باشه مي رم سراغش . ممنون از پاسختون

    - به دنبال فرصت عمري تباه کردم ! فرصت جواني ام بود من اشتباه کردم .
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوعات مشابه

  1. زبان برنامه نويسي cوc++
    توسط tiamoon در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2015/02/20, 17:39
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/12/26, 21:47
  3. زبان برنامه نويسي AVR ها و سوالات ديگر
    توسط hossein jalali در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2008/12/29, 22:29
  4. زبان برنامه نويسي D
    توسط امیرعلی بلورچیان در انجمن برنامه نویسی و اینترفیس
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2007/09/03, 21:17
  5. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2006/10/26, 07:29

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •