ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: puls counter

  1. #1
    2014/02/17
    65
    0

    puls counter

    سلام .یه برنامه واسه اندازه گیری فلو مایع نوشتم.به این صورت که بوسیله فرمانcount مقدار پالس ورودی رو به مدت یک ثانیه شمارش میکنه و در خروجی قرار میده.
    منتهی در طول مدتی که میخواد مقادیر رو تو خروجی بزاره حدود 20 میکرو ثانیه (بصورت عملی اندازه گیری شده) تاخیر ایجاد میکنه .حال اگه من یه فرکانس ثابت بهش اعمال کنم تا حدود 20 ثانیه مقدار رو درست نشون میده ولی یه دفعه یک پالس رو جا میندازه که طبیعی هم هست .کسی فکری به ذهنش میرسه؟
    16f876a-pic
    DEFINE OSC 20
    FRQ VAR WORD
    TRISB=0
    TRISC=0
    TRISA=%10001
    ADCON1=%110
    PORTB=0
    PORTC=0
    FRQ=0
    MAIN:
    PORTC.3=0
    COUNT PORTA.0,1000,FRQ
    PORTB=FRQ.BYTE0:PORTC.7=FRQ.BIT8:PORTC.6=FRQ.BIT9: PORTC.5=FRQ.BIT10
    PORTC.3=1
    LOOP1:
    IF PORTA.4==1 THEN GOTO MAIN
    GOTO LOOP1
  2. #2
    2010/10/04
    تهران
    1,638
    563

    پاسخ : puls counter

    نقل قول نوشته اصلی توسط hosein0361
    سلام .یه برنامه واسه اندازه گیری فرکانس نوشتم.به این صورت که بوسیله فرمان puls in مقدار پالس ورودی رو به مدت یک ثانیه شمارش میکنه و در خورجی قرار میده.
    منتهی در طول مدتی که میخواد مقادیر رو تو خروجی بزاره حدود 20 میکرو ثانیه (بصورت عملی اندازه گیری شده) تاخیر ایجاد میکنه .حال اگه من یه فرکانس ثابت بهش اعمال کنم تا حدود 20 ثانیه مقدار رو درست نشون میده ولی یه دفعه یک پالس رو جا میندازه که طبیعی هم هست .کسی فکری به ذهنش میرسه؟
    16f876a-pic
    DEFINE OSC 20
    FRQ VAR WORD
    TRISB=0
    TRISC=0
    TRISA=%10001
    ADCON1=%110
    PORTB=0
    PORTC=0
    FRQ=0
    MAIN:
    PORTC.3=0
    COUNT PORTA.0,1000,FRQ
    PORTB=FRQ.BYTE0:PORTC.7=FRQ.BIT8:PORTC.6=FRQ.BIT9: PORTC.5=FRQ.BIT10
    PORTC.3=1
    LOOP1:
    IF PORTA.4==1 THEN GOTO MAIN
    GOTO LOOP1
    با سلام
    دوست گرامي، توي برنامه شما PULS INآ* وجود نداره . شما از دستور COUNT استفاده كردين. كه تو 1 ثانيه تعداد پالسهاي در يافتي رو شمارش ميكنه.

    وجود خطا تو هر سيستم اندازه گيري طبيعيه. مهم اينه كه خطا از يه درصد خاصي بيشتر نباشه. حالا درصد خطاي اندازه گيري شما چقدره؟
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.
  3. #3
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : puls counter

    سلام. پيشنهادم به ترتيب اولويت، ميتونين از :
    1-ماژول تايمر/کانتر 0 استفاده بکنين.
    2-ماژول تايمر/کانتر 1 استفاده بکنين.
    3-اينتراپت خارجي هم استفاده کنين.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  4. #4
    2014/02/17
    65
    0

    پاسخ : puls counter

    با این وضعیت فلومتر تو هر 24 ساعت میتونه +و- 50 لیتر خطا داشته باشه. میشه همین خطا رو هم گرفت .فکر نمیکنم مشکل باشه. تمصمی خودم اینه که دستور COUNT رو خودم بنویسم (حالا با وقفه یا..) و به جای 1 ثانیه ، مقدار زمان نمونه گیری رو 999980 میکرو ثانیه قرار بدم.اینجوری خطای 20 میکرو ثانیه رو هم گرفته میشه.
    منتهی یه سوالی که پیش میاد اینه که کریستال 20 مگا میتونی وقفه با حدود 20 میکرو ثانیه ایجاد کنه؟؟(در ضمن ،در مورد الگوریتم دستور نیز اگه کسی راهنمایی داره خواهشن...)
  5. #5
    2010/10/04
    تهران
    1,638
    563

    پاسخ : puls counter

    با سلام
    با فرض صحيح بودن محاسبات شما، بايد اول در نظر بگيري كه 50 ليتر خطا چند درصد ميشه؟ خود فلومتر ها هم توي بهترين شرايط كاري درصد خطاشون بالاست. ضمن اينكه نحوه اتصالاتشون توي مدار سيال هم تو دقتشون اثر داره.
    نكته ديگه اينكه: فلومتر سرعت لحظه ايه عبور سيال رو اندازه گيري ميكنه، نه حجم عبوري اون رو. يه نوع خطايي كه پيش مياد خطاي محاسباتيه. يعني وقتي كه شما از خوندن يه پارامتر بخواين مقدار يه پارامتر ديگه رو بدست بيارين. شما اگه زمان نمونه گيري رو كم كني هم باز خطا ايجاد كردي. رسم بر اينه كه يه سيستم اندازه گيري ابتدا طراحي ميشه و حين طراحي نقاطي براي كاليبراسيونش تو سخت افزار و نرم افزار پيش بيني ميشه.

    پس از ساخت با روش درست و از طريق همون نقاط كاليبره ميشه. توي كاليبراسيون نكته مهم اينه كه خروجي سيستم نسبت به ورودي بايد كاليبره بشه و تغيير و تبديلهايي كه اين بين انجام ميشه نبايد در نظر گرفته بشه. روش كاليبراسيون خيلي مهمه.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.
  6. #6
    2014/02/17
    65
    0

    پاسخ : puls counter

    برای کالیبره فلومتر یه ضریب به نام k-factorداریم که این ضریب در ابتدای راه اندازی فلومتر تعداد پالس های که معادل یک لیتر میباشند اندازه گیری میشن و در این ضریب قرار میگیرند.و روش دیگه ای برای کالیبره فلومتر ها سراغ ندارم.در مورد خطای سیستم هم باید بگم . اگه سیال ما گاز باشه به غیر از فلو به دما و فشار برای اندازه گیری دقیق احتیاج داریم ، چون تغییرا ت حجمش نسبت به دما و فشار بالاست ولی چون سیال ما مایع است بنابراین دما و فشار در مقدار فلو زیاد تاثیر گذار نیست.
  7. #7
    2010/10/04
    تهران
    1,638
    563

    پاسخ : puls counter

    ببينين دوست عزيز
    توي هر سيستم اندازه گيري اول شما بايد ميزان دقتتون و خطاي مجاز رو مشخص كنين. بعدش انتخاب قطعات، سنسور ها و نوع طراحي بايد جوري باشه كه اون رنج رو با دقت مناسب پوشش بده.
    شما هنوز نگفتين خطاي مجاز چقدره؟ شما ميگين 50 ليتر خطا داره. اگه فلوي شما تو شبانه روز 10000 ليتر باشه، 50 ليتر ميشه نيم درصد كه خيلي هم خوبه. ولي اگه 100 ليتر باشه ميشه 50 درصد كه خيلي بده.
    لطفا اول اين موضوع رو روشن كنين.

    بعد از اينكه درصد خطاي مجاز مشخص شد، شما بايد روش كاليبراسيون رو بر اساس اون تعريف كنين. يعني اگه خطا توي 24 ساعت تعريف شده، روش كاليبراسيون هم بايد بر اساس اون يا نزديك به اون تعريف بشه.
    يه مسئله ديگه نوسانات جريان سياله كه خطا ايجاد ميكنه، شما بايد فلومتر رو طوري ببندين كه تا حدود 50 سانت قبل و بعدش توي پايپينگتون خم نداشته باشين.

    اگه شما بخواين اينتروال اندازه گيري رو كم كنين، يعني از همين الان ميخواين كاليبره ش كنين و اين درست نيست. شما بايد سيستم رو ببندين و بعد توي يه بازه زماني طولاني تر، مقدار حجم رو اندازه گيري كنين. بعدش با يه ضريب كاليبره ش كنين. كه بعدا هم قابل كاليبره كردن باشه. تغيير تايم بيس روش خوبي نيست.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوعات مشابه

  1. encoder & counter
    توسط MNR85 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2014/02/11, 17:49
  2. counter چیست
    توسط r2d در انجمن مدار هاي ديجيتال
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/03/30, 19:36
  3. fast counter
    توسط admin1390 در انجمن PLC
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/08/02, 13:00
  4. counter
    توسط زوار در انجمن ATMEL
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2010/06/28, 18:37
  5. Binary Counter
    توسط saadatfar در انجمن مدار هاي ديجيتال
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2009/02/11, 16:49

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •