ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
  1. #1
    2008/07/23
    24
    0

    دریافت یک رشته ورودی از طریق پورتهای i/o و ذخیره آن در آرایه

    سلام من دارم رو یه پروژه کار میکنم که قراره رو یه pic18f2550 اجرا بشه از کامپایلر xc8 به همراه mplabx استفاده میکنم یه سوال دارم امیدوارم بتونید راهنماییم کنید
    من میخوام تو یه آرایه 16 خانه ای از نوع unsigned char داده ذخیره کنم و میخوام این داده رو از ورودی و از طریق یکی از پورتها بایت به بایت بگیرم ذخیرش کنم چجور باید اینکار رو انجام بدم [unsigned char input[16
    من میدونم چجور یک بایت رو از یه پورت بگیرم و در یک متغیر char ذخیره کنم اما در مورد یه آرایه نمیدونم چجوره!احتمالا باید از یه حلقه for استفاده کنم اما چطور بایتهای ورودی جداگانه در اندیسهای آرایه پشت سرهم ذخیره بشن؟مثلا چجور بایت اول تو اندیس صفر آرایه بعد بایت دوم در اندیس 1 آرایه و...این بایتها چجور از هم تفکیک میشن؟
    چجور باید دریافت اطلاعات از یک پورت و ذخیره در خانه آرایه همگام بشن؟
    ممنون
  2. #2
    2013/01/09
    شاهرود
    401
    9

    پاسخ : دریافت یک رشته ورودی از طریق پورتهای i/o و ذخیره آن در آرایه

    جای اندیس ارایه همون شمارنده FOR رو بزار مثل
    FOR(I=0,I<10,I++)
    buf[I];
  3. #3
    2006/08/16
    867
    17

    پاسخ : دریافت یک رشته ورودی از طریق پورتهای i/o و ذخیره آن در آرایه

    سلام
    در همین رابطه توی اون یکی تاپیک، یکی از کاربرا از شما سوال پرسیده بود که خوب میشه اگه جواب بدید.
    بستگی به این داره که مدار جانبی که قراره بایتهایی رو به میکروی شما ارسال کنه چی باشه
    و بسته به اون میشه نحوه دریافت اطلاعات رو تعیین کنید

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  4. #4
    2008/07/23
    24
    0

    پاسخ : دریافت یک رشته ورودی از طریق پورتهای i/o و ذخیره آن در آرایه

    نقل قول نوشته اصلی توسط freedom_truth
    سلام
    در همین رابطه توی اون یکی تاپیک، یکی از کاربرا از شما سوال پرسیده بود که خوب میشه اگه جواب بدید.
    مشکل من اینه که من فقط یه برنامه مینویسم میلش میکنم واسه یکی دیگه دقیق اطلاعی ندارم فقط بهم گفتم ورودی رو از پورت بگیره فرکانس هم 8 مگ باشه
  5. #5
    2008/07/23
    24
    0

    پاسخ : دریافت یک رشته ورودی از طریق پورتهای i/o و ذخیره آن در آرایه

    نقل قول نوشته اصلی توسط arvin2009
    جای اندیس ارایه همون شمارنده FOR رو بزار مثل
    FOR(I=0,I<10,I++)
    buf[I];
    خیلی ساده گرفتی :biggrin:اینجوری نمیشه
  6. #6
    2008/07/23
    24
    0

    پاسخ : دریافت یک رشته ورودی از طریق پورتهای i/o و ذخیره آن در آرایه

    نقل قول نوشته اصلی توسط محمد دلفان
    مشکل من اینه که من فقط یه برنامه مینویسم میلش میکنم واسه یکی دیگه دقیق اطلاعی ندارم فقط بهم گفتن ورودی رو از پورت بگیره فرکانس هم 8 مگ باشه
  7. #7
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : دريافت يک رشته ورودي از طريق پورتهاي i/o و ذخيره آن در آرايه

    سلام.
    واجبه که از ميکروهاي USB دار استفاده بکنين؟
    اگه نه،پيشنهاد ميکنم تو ساده ترين حالت، 18F452 رو بردارين که ماژول Parallel Slave Port داره و راحت ميتونين باهاش 8 بيت-8 بيت ديتا بفرستين و بگيرين.
    توضيحات ديتاشيت درباره ماژول PSP

    The PSP can directly interface to an 8-bit microprocessor data bus. The external microprocessor can read or write the PORTD latch as an 8-bit latch

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  8. #8
    2010/10/04
    تهران
    1,638
    563

    پاسخ : دریافت یک رشته ورودی از طریق پورتهای i/o و ذخیره آن در آرایه

    نقل قول نوشته اصلی توسط محمد دلفان
    سلام من دارم رو یه پروژه کار میکنم که قراره رو یه pic18f2550 اجرا بشه از کامپایلر xc8 به همراه mplabx استفاده میکنم یه سوال دارم امیدوارم بتونید راهنماییم کنید
    من میخوام تو یه آرایه 16 خانه ای از نوع unsigned char داده ذخیره کنم و میخوام این داده رو از ورودی و از طریق یکی از پورتها بایت به بایت بگیرم ذخیرش کنم چجور باید اینکار رو انجام بدم [unsigned char input[16
    من میدونم چجور یک بایت رو از یه پورت بگیرم و در یک متغیر char ذخیره کنم اما در مورد یه آرایه نمیدونم چجوره!احتمالا باید از یه حلقه for استفاده کنم اما چطور بایتهای ورودی جداگانه در اندیسهای آرایه پشت سرهم ذخیره بشن؟مثلا چجور بایت اول تو اندیس صفر آرایه بعد بایت دوم در اندیس 1 آرایه و...این بایتها چجور از هم تفکیک میشن؟
    چجور باید دریافت اطلاعات از یک پورت و ذخیره در خانه آرایه همگام بشن؟
    ممنون
    با سلام

    شما اول بايد يه آرايه به تعداد مورد نياز تعريف كنين. بعد براي دريافت بايت، يه كانتر بذارين و هر بايت كه دريافت شد، اونو تو انديس متناظر با كانتر قرار بدين.

    ولي به طرز فجيعي توصيه ميكنم حتما يه سيستم ميكرويي مشابه اون اصليه براي خودتون دست و پا كنين. چون در غير اينصورت، اجراي پروژه تون چند سالي طول ميكشه .
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/09/10, 08:07
  2. سوال درباره ذخیره سازی آرایه ها در sram
    توسط sadeghtajik در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2015/02/13, 11:57
  3. ذخیره رشته در یک آرایه
    توسط arh8080 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/08/27, 23:33
  4. ذخیره ماتریس درون آرایه
    توسط mjs1990s در انجمن برنامه نویسی و اینترفیس
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/05/26, 13:35
  5. ارسال آرایه از طریق spi
    توسط isv10 در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/09/09, 11:49

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •