ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    2013/12/27
    24
    1

    معرفی کردن KEYPAD به یک متغیر در Bascom

    سلام.من تازه برنامه نویسی با KEYPAD را یاد گرفتم.ولی هرکار که می کنم بسکام دستور Q = Getkbd قبول نمی کند.
    حالا باید چه ار کنم؟
    لطفا اگر کسی می داند به من بگوید!


    regfile = "m32def.dat"
    $crystal = 1000000
    Config Lcd = 16 * 2
    Config Lcdpin = Pin , Rs = Porta.0 , E = Porta.1 , Db4 = Porta.2 , Db5 = Porta.3 , Db6 = Porta.4 , Db7 = Porta.5
    Config Kbd = Portb
    Dim Q As Byte
    Do
    Q = Getkbd
    Waitms 400
    Lcd Q
    Loop
    End
    هرچی می فهمم می فهمم که خیلی نفهمم!
  2. #2
    2014/05/15
    8
    1

    پاسخ : معرفی کردن KEYPAD به یک متغیر در Bascom

    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan-112
    سلام.من تازه برنامه نویسی با KEYPAD را یاد گرفتم.ولی هرکار که می کنم بسکام دستور Q = Getkbd قبول نمی کند.
    حالا باید چه ار کنم؟
    لطفا اگر کسی می داند به من بگوید!


    regfile = "m32def.dat"
    $crystal = 1000000
    Config Lcd = 16 * 2
    Config Lcdpin = Pin , Rs = Porta.0 , E = Porta.1 , Db4 = Porta.2 , Db5 = Porta.3 , Db6 = Porta.4 , Db7 = Porta.5
    Config Kbd = Portb
    Dim Q As Byte
    Do
    Q = Getkbd
    Waitms 400
    Lcd Q
    Loop
    End
    دستورتو ناقص نوشتی,یه پرانتز باز و بسته خالی جلو دستورت بنویس
    ()Q=getkbd
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوعات مشابه

  1. بهترین راه صفر کردن یه بیت از یه متغیر
    توسط md3848 در انجمن سایر مطالب مرتبط با ميکرو ها و پروسسورها
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2016/04/27, 14:21
  2. کار کردن با متغیر های بزرگ
    توسط siyavash2k در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2014/01/13, 17:10
  3. خالی کردن متغیر
    توسط i4man12 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/07/14, 21:32
  4. محدود کردن متغیر بین 2 عدد
    توسط soodi در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/03/09, 23:20
  5. تبدیلی ک متغیر نوع single به یک متغیر نوع int و بلعکس در BASCOM
    توسط alimoha در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/01/18, 18:03

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •