ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2010/01/07
    8
    0

    کمک کنين تايمر کار نمي کنه

    اينو نوشتم اشکالش کجاس براي برد lpc1768 ولي انجام نمي ده vref رو هم فعال کردم درسته ؟
    کد:
    void Timer_init(){
    	   NVIC_EnableIRQ(TIMER0_IRQn);
        LPC_TIM0->TCR = 1;   
        LPC_SC->PCONP     |= (1<<1);  
        LPC_SC->PCLKSEL0 |= (1<<2);   
        LPC_TIM0->TCR     = 0x02;    
        LPC_TIM0->PR      = 0x00;       
        LPC_TIM0->MR0     = 100000000/samplerate;     
        LPC_TIM0->MCR     = 3; 
    }
  2. #2
    2013/05/10
    615
    7

    پاسخ : کمک کنين تايمر کار نمي کنه

    نقل قول نوشته اصلی توسط pedram_asghari
    اينو نوشتم اشکالش کجاس براي برد lpc1768 ولي انجام نمي ده vref رو هم فعال کردم درسته ؟

    void Timer_init()
    {
    NVIC_EnableIRQ(TIMER0_IRQn);
    LPC_TIM0->TCR = 1;
    LPC_SC->PCONP |= (1<<1);
    LPC_SC->PCLKSEL0 |= (1<<2);
    LPC_TIM0->TCR = 0x02;
    LPC_TIM0->PR = 0x00;
    LPC_TIM0->MR0 = 100000000/simplerate;
    LPC_TIM0->MCR = 3;
    }
    سلام دوست عزيز
    شما فکر کنم بهتر باشه تايمر رو فعال هم بکنيد
    کد:
    LPC_TIM0->TCR     = 0x01;
    لطفا کدتون رو هم داخل تگ کد قرار بديد چشمون درد نگيره ممنون

    head<=
    ...تشکر خدا...
    [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]
  3. #3
    2010/01/07
    8
    0

    پاسخ : کمک کنين تايمر کار نمي کنه

    سلام ممنون که پاسخ دادي همه فقط مي بينن .
    خط دو تابع فعال کردم :smile:
  4. #4
    2013/05/10
    615
    7

    پاسخ : کمک کنين تايمر کار نمي کنه

    نقل قول نوشته اصلی توسط pedram_asghari
    سلام ممنون که پاسخ دادي همه فقط مي بينن .
    خط دو تابع فعال کردم :smile:
    خواهش عزيز
    خب چند خط پايين تر با قرار داد TCR = 0x02 عملا تاثير خط دو از بين رفته
    شما بايد اول يه دور با 2 کردن اون رجيستر ريست کنيدش تايمرو بعد با 1 کردنش فعالش کنيد

    head<=
    ...تشکر خدا...
    [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. استفاده از تايمر دوم بدون تداخل بابرنامه تايمر اول
    توسط amoosa در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/04/07, 15:47
  2. يه ميکروي 8 بيتي معرفي کنين
    توسط gbg در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/09/12, 05:59
  3. پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2013/09/28, 09:37
  4. ترانزيستور معرفي کنين
    توسط ehsansv در انجمن مفاهیم پایه برق و الکترونیک
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/01/23, 15:26
  5. ميشه در مورد اين موضوع بهم کمک کنين؟
    توسط vishtasp در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2010/12/31, 10:45

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •