نوشته اصلی توسط
imanjava مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
دستت درد نکنه که راهنمایی کردی بعد اینکه فرمودی اون دوتا قطعه اس ام دی روی برد سنسور من موجود نیست اونا رو لازم نیست مونتاژ کنم دیگه؟؟
داداش شنیدم داری اپدیت میدی دمت گرم داداش فک کنم سامسونگ اینقدر اپدیت واسه گوشی هاش نمیده .

شوخی کردم ...
داداش میگم حالا که داری اپدیت میدی یک لطفی بکن و اگر میشه از داخل منو برنامه واسه قسمت چرخش دوتا منو بزار
یکی مثل همون قدیم و یکی هم ب این صورت که در زاویه منفی ۴۰ و مثبت ۴۰ راک میکروسوییچ و یا همون گیرنده مادون قرمز نصب میکنیم و برنامه هم طوری تنظیم میکنیم که موتور وقتی یک پالس به صورت ۱۰۱ (ینی یکبار وصل کلید،یکبارقطع سپس وصل)
دراین صورت موتور متوقف بشه. مثلا اگه راک رو زاویه ۴۰ درجه باشه وقتی رله موتور وصل شد خب طبیعتا چون رو زاویه ۴۰ میکروسوییچ بوده پس یک پالس مثبت میگه بعدش که موتور گردش میکنه میکروسویچ قطع میشه و پالس ۰ رو میگیره و سپس میرسه به زاویه منفی ۴۰ و دوباره میکروسویچ وصل میشه و پالس مثبت بعدی رو میگیره و موتور متوقف میشه
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو درست بیان کنم
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
البته بجای این داستان پالس و ..... میتونیم طوری برنامه ریزی کنیم که بعد از وصل رله موتور و پس از گذشت مدت زمانی مثلا ۴ ثانیه اون وقت اگه کلید یاهمون میکروسویچ بسته شد موتور هم متوقف بشه
(اون ۴ ثانیه رو واسه این میگیم چون که در همون لحظه اول استارت موتور میکروسویچ بسته هستش و اگه تاخیر زمانی ندیم موتور اصلا حرکت نمیکنه)
در ضمن میتونیم دوتا میکرو سویچ بالا و پایین و همون گیرنده مادون قرمز ورژن قدیم همه رو باهم موازی ببندیم و به قسمت گیرنده مادون قرمز رو برد مثصل کنیم و برد رو هم تغییر ندهیم