ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: کتابخانه glcd

  1. #1
    2014/03/14
    11
    0

    کتابخانه glcd

    سلام من برای نمایش مقدار روی GLCD مشکل دارم ....نوعGLCD هم 64*128 ... و هشت پینه کنترل میشه... وبه میکروکنترلر ارم 1768 وصل کردم. لطفا کتابخانه ای که بشه باهاش مقدار نمایش داد را در اختیار بگذارید...
  2. #2
    2011/08/19
    270
    2

    پاسخ : کتابخانه glcd

    سلام
    يه مشکلي با کتابخونه GLCD دارم:
    چه طوري مي تونم يه عدد رو روي lcd با اين کتابخونه ارسال کنم و روي lcd نمايش بده :cry2: :cry2: :cry2:
    اگه زحمتي براتون نيست يه شمارش عددي روي lcd برام بنويسيد :redface: :redface: :redface:

    خيلي خيلي ممنونم :applause: :applause: :applause: @};- @};- @};-
  3. #3
    2013/04/25
    کرمان
    44
    1

    پاسخ : کتابخانه glcd

    سلام خب توابع رو بذار ببينيم چي هستن برات بذاريم
    اما در صورت معمول يه تابع براي ارسال رشته بايد باشه
    اينجوري اگه بنويسي کار ميکنه
    کد:
    int j=0;
    	char str[20];
    	for(j=0;100>=j;j++)
    	{
    	 sprintf(str,"%d",j);
      lcd_putstring(str);
    delay(1000);		
    	}
    البته بايد کتابخونه
    stdio.h
    رو اضافه کني و متغير ها رو اول تابع اصلي تعريف کني و براي تابه تاخير و ارسال رشته معادشو بذاري
    جواب بعضي حرفا فقط يه نفس عميقه ، بذار تو دلت بمونه...
  4. #4
    2011/08/19
    270
    2

    پاسخ : کتابخانه glcd

    نقل قول نوشته اصلی توسط alireza hammamizadeh
    سلام خب توابع رو بذار ببينيم چي هستن برات بذاريم
    اما در صورت معمول يه تابع براي ارسال رشته بايد باشه
    اينجوري اگه بنويسي کار ميکنه

    البته بايد کتابخونه
    stdio.h
    رو اضافه کني و متغير ها رو اول تابع اصلي تعريف کني و براي تابه تاخير و ارسال رشته معادشو بذاري
    سلام
    اين برنامه کنترل سرو است مي خوام OCR1A رو روي LCD نمايش بده .
    ممنون @};- @};- @};-

    کد:
    /*****************************************************
    Project : Servo Motor Controller
    Author : www.RoboPardaz.com           
    Company : RoboPardaz              
    Chip type      : ATmega16
    Clock frequency   : 8.000000 MHz
    *****************************************************/
    
    #include <mega16.h>
    #include <delay.h>
    #define xtal 8000000
    
    void main(void)
    {
    
    PORTD=0x00;
    DDRD=0x20;
    PORTA=0x00;
    DDRA=0x00;
    // Timer/Counter 1 initialization
    // Clock source: System Clock
    // Clock value: 2000.000 kHz
    // Mode: Ph. & fr. cor. PWM top=ICR1
    // OC1A output: Non-Inv.
    // OC1B output: Discon.
    // Noise Canceler: Off
    // Input Capture on Falling Edge
    TCCR1A=0x80;
    TCCR1B=0x12;
    TCNT1H=0x00;
    TCNT1L=0x00;
    ICR1H=0x4E;
    ICR1L=0x20;
    
    while (1)
      {
       
        if(PINA.0==1)
        {
        OCR1A = OCR1A+1;
        delay_ms(1);
        if(OCR1A>2000){OCR1A=2000;}
        }
    
        if(PINA.1==1)
        {
        OCR1A = OCR1A-1;
        delay_ms(1); 
        if(OCR1A<1000){OCR1A=1000;}
        }  
        
     
    }    
    }
  5. #5
    2013/04/25
    کرمان
    44
    1

    پاسخ : کتابخانه glcd

    نقل قول نوشته اصلی توسط ALI micro
    سلام
    اين برنامه کنترل سرو است مي خوام OCR1A رو روي LCD نمايش بده .
    ممنون @};- @};- @};-

    کد:
    /*****************************************************
    Project : Servo Motor Controller
    Author : www.RoboPardaz.com           
    Company : RoboPardaz              
    Chip type      : ATmega16
    Clock frequency   : 8.000000 MHz
    *****************************************************/
    
    #include <mega16.h>
    #include <delay.h>
    #define xtal 8000000
    
    void main(void)
    {
    
    PORTD=0x00;
    DDRD=0x20;
    PORTA=0x00;
    DDRA=0x00;
    // Timer/Counter 1 initialization
    // Clock source: System Clock
    // Clock value: 2000.000 kHz
    // Mode: Ph. & fr. cor. PWM top=ICR1
    // OC1A output: Non-Inv.
    // OC1B output: Discon.
    // Noise Canceler: Off
    // Input Capture on Falling Edge
    TCCR1A=0x80;
    TCCR1B=0x12;
    TCNT1H=0x00;
    TCNT1L=0x00;
    ICR1H=0x4E;
    ICR1L=0x20;
    
    while (1)
      {
       
        if(PINA.0==1)
        {
        OCR1A = OCR1A+1;
        delay_ms(1);
        if(OCR1A>2000){OCR1A=2000;}
        }
    
        if(PINA.1==1)
        {
        OCR1A = OCR1A-1;
        delay_ms(1); 
        if(OCR1A<1000){OCR1A=1000;}
        }  
        
     
    }    
    }
    سلام خب تو اين پروژه که اصلا ال سي دي اضافه نشده
    شما ال سي دي رو اضافه کنيد
    من که نميدونم توابعش چيه ولي اينو که بنويسي مقدار دسيمال رجيسترت به رشته تبديل ميشه و ميتوني رو ال سي دي نمايش بدي
    کد:
    sprintf(str,"%d",OCR1A); lcd_putstring(str);
    جواب بعضي حرفا فقط يه نفس عميقه ، بذار تو دلت بمونه...
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوعات مشابه

  1. کتابخانه NOKIA 3310 GLCD براي LPC1768
    توسط fedora در انجمن NXP
    پاسخ: 34
    آخرين نوشته: 2016/06/24, 05:30
  2. مشکل با ال سی دی گرافیکی ( کتابخانه glcd)
    توسط sinapc در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/10/07, 13:31
  3. کتابخانه NOKIA 6610 GLCD براي LPC1768
    توسط fedora در انجمن NXP
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2014/01/28, 21:16
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/09/26, 22:48

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •