ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    2012/07/08
    340
    3

    تحليل برنامه تايمر صفر تا 999

    دوستان سلام اين برنامه يه قسمتيشو نميتونم تحلیل کنم .
    چطوري کار مي کنه؟خط هاي قرمز




    #include <mega8.h>
    #include <delay.h>
    void main(){
    int a;
    char n0,n1,n2,n3,n4,n5;
    DDRD.0=0;
    DDRD.1=0;
    DDRD.2=0;
    DDRB=0XFF; //
    DDRC=0X0F;
    //DDRB.0=1;
    //DDRB.1=1;

    while(1){

    if(PIND.1==0) a=0; //counter reset

    if(PIND.0==1){ //counter
    a++;
    n0=a%10;
    n1=a/10;
    n2=n1%10;
    n3=n1/10;
    n4=n2<<4;
    n5=n4|n0;
    PORTB=n5;
    PORTC=n3;

    delay_ms(80);

    while(a==999) {
    a=0;
    delay_ms(1000);

    while(PIND.2==1){
    break;
    }
    }
    }
    }
    }


    "زمان خط است نه دايره" چه ايده بدي بوده گرد ساختن ساعت. احساس ميکني هميشه فرصت تکرار است.
    ساعت دروغ ميگويد. دروغ. زمان بر گرد يک دايره نمي چرخد! زمان بر روي خطي مستقيم ميدود. و هيچگاه، هيچگاه، هيچگاه باز نميگردد.
    ساعت خوب، ساعت شني است! هر لحظه به تو يادآوري ميکند که دانه اي که افتاد ديگر باز نميگردد.
    پس بهتره يکم به ثانيه هايي که داريم فکر کنيم تا به راحتي از دستشون نديم....
  2. #2
    2008/08/13
    اهواز
    674
    163

    پاسخ : تحليل برنامه تايمر صفر تا 999

    اگر منظور شما تحلیل برنامه هست که بحثش جداست ولی اگر همون چند خطو مخوای لازم هست که شما دستورات محاساتی و منطقی زبان c رو مطالعه کنی ولی در کل به این شکل هست:
    خط اول باقیمانده a تقسیم بر 10 رو در n0 ذخیره میکنه
    خط دوم خارج قسمت a تقسیم بر 10 رو در n1 ذخیره میکنه
    خط سوم و چهارم مثل خطهای اول و دوم هست
    خط پنجم n2 رو 4 بار به چپ شیفت میده و در n4 ذخیره میکنه
    خط ششم n0 و n4 با هم OR و در n5 ذخیره میکنه
    خط هفتم و هشتم مقادیری رو در پورت های مربوطه ذخیره میکنه
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوعات مشابه

  1. تحليل و ويرايش يک برنامه در متلب
    توسط amir653 در انجمن آموزش نرم افزارهاي آناليز و شبيه ساز
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/12/19, 15:20
  2. تحليل برنامه ماشين حساب
    توسط ehsan2774 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/05/22, 08:13
  3. تحليل برنامه
    توسط jalali1372 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2013/04/23, 09:22
  4. تحليل برنامه ي اسمبلي فاصله ياب التراسونيک
    توسط amin7023 در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/02/24, 19:47
  5. تحليل برنامه فرکانس متر
    توسط amard_1368 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2012/06/01, 17:42

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •