ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2007/09/16
    61
    0

    سوال در مورد gui (اسلایدر و ادیت باکس)

    می خایم به اسلایدر داشته باشیم و یه ادیت باکس که با حرکت اسلایدر مقدارش و در ادیت باکس نشون بده ...
    می شه کمک کنین ... این که اسلایدر مون بین 0 و 1 باشه با دقت 1 صدم ...

    برا اعداد 0 تا 20 (حسابی بدون اعشار) مشکلی نبود و از این کد اسنفاده کردیم

    در کال بکه اسلایدر نوشتیم :
    handles.g = round(20*get(handles.slider1,'Value&#039);
    set(handles.gedit,'String',handles.g);
    guidata(hObject, handles);
    به دلیل رعایت نکردن قوانین ، امضا ویرایش شد.
  2. #2
    2007/08/31
    17
    0

    پاسخ : سوال در مورد gui (اسلایدر و ادیت باکس)

    سلام دوست عزیز.
    امیدوارم منظورت همین باشه.البته من این برنامه رو با static text نوشتم اگه اصرار داری که edit box باشه می تونی جای static text از edit box استفاده کنی فقط داخل mfile باید جای text1 نام edit box استفاده شده رو بذاری(tag اون رو).

    http://rapidshare.com/files/113967285/untitled.m.html


    موفق باشی
  3. #3
    2007/09/16
    61
    0

    پاسخ : سوال در مورد gui (اسلایدر و ادیت باکس)

    برنامتون اجرا نشد .. و از نظر کد خوانی ام شما که چیزی ننوشته بودین !!! همه ی توابع خالی خالی بود !
    به دلیل رعایت نکردن قوانین ، امضا ویرایش شد.
  4. #4
    2007/08/31
    17
    0

    پاسخ : سوال در مورد gui (اسلایدر و ادیت باکس)

    خوب دقت نکردید. همه توابع خالی نیست!! برنامه چیز زیادی نداره فقط در داخل کال بک اسلایدر و همچنین openining function کد نوشته شده که اونها رو براتون همین جا میارم.

    خط زیر رو در openining function به برنامه تون اضافه کنید.
    set(handles.text1,'String',num2str(get(h andles.slider1,'Value&#039));

    و خط زیر رو هم در کال بک اسلایدر:

    set(handles.text1,'String',num2str(get(h andles.slider1,'Value&#039));
    guidata(hObject, handles);

    البته در اینجا کدها به درستی خونده نمیشه. اگه این کدها رو کپی کنی ودر matlab اونها رو paste کنی درست خونده میشه.
    موفق باشی
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. چند سوال در رابطه با باکس ساب
    توسط jin_kazama در انجمن مدارات صوتي
    پاسخ: 23
    آخرين نوشته: 2018/05/17, 13:12
  2. سوال:کنترل ستاپ باکس
    توسط sinamehr در انجمن مدارهاي مخابراتي
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/09/11, 18:42
  3. درخواست کمک در مورد ساخت باکس نور RGB
    توسط adame_haji در انجمن نورپردازی و روشنایی
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/11/26, 06:42
  4. باکس های مورد استفاده در ساختمان
    توسط mdf123 در انجمن تاسیسات الکتریکی
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/10/28, 21:05
  5. نرم افزار ادیت فیلم
    توسط skyzare در انجمن نرم افزار
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/02/05, 22:39

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •