ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11
  1. #1
    2010/03/20
    180
    0

    جدا کردن قسمت های صحیح و اعشاری یک عدد اعشاری

    سلام.
    من میخوام که در زبان C یک برنامه بنویسم که قسمت های صحیح و اعشاری از یک عدد اعشاری رو جدا کرده و در دو متغیر جداگانه ذخیره کند. مثلا عدد 12.568 رو تحویل بگیره و دو عدد 12 و 568 رو به ما تحویل بده.
    چه جوری باید این برنامه رو بنویسم.
  2. #2
    2011/11/19
    425
    5

    پاسخ : جدا کردن قسمت هاي صحيح و اعشاري يک عدد اعشاري

    وقتي عدد ي مثل 12.568 گرفتي از داخل يه متغير از جنس float -- چندتا روش داره گويا
    فک ميکنم ساده ترين راه اينه که عدددريافتي رو دوباره بريزي تو متغير ازجنس int که فقط مقدار صحيحشو ميگيره و يک متغير float ديگه داشته باشي که مساوي با عدد دريافتي منهاي عدد داخل متغير int کني و بعد ضربدر 1000 کني... ميشه يه عدد سه رقمي که همون اعشارت ميشه و ..
    [img width=65 height=100]http://s1.picofile.com/file/7243484622/untitled.bmp[/img]
  3. #3
    2009/05/05
    905
    125

    پاسخ : جدا کردن قسمت هاي صحيح و اعشاري يک عدد اعشاري

    در کتابخانه math.h دستوري هست که الگوي آن به صورت زيره:
    کد:
    float modf (float x , float *ipart)
    عدد اعشاري x به عنوان ورودي داده ميشه. قسمت اعشاري به عنوان خروجي تابع برگشت داده ميشه و قسمت اعشاري هم در اشاره گر ipart ذخيره ميشه
    ... و (بدانيد) گرفتن تصميمهاى محكم (براى رسيدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ*هاى رنگين سازگار نيست و چه بسيار كه خواب شبانه تصميمهاى محكم روز را از ميان برده و تاريكيآ*ها، خاطره همتآ*هاى بلند را از يادها محو كرده است. (نهجآ*البلاغه، خطبه211)

    امام علي (ع):کسي که به وقت ياري رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بيدار مي شود (غررالحکم،ص 422)
  4. #4
    2010/03/20
    180
    0

    پاسخ : جدا کردن قسمت های صحیح و اعشاری یک عدد اعشاری

    معلوم نیست که قسمت های صحیح و اعشاری چند رقم دارند.
  5. #5
    2009/05/05
    905
    125

    پاسخ : جدا کردن قسمت هاي صحيح و اعشاري يک عدد اعشاري

    نقل قول نوشته اصلی توسط hamedb3269
    معلوم نيست که قسمت هاي صحيح و اعشاري چند رقم دارند.
    به هرحال بايد در محدوده متغيرهايي که c ميتونه تعريف کنه باشن.
    به همين خاطر ميتوني خودت بري توي کتابخونه math.c اين دستور رو پيدا کني و برنامه اش رو براي بزرگترين متغيري که کامپيايلر ميتونه تعريف کنه ، تغيير بدي.
    اگر رقمت ديگه خيلي بخواد بزرگ باشه بايد خودت برنامه اش رو از پايه بنويسي.
    ... و (بدانيد) گرفتن تصميمهاى محكم (براى رسيدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ*هاى رنگين سازگار نيست و چه بسيار كه خواب شبانه تصميمهاى محكم روز را از ميان برده و تاريكيآ*ها، خاطره همتآ*هاى بلند را از يادها محو كرده است. (نهجآ*البلاغه، خطبه211)

    امام علي (ع):کسي که به وقت ياري رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بيدار مي شود (غررالحکم،ص 422)
  6. #6
    2010/03/20
    180
    0

    پاسخ : جدا کردن قسمت های صحیح و اعشاری یک عدد اعشاری

    من میخوام که 2 تا متغیر از نوع صحیح تعریف کنم و قسمت های صحیح و اعشاری رو که جدا کردم توی این دو تا متغیر بریزم. بالاخره قسمت های صحیح و اعشاری رو که جدا کنیم 2 تا عدد صحیح خواهیم داشت. مثلا برای عدد 56.985 دو تا عدد 56 و 985 رو جدا کنیم و در دو تا متغیر از نوع صحیح بریزیم.
  7. #7
    2013/11/18
    23
    21

    پاسخ : جدا کردن قسمت های صحیح و اعشاری یک عدد اعشاری

    سلام به همه دوستان عزیز . میخواستم بدونم چطور میشه مقداری از یک متغیر رو تو یه متغیر دیگه بریزم ؟
    کد:
    ;int x = 12345 ;int y
    مثلا اعداد 12345 در متغیر x قرار داره و من میخوام دو عدد 4و5 یا 2و3 از این متغیر رو جدا کنم و داخل متغیر y بریم ؟

    ممنون میشم کمکم کنین
  8. #8
    2008/05/26
    1,044
    531

    پاسخ : جدا کردن قسمت های صحیح و اعشاری یک عدد اعشاری

    نقل قول نوشته اصلی توسط alishuk

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام به همه دوستان عزیز . میخواستم بدونم چطور میشه مقداری از یک متغیر رو تو یه متغیر دیگه بریزم ؟
    کد:
    ;int x = 12345 ;int y
    مثلا اعداد 12345 در متغیر x قرار داره و من میخوام دو عدد 4و5 یا 2و3 از این متغیر رو جدا کنم و داخل متغیر y بریم ؟

    ممنون میشم کمکم کنین
    سلام
    یه راه سادش اینه که عدد رو به رشته تبدیل کنی و بعد بسته به مکان عدد اون کاراکتر رو از رشته خارج کنی و عدد رو به دست بیاری
    راه بعدی هم به صورت زیر هست:
    واسه یکان باقیمانده عدد تقسیم بر 10
    واسه دهگان باقیمانده عدد تقسیم بر 100 بعد اون عددی که به دست اومد دوباره تقسیم بر 10
    واسه صدگان باقیمانده تقسیم بر 1000 و بعد اون عددی که به دست اومد تقسیم بر 100
    و ...
  9. #9
    2013/11/18
    23
    21

    پاسخ : جدا کردن قسمت های صحیح و اعشاری یک عدد اعشاری

    نقل قول نوشته اصلی توسط M3R-E

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام
    یه راه سادش اینه که عدد رو به رشته تبدیل کنی و بعد بسته به مکان عدد اون کاراکتر رو از رشته خارج کنی و عدد رو به دست بیاری
    راه بعدی هم به صورت زیر هست:
    واسه یکان باقیمانده عدد تقسیم بر 10
    واسه دهگان باقیمانده عدد تقسیم بر 100 بعد اون عددی که به دست اومد دوباره تقسیم بر 10
    واسه صدگان باقیمانده تقسیم بر 1000 و بعد اون عددی که به دست اومد تقسیم بر 100
    و ...
    ممنون از راهنماییتون فقط یچیزی
    فرض میکنیم که اونارو تبدیل به رشته کردم چطور میتونم یه قسمت از اون رشته رو بریزم داخل یه متغیر دیگه
    منظورم اینکه برنامه نویسیش به چه شکله ؟
    من خیلی وارد نیستم ممنون میشم راهنماییم کنید
  10. #10
    2008/05/26
    1,044
    531

    پاسخ : جدا کردن قسمت های صحیح و اعشاری یک عدد اعشاری

    نقل قول نوشته اصلی توسط alishuk

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    ممنون از راهنماییتون فقط یچیزی
    فرض میکنیم که اونارو تبدیل به رشته کردم چطور میتونم یه قسمت از اون رشته رو بریزم داخل یه متغیر دیگه
    منظورم اینکه برنامه نویسیش به چه شکله ؟
    من خیلی وارد نیستم ممنون میشم راهنماییم کنید
    کد اسکی هر عدد میشه خود عدد + عدد 48
    یعنی کد اسکی عدد 1 میشه 49 و 2 میشه 50 و...
    شما وقتی کد اسکی رو گرفتین منهای عدد 48 بکنید مقدار عدد به دست میاد
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوعات مشابه

  1. گرد کردن اعداد اعشاری در codevision
    توسط halford در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2017/12/27, 19:43
  2. گرد کردن اعداد اعشاری در بسکام
    توسط MARAL_7133 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2014/05/22, 14:31
  3. روشن کردن led با بسکام به مدت زمان اعشاری
    توسط sady_1369 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/10/29, 19:32
  4. جدا کردن قسمت صحیح و اعشاری یک عدد در بسکام.. چگونه؟؟؟
    توسط narek در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2010/10/04, 11:07
  5. جدا کردن مقدار اعشاری از مقدار صحیح درc++
    توسط golgolak در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2008/09/14, 09:28

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •