ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2013/04/17
    تهران
    786
    32

    مشکل با فرستادن دیتا به هایپر ترمینال

    سلام
    من از یه ماژول usb to serial واسه ارتباط میکرو و کامپیوتر استفاده کردم..
    ولی با این برنامه ای که واسه 16f877A نوشتم ، هایپر ترمینال فقط کاراکتر } را برمیگردونه..
    مشکلم از کجاست؟؟
    کامپایلر: CCS
    ممنون..

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
    علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!
  2. #2
    2013/06/19
    1,544
    80

    پاسخ : مشکل با فرستادن ديتا به هايپر ترمينال

    با دستور printf ميتونيد خيلي راحت هر چيزي که خواستيد رو بنويسيد
    مثلا کد زير رو ببينيد

    کد:
    printf("value1=%lu \n value2=%c   %s\n",distance,name,array);
    توي اين کد متغير distance از نوع int16 متغير name از نوع char و آرايه ي array (که به صورت رشته چاپ ميشه) براي هايپر ترمينال فرستاده ميشه
    AYRIC
  3. #3
    2013/04/17
    تهران
    786
    32

    پاسخ : مشکل با فرستادن دیتا به هایپر ترمینال

    واسه دریافت چطور؟ البته با میکرو؟
    خیلی ردیفی داداش.....
    از این دستور باحالا داری؟؟؟
    تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
    علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!
  4. #4
    2013/06/19
    1,544
    80

    پاسخ : مشکل با فرستادن ديتا به هايپر ترمينال

    با دستور scanf
    مثلا با printf متغيرهاي زير رو با يه ميکرو ارسال ميکني:
    کد:
    printf("%u%ld%s\n\r",i,speed,note);
    حالا اگه بخواي توي يه ميکروي ديگه اين متغيرهارو بگيري با دستور scanf و به شکل زير راحت اين کار انجام ميشه

    کد:
    scanf("%u%ld%s",&i,&speed,note);
    که متغيرهاي i از نوع int8 و speed از نوع signed int16 و note از نوع char و به صورت آرايه تعريف شده است
    به چند نکته هم دقت کن:
    يکي اينکه توي دستور printf حتما بايد آخر جمله \n\r گذاشته بشه
    يکي ديگه اينکه توي دستور scanf اگه بخواي متغير معمولي بگيري (توي مثال بالا i و speed) بايد قبل از اسمشون & بذاري ولي اگه خواستي يه آرايه بگيري (توي مثال بالا note) نيازي با & نيست
    و يکي ديگه اينکه بهتره اين دريافت با وقفه RDA انجام بشه که نيازي به چک کردن فلگ RS232 نداشته باشي با دستورات زير اين وقفه فعال ميشه:
    کد:
    enable_interrupts(INT_RDA);
    enable_interrupts(GLOBAL);
    و خود وقفه هم به صورت زير تعريف ميشه:
    کد:
    #INT_RDA
    void RDA_isr(void) 
    {
    new_data=scanf("%u%ld%s",&i,&speed,note);
    }
    اگه دريافت اطلاعات کامل انجام بشه متغير new_data يک ميشه. ميتوني از اين قابليت استفاده نکني و دستور scanf رو تنها استفاده کني
    AYRIC
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. مشکل با ارتباط hc05 و هایپر ترمینال
    توسط parsifox در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/01/07, 18:21
  2. sim900 در هایپر ترمینال
    توسط babak_micro در انجمن ماژول های GPS - GSM - GPRS
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/06/28, 20:19
  3. هایپر ترمینال
    توسط masror_d در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2010/06/02, 19:09
  4. هایپر ترمینال
    توسط esmaeil57 در انجمن برنامه نویسی و اینترفیس
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2009/11/17, 19:51
  5. هایپر ترمینال؟
    توسط jm20 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2008/09/30, 08:43

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •