اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بافر

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    بافر

    سلام دوستان اگه میشه به من توضیح بدید بافر چیه؟چیکار میکنه ؟طریقه اتصال به میکرو(اگر متصل میشه)؟ نحوه اتصال به سنسور؟

    #2
    پاسخ : بافر

    تا اونجایی که من میدونم یه جور مقایسه کننده است مثل 74245 یا 74573 که ورودی را با واتاژ 2.5 مقاسه میکنه و خروجی 0 یا 5 میده که تو ربات های مسیریاب میشه به جای ADC میکرو و Apamp استفاده کرد به این صورت که خروجی سنسور های IR ورودی بافر می باشد و خروجی به میکرو متصل میشود که می توان برای دیدن نتیجیه ی کار در خروجی آن LED قرار داد.

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : بافر

      از مزایای بافر نسبت به ADC میکرو اینه که سرعت پردازش میره بالا و تعداد بیشتری سنسور می توان استفاده کرد و محدودیتی وجود ندارد .
      Ap amp هم تعداد ورودی و خروجی کمتری نسبت بافر دارد و بااستفاده از بافر برد شما شلوغی کمتری دارد.

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : بافر

        برخی از فرق های op-amp و buffer :
        در بافر الگوی مقایسه ثابت و برابر نصف ولتاژ تغذیه ی آی سی میباشد - ولی اُپ امپ مثل یه ترازوی دوکفه ای عمل می کنه و 1 یا 0 بودن خروجیش بسته به اینه که کدوم ورودیش از اون یکی بیشتره! یعنی الگوی مقایسه میتونه متغییر باشه!

        دیدگاه


          #5
          پاسخ : بافر

          سلام
          بافر در لغت و در عمل منظور از انتقال هست . یعنی مثلا عمل بافرینگ برای تظبیق امپدانس دو طبقه یا زمانی لازمه دو قسمت مدار ایزوله بشه استفاده میشه . ( چیزایی که در کتاب های الکترونیک نوشته شده )
          اما این آی سی های 573 و 245 ( که من با اسم بافر خطاب نمیکنم , چون عمل بافرینگ رو انجام نمدن ) در ربات مسیریاب به منظور مقایسه به کار میروند. مقایسه بدین صورت هست که خود آی سی هایی ttl 3 منتطقه منطی دارن , اول منطقه صفر منطقی ( که ب قول دوستمون از یک ولتاژی ب پایین خروجی صفر ولت میدن ) 2. منطقه یک منطقی ( که از یک ولتاژی بالا تر 5 ولت در خرروجی میدن ) 3. منطقه تعریف نشده ( که فکر میکنم حدود 0.8 تا 2.6 ولت هست , البته شک دارم چون یادم رفته )

          حالا عمل مقایسه در این دو ناحیه یک و صفر منطقی این آی سی ها انجام میگیره .

          حالا نحوه ی کار پ امپ یا تقویت کننده ی عملیاتی در کاربرد مقایسه به این صورته که ما سطح ولتاژ مقایسه رو حدود 2.5 ولت قرار میدیم . حالا از این سطح ولتاژ بالا تر خروجی بالاترین ولتاژ تغذیش رو میده ( یعنی 5 ولت ) و از این سطح ولتاژ پایین تر صفر ولت میدهد . یکی معاب بزرگش هم تاخیر نسبت به عکسالمل ورودی یا slow rate این آی سی هست که به زبان ساده فرکانس کمه .
          اما بزرگترین مزیت این دو آی سی ای که بالا نووستم نسسبت ب op-amp اینه که فرکانشون بالایه , یا به عبارتی سرعت انقال داده از ورودی به خروجیشون زیاده !

          معمولا از همون دو تا آی سی استفاده میکنن . دلایل دیگه استفاده از این آی سی ها در مسیریاب بیشتر اینه که هم تعداد بیشتری سنسور ساپورت میکنه هم فضا کم اشغال میکنه .

          موفق باشید
          « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
          این جمله رو فراموش نکن

          دیدگاه


            #6
            پاسخ : بافر

            سلام.
            نمیشه سنسور گیرنده مادون قرمزو مستقیما به پین معمولی آی سی وصل کنیم؟ oo:
            که وقتی ولتاژ از حدی بالاتر رفت یک بشه ؟

            دیدگاه

            لطفا صبر کنید...
            X