ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2014/05/28
    32
    0

    استفاده از Push Button

    من ديگه واقعا گيج شدم :angry:
    يه برنامه با استفاده از دستور if نوشتم که مثلا وقتي PORTA.3 يک بشه(با استفاده از Push button) يک عدد که با استفاده از تابع rand() درست ميشه رو تقسيم کنه داخل 4 متغير در غير اينصورت 4 متغير مقداري ثابت داشته باشه.(البته اين برنامه رو ميخوام قدم قدم بزرگترش کنم) اما هر کار ميکنم چه تو عملي و چه تو پروتئوس جواب نميده.
    خواهش ميکنم کمکم کنيد :sad:
    کد:
    while (1)
       {
       // Place your code here
       i=rand()%(Max_P-Min_P+1)+Min_P;
       if(PORTA.3==0)
       {
       c0=i/3;
       c1=i*2/9;
       c2=i/9;
       c3=i/3;
       lcd_gotoxy(0,0);
       sprintf(z0,"A:%4.1f",c0);
       lcd_puts(z0);
       lcd_gotoxy(9,0);
       sprintf(z1,"B:%4.1f",c1);
       lcd_puts(z1);
       lcd_gotoxy(9,1);
       sprintf(z2,"C:%4.1f",c2);
       lcd_puts(z2);
       lcd_gotoxy(0,1);
       sprintf(z3,"D:%4.1f",c3);
       lcd_puts(z3);
       delay_ms(500);
       }
       else
       {
       c0=0.5;
       c1=0.3;
       c2=0.6;
       c3=0.7;
       lcd_gotoxy(0,0);
       sprintf(z0,"A:%4.1f",c0);
       lcd_puts(z0);
       lcd_gotoxy(9,0);
       sprintf(z1,"B:%4.1f",c1);
       lcd_puts(z1);
       lcd_gotoxy(9,1);
       sprintf(z2,"C:%4.1f",c2);
       lcd_puts(z2);
       lcd_gotoxy(0,1);
       sprintf(z3,"D:%4.1f",c3);
       lcd_puts(z3);
       delay_ms(500);
       }
       }
  2. #2
    2009/05/05
    971
    159

    پاسخ : استفاده از Push Button

    برنامه ات رو کامل + شماتيک مدارت بذار تا بشه سريعتر کمک کرد.
    ... و (بدانيد) گرفتن تصميمهاى محكم (براى رسيدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ*هاى رنگين سازگار نيست و چه بسيار كه خواب شبانه تصميمهاى محكم روز را از ميان برده و تاريكيآ*ها، خاطره همتآ*هاى بلند را از يادها محو كرده است. (نهجآ*البلاغه، خطبه211)

    امام علي (ع):کسي که به وقت ياري رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بيدار مي شود (غررالحکم،ص 422)
  3. #3
    2014/05/28
    32
    0

    پاسخ : استفاده از Push Button

    نقل قول نوشته اصلی توسط AliRezaDAVE
    برنامه ات رو کامل + شماتيک مدارت بذار تا بشه سريعتر کمک کرد.
    سلام
    تو مرحله اوليه برنامه و مخصوصا مدارم زياد پيچيده نيست
    کد:
    /*****************************************************
    This program was produced by the
    CodeWizardAVR V1.24.6 Professional
    Automatic Program Generator
    © Copyright 1998-2005 Pavel Haiduc, HP InfoTech s.r.l.
    http://www.hpinfotech.com
    e-mail:office@hpinfotech.com
    
    Project : 
    Version : 
    Date  : 08/17/2014
    Author : F4CG              
    Company : F4CG              
    Comments: 
    
    
    Chip type      : ATmega32
    Program type    : Application
    Clock frequency   : 8.000000 MHz
    Memory model    : Small
    External SRAM size : 0
    Data Stack size   : 512
    *****************************************************/
    
    #include <mega32.h>
    
    // Alphanumeric LCD Module functions
    #asm
      .equ __lcd_port=0x12 ;PORTD
    #endasm
    #include <lcd.h>
    #include <stdlib.h>
    #include <stdio.h>
    #include <delay.h>
    #define Max_P 1100
    #define Min_P 300
    // Declare your global variables here
    int i;
    float c0,c1,c2,c3;
    char z0[30],z1[30],z2[30],z3[30];
    void main(void)
    {
    // Declare your local variables here
    
    // Input/Output Ports initialization
    // Port A initialization
    // Func7=In Func6=In Func5=In Func4=In Func3=In Func2=In Func1=In Func0=In 
    // State7=T State6=T State5=T State4=T State3=T State2=T State1=T State0=T 
    PORTA=0x00;
    DDRA=0x0f;
    
    // Port B initialization
    // Func7=In Func6=In Func5=In Func4=In Func3=In Func2=In Func1=In Func0=In 
    // State7=T State6=T State5=T State4=T State3=T State2=T State1=T State0=T 
    PORTB=0x00;
    DDRB=0x00;
    
    // Port C initialization
    // Func7=In Func6=In Func5=In Func4=In Func3=In Func2=In Func1=In Func0=In 
    // State7=T State6=T State5=T State4=T State3=T State2=T State1=T State0=T 
    PORTC=0x00;
    DDRC=0x00;
    
    // Port D initialization
    // Func7=In Func6=In Func5=In Func4=In Func3=In Func2=In Func1=In Func0=In 
    // State7=T State6=T State5=T State4=T State3=T State2=T State1=T State0=T 
    PORTD=0x00;
    DDRD=0x00;
    
    // Timer/Counter 0 initialization
    // Clock source: System Clock
    // Clock value: Timer 0 Stopped
    // Mode: Normal top=FFh
    // OC0 output: Disconnected
    TCCR0=0x00;
    TCNT0=0x00;
    OCR0=0x00;
    
    // Timer/Counter 1 initialization
    // Clock source: System Clock
    // Clock value: Timer 1 Stopped
    // Mode: Normal top=FFFFh
    // OC1A output: Discon.
    // OC1B output: Discon.
    // Noise Canceler: Off
    // Input Capture on Falling Edge
    // Timer 1 Overflow Interrupt: Off
    // Input Capture Interrupt: Off
    // Compare A Match Interrupt: Off
    // Compare B Match Interrupt: Off
    TCCR1A=0x00;
    TCCR1B=0x00;
    TCNT1H=0x00;
    TCNT1L=0x00;
    ICR1H=0x00;
    ICR1L=0x00;
    OCR1AH=0x00;
    OCR1AL=0x00;
    OCR1BH=0x00;
    OCR1BL=0x00;
    
    // Timer/Counter 2 initialization
    // Clock source: System Clock
    // Clock value: Timer 2 Stopped
    // Mode: Normal top=FFh
    // OC2 output: Disconnected
    ASSR=0x00;
    TCCR2=0x00;
    TCNT2=0x00;
    OCR2=0x00;
    
    // External Interrupt(s) initialization
    // INT0: Off
    // INT1: Off
    // INT2: Off
    MCUCR=0x00;
    MCUCSR=0x00;
    
    // Timer(s)/Counter(s) Interrupt(s) initialization
    TIMSK=0x00;
    
    // Analog Comparator initialization
    // Analog Comparator: Off
    // Analog Comparator Input Capture by Timer/Counter 1: Off
    ACSR=0x80;
    SFIOR=0x00;
    
    // LCD module initialization
    lcd_init(16);
    
    while (1)
       {
       // Place your code here
       i=rand()%(Max_P-Min_P+1)+Min_P;
       if(PORTA.3==0)
       {
       c0=i/3;
       c1=i*2/9;
       c2=i/9;
       c3=i/3;
       lcd_gotoxy(0,0);
       sprintf(z0,"A:%4.1f",c0);
       lcd_puts(z0);
       lcd_gotoxy(9,0);
       sprintf(z1,"B:%4.1f",c1);
       lcd_puts(z1);
       lcd_gotoxy(9,1);
       sprintf(z2,"C:%4.1f",c2);
       lcd_puts(z2);
       lcd_gotoxy(0,1);
       sprintf(z3,"D:%4.1f",c3);
       lcd_puts(z3);
       delay_ms(500);
       }
       else
       {
       c0=0.5;
       c1=0.3;
       c2=0.6;
       c3=0.7;
       lcd_gotoxy(0,0);
       sprintf(z0,"A:%4.1f",c0);
       lcd_puts(z0);
       lcd_gotoxy(9,0);
       sprintf(z1,"B:%4.1f",c1);
       lcd_puts(z1);
       lcd_gotoxy(9,1);
       sprintf(z2,"C:%4.1f",c2);
       lcd_puts(z2);
       lcd_gotoxy(0,1);
       sprintf(z3,"D:%4.1f",c3);
       lcd_puts(z3);
       delay_ms(500);
       }
       }
    }
    والا عکس هم براي شماتيک مدارم بلد نيستم بزارم.چيز پيچيدهآ*اي نيست.يه Push Button هست که به Vcc و PORTA.3 وصل شده و همين طور LCD که به پورت D وصل هست
  4. #4
    2009/05/05
    971
    159

    پاسخ : استفاده از Push Button

    اين قسمت برنامه :
    کد:
    if(PORTA.3==0)
    PORTA.3 رو تبديل به PINA.3 کن و در تنظيمات PORTA مقدار DDRA رو برابر صفر قرار بده تا پورت A بشه ورودي. در برنامه شما خروجي تعريفش کرديد.
    از همه مهمتر اينه که شما بريد در تب progect گزينه Configure بعدش در تب C Compiler ، قسمت sprint featutes اون رو روي float تنظيم کنيد و دوباره برنامه رو کامپايل کنيد.
    درست ميشه
    ... و (بدانيد) گرفتن تصميمهاى محكم (براى رسيدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ*هاى رنگين سازگار نيست و چه بسيار كه خواب شبانه تصميمهاى محكم روز را از ميان برده و تاريكيآ*ها، خاطره همتآ*هاى بلند را از يادها محو كرده است. (نهجآ*البلاغه، خطبه211)

    امام علي (ع):کسي که به وقت ياري رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بيدار مي شود (غررالحکم،ص 422)
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. درخواست فوت پرينت push button
    توسط gbg در انجمن نرم افزار Protel
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/09/24, 09:19
  2. مشكل push button
    توسط mahdi210 در انجمن آموزش نرم افزارهاي آناليز و شبيه ساز
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/01/26, 13:24
  3. روشن و خاموش کردن LED با استفاده از Button
    توسط marzaman در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/02/26, 23:42
  4. push button در protel 99
    توسط ah1986 در انجمن نرم افزار Protel
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2009/12/26, 10:46
  5. شمارنده، push button و switch
    توسط sali147 در انجمن مدار هاي ديجيتال
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2009/12/02, 13:20

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •