ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15
  1. #1
    2005/12/08
    تهران
    618
    20

    سوال در مورد ++C

    سلام
    من می خوام بدونم فرق C با ++C چیه و اصلا چقدر با هم شباهت دارن؟ من تازه می خوام C یاد بگیرم. کدومش بهتره؟ مثلا با ++C می تونم avr و یا 8051 بنویسم؟ منظورم اینه که کامپالر هایی مثل franklin و codevision ، این نوع از C رو ساپورت می کنن؟

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  2. #2
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    34

    سوال در مورد ++C

    سلام . خوبي دوست عزيز؟
    شما براي كارهاي برقي اي كه الان مي خواهي انجام بدي فقط به C استاندارد نياز پيدا ميكني ولي فرق اين 2 تا چي هست.
    تقريبا تمام كارهايي كه با ++C مشه انجام داد با C هم ميشه انجام داد ولي خيلي سخت تر . اون كار ها زماني هست كه شما خودت بخواهي متغيير تعريف كني كه ابعادش بزرگتر از يه عدد باشه . مثلا يه متغيير به نام مشتري كه شامل نام و نام خانوادگي و كد اشتراك هست . شما اگه بخواهي با Cآ* معمولي اين كار رو انجام بدي رسما بيچاره ميشي ولي توي ++C با تعريف يه كلاس به اسم مشتري به راحتي ميشه اين كار رو كرد.
    حالا سوال اصلي اينكه كه تعريف همچين متغيير هايي در برنامه نويسي هاي برقي كاربرد داره يا نه من به شما عرض ميكنم كه من حدود 7 ساله كه برنامه نويسي ميكنم و حدود 5 ساله كه برنامه برقي مينويسم تا الان نيازم نشده .
    خلاصه اينكه اگه فقط براي كارهاي برقي مي خواهيد C رو بخونيد و وقت خودتون رو تلف نكنيد . اگر هم مي خواهيد ++C بخونيد حتما اول C رو بخونيد زماني كه الگوريتم نويسيتون قوي شد بعد بريد سراغ ++C
    موفق باشيد.
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  3. #3
    2005/08/30
    تبریز
    1,743
    18

    سوال در مورد ++C

    با سلام
    دوست عزيز مهم اینکه می خواهید برنامه نویسی یاد بگیرید
    هرچی شد
    فقط بسم الله
    برای سی و سی پلاس پلاس یا هم خانواده های دیگه زیاد سخت گیری نکنند
    اصل یکی
    واسه سی پلاس پلاس هم کتاب هربرت شیلد ترجمه مهندس شادمان پور خوبه
    ولی سی یه خوبی داره که کلا کتاب زیاد داره
    این سی پلاس پلاس هم کلا استاندارد نشده و هر کامپیلرش یه کمی با اون یکی ها تفاوت داره
    باز می گم این دست و اون دست نکن
    فقط با علی همین
  4. #4
    2005/12/08
    تهران
    618
    20

    سوال در مورد ++C

    در مورد کامپایلر باید از چی استفاده کنم؟ ( برای C ) هر چی turbo c پیدا کردم همش تحت داس بود و اعصاب خورد کن! اصلا turbo c تحت ویندوز پیدا میشه؟

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  5. #5
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    34

    سوال در مورد ++C

    سلام . خوبي دوست عزيز؟
    توربو سي تحت ويندوز نداريم ولي برلند سي تحت ويندوز داريم كه يه مقدار كامپايلرش با سي معمولي فرق ميكنه .
    موفق باشيد .
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  6. #6
    2005/08/30
    تبریز
    1,743
    18

    سوال در مورد ++C

    DevC++ For Windows
    یه سری به این وبلاگ بزن
    حتما خوشت میاد
    http://cpp.blogfa.com/
    موفق باشی.
  7. #7
    2007/03/30
    8
    0

    پاسخ : سوال در مورد ++C

    سلام
    آقا این بنده های خدا این همه خودشون رو کشتن سی++ درست کردن که اون وقت بگی با سی هیچ فرقی نداره؟؟!!
    مهمترین تفاوت این دو در مدیریت و مهندسی یک نرم افزاره! به طور مثال در سی++ امکان overload کردن operator ها وحود داره؛templateها و این امکان به شما این اجازه رو می ده که مثلاً یک تابع sort بنویسید که با هر ورودی بتونه یک list رو sort . چه یک list از int چه از float چه از هر کلاسی که شما بخواهید!!!! اونوقت شما برو تو سی یه همچون کاری رو بکن (عمراً)!
    اما با این وجود هیچ زبانی مثل جاوا نمی شه!

    تفاوت ها:
    - function overloading
    - type checking
    - operator overloading
    - template
    - Virtual Functions and Polymorphism
    - ...
  8. #8
    2007/04/18
    3
    0

    پاسخ : سوال در مورد ++C

    gffxdxxxxxkjavascript:void(0);
    icon_surprisedklll :sad: :cry:
  9. #9
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    34

    پاسخ : سوال در مورد ++C

    نقل قول نوشته اصلی توسط kmisagh
    سلام
    آقا این بنده های خدا این همه خودشون رو کشتن سی++ درست کردن که اون وقت بگی با سی هیچ فرقی نداره؟؟!!
    مهمترین تفاوت این دو در مدیریت و مهندسی یک نرم افزاره! به طور مثال در سی++ امکان overload کردن operator ها وحود داره؛templateها و این امکان به شما این اجازه رو می ده که مثلاً یک تابع sort بنویسید که با هر ورودی بتونه یک list رو sort . چه یک list از int چه از float چه از هر کلاسی که شما بخواهید!!!! اونوقت شما برو تو سی یه همچون کاری رو بکن (عمراً)!
    اما با این وجود هیچ زبانی مثل جاوا نمی شه!

    تفاوت ها:
    - function overloading
    - type checking
    - operator overloading
    - template
    - Virtual Functions and Polymorphism
    - ...
    سلام خوبي دوست عزيز؟
    ممنون از اطلاعت شما و ممنون كه اشتباه من رو اصلاح كرديد .
    موفق باشيد.
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  10. #10
    2007/06/12
    468
    2

    پاسخ : سوال در مورد ++C

    سلام
    مشخصا از اسمها،اول C اومده بعد تكميل تر اون++c ،اگه c باد بگيري همون كار هارو توو ++c هم مي توني انجام بدي
    ++c براي شي گرايي و ايجاد كلاسها بهبود پيدا كرده،چند تا دستور اضافه داره( مثلا هم PrintF رو داره هم Cout ) و كمي ...

    واضحا از c شروع كن و به ++c برش ..

    اما هيچ ميكرويي اينقدر قدرت نداره كه بخواد از امكانات ++c كامل استفاده كنه :mrgreen: براي ميكرو ها c معمولي با چند دستور سادش كافيه ...

    franklin رو بيخيال شو و هم keil هم franklin با C استاندارد هستن ...

    جاوا براي ميكرو هاي موجود نديدم ....

    اگه زبان خوب مي خواي،بيشتر توضيح بده هدفت چيه تا اگه بتونم كمكي كنم ...
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 21
    آخرين نوشته: 2017/10/06, 13:48
  2. سوال در مورد تاثير نويز بدن روي avr ( سوال آسونيه !)
    توسط reza_shushtar44 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/03/18, 22:06
  3. سوال در مورد eeprom سریال (سوال جدید)
    توسط mohammad mohandes در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2009/09/02, 17:03
  4. پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2008/11/02, 12:23
  5. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2007/09/28, 17:44

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •