ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11
  1. #1
    2013/10/24
    ساري
    205
    0

    يه سؤال کوچيک

    سلام

    چجوري ميشه []char رو به int تبديل کرد؟ :rolleyes:

    لطفا راهنماييم کنين
    هر چند پير و خسته دل و ناتوان شدم * * * هر گه که ياد تو کردم جوان شدم :rolleyes:
  2. #2
    2008/08/02
    تهران
    1,292
    12

    پاسخ : يه سؤال کوچيک

    نقل قول نوشته اصلی توسط J A V A D
    سلام

    چجوري ميشه []char رو به int تبديل کرد؟ :rolleyes:

    لطفا راهنماييم کنين
    سلام
    بله ميشه
    ميتونيد قبل از اينکه از char استفاده کنيد عبارت (int) رو جلوش بنويسيد.
    دقيقا مشکلتونو شرح بديد تا بهتر بشه نظر داد
    گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی
  3. #3
    2013/10/24
    ساري
    205
    0

    پاسخ : يه سؤال کوچيک

    ممنون بابت پاسختون

    من ميخوام با تابع زير يک رشته از مموري بخونم :
    کد:
    fgets(str,7,f);
    str هم از نوع []char بايد باشه. حالا ميخوام اين str (که مثلا کد رنگه = 0x001f) رو تو فرمول زير بذارم:
    کد:
    tftlcd_write_pixel(0,0,str);
    ولي str تو فرمول بالا بايد از نوع int باشه

    حالا چيکار بايد بکنم ؟
    هر چند پير و خسته دل و ناتوان شدم * * * هر گه که ياد تو کردم جوان شدم :rolleyes:
  4. #4
    2008/08/02
    تهران
    1,292
    12

    پاسخ : يه سؤال کوچيک

    نقل قول نوشته اصلی توسط J A V A D
    ممنون بابت پاسختون

    من ميخوام با تابع زير يک رشته از مموري بخونم :
    کد:
    fgets(str,7,f);
    str هم از نوع []char بايد باشه. حالا ميخوام اين str (که مثلا کد رنگه = 0x001f) رو تو فرمول زير بذارم:
    کد:
    tftlcd_write_pixel(0,0,str);
    ولي str تو فرمول بالا بايد از نوع int باشه

    حالا چيکار بايد بکنم ؟
    اول اينکه str اشاره گر هست. و پارامتر tftlcd_write_pixel بايد متغيير از نوع int باشه. ما فرض ميکنيم اطلاعات در خونه اول str يعني str[0] ذخيره شده باشه.

    حالا بايد اين شکلي تابع tftlcd_write_pixel رو فراخواني کني
    کد:
    tftlcd_write_pixel(0,0, (int)str[0]);
    گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی
  5. #5
    2013/10/24
    ساري
    205
    0

    پاسخ : يه سؤال کوچيک

    اگه str 0 رو بنويسيم که کاراکتر اول رو (0) برمي گردونه
    هر چند پير و خسته دل و ناتوان شدم * * * هر گه که ياد تو کردم جوان شدم :rolleyes:
  6. #6
    2008/08/02
    تهران
    1,292
    12

    پاسخ : يه سؤال کوچيک


    گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی
  7. #7
    2013/10/24
    ساري
    205
    0

    يه سؤال کوچيک

    کسي نظري نداره؟ :angry: :angry: :angry:
    هر چند پير و خسته دل و ناتوان شدم * * * هر گه که ياد تو کردم جوان شدم :rolleyes:
  8. #8
    2008/08/02
    تهران
    1,292
    12

    پاسخ : يه سؤال کوچيک

    نقل قول نوشته اصلی توسط J A V A D
    کسي نظري نداره؟ :angry: :angry: :angry:
    من که جوابتونو دادم

    str[0]
    خانه اول آرايه str رو برميگردونه
    گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی
  9. #9
    2013/10/24
    ساري
    205
    0

    پاسخ : يه سؤال کوچيک

    نقل قول نوشته اصلی توسط Finder_
    من که جوابتونو دادم

    str[0]
    خانه اول آرايه str رو برميگردونه
    خب خونه اول آرايه که فقط عدد 0 ميشه . من ميخوام 0x001f رو برگردونه
    هر چند پير و خسته دل و ناتوان شدم * * * هر گه که ياد تو کردم جوان شدم :rolleyes:
  10. #10
    2008/08/02
    تهران
    1,292
    12

    پاسخ : يه سؤال کوچيک

    نقل قول نوشته اصلی توسط J A V A D
    خب خونه اول آرايه که فقط عدد 0 ميشه . من ميخوام 0x001f رو برگردونه
    ببین آرایه مجموعه ای از متغیر هاست که کنار هم قرار گرفتند. شما هر مقداری درون هر خانه از آرایه بریزید داخلش ذخیره میشه و بعدا میتونید از همون خونه اطلاعاتی رو که ریختید استفاده کنید.
    مثلا توی مثال زیر مقدار 0x1f رو درون خونه اول میریزیم
    کد:
    str[0]=0x001f;
    حالا میخوایم این مقدار رو درون متغییر a بریزیم
    کد:
    a=str[0];
    گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوعات مشابه

  1. يه سؤال کوچيک
    توسط javad1400 در انجمن سایر مطالب مرتبط با ميکرو ها و پروسسورها
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2014/08/29, 15:00
  2. سؤال در مورد يك قطعه
    توسط gorbehsag340 در انجمن تعمیر و نگهداری
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/07/05, 16:34
  3. سؤال در مورد هدر AT90usb162
    توسط hamid67fathi در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/12/31, 23:03
  4. یک سؤال از فیزیک مغناطیس
    توسط sajad_ict در انجمن رياضيات و فيزيك
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/04/25, 15:33
  5. سؤال MATLAB
    توسط fakha در انجمن سيستم هاي كنترلي
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2009/10/18, 10:09

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •