ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
  1. #1
    2009/09/12
    Tehran
    102
    2

    راهنمایی در باره دستور printf

    سلام دوستان خساته نباشید من یه کد به صورت زیر دارم میخوااستم بدونم این پارامتر دوم تو دستور printf چیکار میکنه دقیقا. باید مقدارش چند باشه از رو چی تعیین میشه . پارمتر اول که دستور هست که معنیشو میدونم ولی پارمترهای دوم یا سوم مثل enter یا ctrlz چه طور به کار گرفته میشن؟ یعنی چرا با مقادیر 13 یا 26؟

    کد:
    char Enter=13,Ctrlz=26;
    
    printf("AT+CMGF=1%c",Enter);
         delay_ms(500);
         printf("AT+CMGS=\"0%s\"%c",phone,Enter);
         delay_ms(100);
         printf("%s%c",sms_txt,Ctrlz);
  2. #2
    2012/01/04
    101
    2

    پاسخ : راهنمايي در باره دستور printf

    سلام. ببينيد printf اول يه فرمت ميگيره. مثلا مشخص ميکنيد کجاي يه متن دو تا عدد باشه . بعد هم بايد عددا رو قرار بديد تا تو متن قرار بده.
    مثلا ميگيد ميخام يه متن باشه دو تا عدد داشته باشه . اين تو فرمتي که در پارامتر ول مشخص ميکنيد انجام ميشه. ورودي هاي بعدي هم بايد اون اعداد رو قرار بديد ( عدد يا هر چيز ديگه اي)
    درست سوالتون رو متوجه شدم ؟
    غفلت از يار, گرفتار شدن هم داد
    از شما دور شدن, زار شدن هم دارد
    هرکه از چشم بي افتاد, محلش ندهند
    عبد آلوده شدن, خوار شدن هم دارد
    عيب از ماست, که هر سال نمي بينيمت چشم بيمار شده, تار شدن هم دارد ...
  3. #3
    2009/09/12
    Tehran
    102
    2

    پاسخ : راهنمايي در باره دستور printf

    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadali1375
    سلام. ببينيد printf اول يه فرمت ميگيره. مثلا مشخص ميکنيد کجاي يه متن دو تا عدد باشه . بعد هم بايد عددا رو قرار بديد تا تو متن قرار بده.
    مثلا ميگيد ميخام يه متن باشه دو تا عدد داشته باشه . اين تو فرمتي که در پارامتر ول مشخص ميکنيد انجام ميشه. ورودي هاي بعدي هم بايد اون اعداد رو قرار بديد ( عدد يا هر چيز ديگه اي)
    درست سوالتون رو متوجه شدم ؟

    قالب کلی رو میدونم ولی منظورتونو درست متوجه نشدم . من میخوام بدونم توی این دستور که اینجا استفاده شده چرا کلمه ی enter که برابر با مقدار 13 هست استفاده شده . یا تو دستور مجدد پایین ترش که اومده ( یعنی printf دومیه ) دقیقا چه طور عمل میکنه یا تو سومی ... یکم گیج شدم تو این دستور
  4. #4
    2012/01/04
    101
    2

    پاسخ : راهنمايي در باره دستور printf

    ببخشيد اين مربوط به gsm modem هست فکر کنم درسته ؟ بهتره تو بخش ديگه بپرسيد فکر کنم. چون عددا اگه مال برنامه خاصي هست خوب کاربرد خودشو داره ديگه.
    غفلت از يار, گرفتار شدن هم داد
    از شما دور شدن, زار شدن هم دارد
    هرکه از چشم بي افتاد, محلش ندهند
    عبد آلوده شدن, خوار شدن هم دارد
    عيب از ماست, که هر سال نمي بينيمت چشم بيمار شده, تار شدن هم دارد ...
  5. #5
    2009/09/12
    Tehran
    102
    2

    پاسخ : راهنمايي در باره دستور printf

    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadali1375
    ببخشيد اين مربوط به gsm modem هست فکر کنم درسته ؟ بهتره تو بخش ديگه بپرسيد فکر کنم. چون عددا اگه مال برنامه خاصي هست خوب کاربرد خودشو داره ديگه.

    بله درست حدس زدید .این زبان c هست . زبان c مگه ماهیتش با مودم جی اس ام یا چیزه دیگه فرق میکنه؟ ممنون که کمک کردین

    کسی هست به ما کمک کنه بفهمیم این داستانش چیه؟
  6. #6
    2012/01/04
    101
    2

    پاسخ : راهنمايي در باره دستور printf

    نقل قول نوشته اصلی توسط Shahab Az

    بله درست حدس زديد .اين زبان c هست . زبان c مگه ماهيتش با مودم جي اس ام يا چيزه ديگه فرق ميکنه؟ ممنون که کمک کردين

    کسي هست به ما کمک کنه بفهميم اين داستانش چيه؟
    ببينيد اين مربوط به C نيست. اين مربوط به اينه که اين اعداد روي gsm modem چه تاثيري دارند. فکر کنم بخش avr بپرسيد زود تر به نتيجه برسيد.
    غفلت از يار, گرفتار شدن هم داد
    از شما دور شدن, زار شدن هم دارد
    هرکه از چشم بي افتاد, محلش ندهند
    عبد آلوده شدن, خوار شدن هم دارد
    عيب از ماست, که هر سال نمي بينيمت چشم بيمار شده, تار شدن هم دارد ...
  7. #7
    2009/09/12
    Tehran
    102
    2

    پاسخ : راهنمايي در باره دستور printf

    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadali1375
    ببينيد اين مربوط به C نيست. اين مربوط به اينه که اين اعداد روي gsm modem چه تاثيري دارند. فکر کنم بخش avr بپرسيد زود تر به نتيجه برسيد.
    من دارم از دستور پرینت استفاده میکنم الان شما ذهنت انوری رفته فرض کنید دستورو این شکلی تغیر بدم ..

    printf ("123salam123%c",13);

    حالا چی؟ این 13 اینجا نقشش چیه؟
  8. #8
    2008/08/13
    اهواز
    674
    163

    پاسخ : راهنمايي در باره دستور printf

    کد 13 معادل اينتر صفحه کليد کامپيوتر و 26 معادل ctrl z هست. چون با ميکرو نميشه اينتر و ctrl z استفاده کرد کد هاي معال اونها رو توسط دستور پرينت ارسال ميکنيم
  9. #9
    2009/09/12
    Tehran
    102
    2

    پاسخ : راهنمايي در باره دستور printf

    نقل قول نوشته اصلی توسط سايمون
    کد 13 معادل اينتر صفحه کليد کامپيوتر و 26 معادل ctrl z هست. چون با ميکرو نميشه اينتر و ctrl z استفاده کرد کد هاي معال اونها رو توسط دستور پرينت ارسال ميکنيم
    ممنون الان متوجه شدم
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوعات مشابه

  1. \r\n در دستور printf
    توسط sepehr63 در انجمن سایر مطالب مرتبط با ميکرو ها و پروسسورها
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2015/11/11, 22:57
  2. مشکل با خروجی دستور printf
    توسط hamed dehghani در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2015/08/21, 15:19
  3. دستور printf و usart1
    توسط sepehr63 در انجمن STM
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/01/21, 23:43
  4. مشکل با دستور printf
    توسط jh_topgraph در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2010/02/16, 01:07
  5. دستور printf
    توسط eca_armin در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2009/08/07, 20:51

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •