ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 22
  1. #1
    2014/05/29
    قدس
    1,229
    130

    يه سوال کوچولو درمورد ماژول التراسونيک ^_^

    سلام خدمت دوستان

    مقدمه! ( oo: من ماژول HY-SRF05 رو خريدم>>5 تا پايه داره>>>VCC و GND که وضعيتشون معلومه >>>OUT يا همون MODE هم ببدون اتصال ميزارمش(التراسونيم رو درمد 1 راه اندازي کردم.)>>>> به پايه TRIG هم به طول حداقل 10 ميکرو ثانيه (من 20 ميکرو ثانيه دادم تو کدنويسي) ميديم و منتظر ميشيم تا ECHO يک بشه و بعد زماني رو که طول ميکشه ECHO صفر بشه رو اندازه ميگيريم(زمان رفت و برکشت امواج ارسالي)>>>>درست گفتم؟؟؟؟
    ولي مشکل من اينه که:

    1) من ابتدا توسط کد زير يه پالس به طول 20 ميکرو ميفرستم

    کد:
        PORTB=0x01;
        delay_us(20);//دادن يه پالس به طول10 ميکرو ثانيه
        PORTB=0X00;
    2) بعد منتظر ميمونم تا ECHO يک بشه ولي ECHO يک نميشه>>>1 دقيقه وايساد ولي بازم يک نشد. :cry:>>دودقيقه :cry:>>.... :cry:

    من قبلا سابقه داشتم که ماژول بخرم و خراب دربياد.....يعني اينم خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry2: :cry2: :cry2:


    ماژولم اين شکلي>>>ساخته شده توسط چين>>>ماژول التاسونيک stf05 داريم و hy-srf05 >>>>اين از نوع hy-srf05 هستش>>>>البته ديتاشيتش رو ديدم(به زبون چيني بود!!!) فکر نکم فرقي با stf05 داشته باشه

    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

    اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.
  2. #2
    2013/05/10
    615
    14

    پاسخ : يه سوال کوچولو درمورد ماژول التراسونيک ^_^

    نقل قول نوشته اصلی توسط md3848
    سلام خدمت دوستان

    مقدمه! ( oo: من ماژول HY-SRF05 رو خريدم>>5 تا پايه داره>>>VCC و GND که وضعيتشون معلومه >>>OUT يا همون MODE هم ببدون اتصال ميزارمش(التراسونيم رو درمد 1 راه اندازي کردم.)>>>> به پايه TRIG هم به طول حداقل 10 ميکرو ثانيه (من 20 ميکرو ثانيه دادم تو کدنويسي) ميديم و منتظر ميشيم تا ECHO يک بشه و بعد زماني رو که طول ميکشه ECHO صفر بشه رو اندازه ميگيريم(زمان رفت و برکشت امواج ارسالي)>>>>درست گفتم؟؟؟؟
    ولي مشکل من اينه که:

    1) من ابتدا توسط کد زير يه پالس به طول 20 ميکرو ميفرستم

    کد:
        PORTB=0x01;
        delay_us(20);//دادن يه پالس به طول10 ميکرو ثانيه
        PORTB=0X00;
    2) بعد منتظر ميمونم تا ECHO يک بشه ولي ECHO يک نميشه>>>1 دقيقه وايساد ولي بازم يک نشد. :cry:>>دودقيقه :cry:>>.... :cry:

    من قبلا سابقه داشتم که ماژول بخرم و خراب دربياد.....يعني اينم خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry2: :cry2: :cry2:
    سلام تا دوستان بيان يه پ.ن دارم
    لطفا کل کدتون رو بزاريد
    ممکنه مثلا شايد روم به ديوار يادتون رفته باشه خروجي اش کنيد يا فرکانس ميکرو تون 16 باشه ولي تو کد وبژن 1 مگ تنظيم باشه و زمان زودتر بگذره يا ازين نوع سوتي ها
    Hidden Content
    head<=
    ...تشکر خدا...
  3. #3
    2014/05/29
    قدس
    1,229
    130

    پاسخ : يه سوال کوچولو درمورد ماژول التراسونيک ^_^

    کد:
    #include <mega16.h>
    #include <lcd.h>
    #include <delay.h>
    #include <stdlib.h>
    #asm
      .equ __lcd_port=0x1b
    #endasm
    
    void main(void)
    {
      char arr[];
      int i=0;
    
      DDRB=0x01;
      PORTB=0X00;
    
      TCCR0=0;//خاموش بودن تايمر/کانتر
      TCNT0=0x02;//صفر کردن مقدار اوليه محتماي تايمر کانتر
    
      lcd_init(16);
      
      lcd_putsf("1");lcd_gotoxy(0,0);
      
      while (1)
      {
        PORTB=0x01;
        delay_us(20);//دادن يه پالس به طول10 ميکرو ثانيه
        PORTB=0X00;
    
        //واي ميسته تا ببينه چيزي دريافت ميشه يا نه 
        //i <=160 : يعني زماني برابر با 30 ميلي ثانيه
        //وقتي که پالس ها ارسال شد پايه زير يک ميشه
        //ECHO
        while(PINB.1==0)//منتظر ميمانيم تا ماژوم پالس ها و امواج رو ارسال کنه
        {lcd_putsf("2");lcd_gotoxy(0,0);} 
        
        TCCR0=0;i=0;
        while(PINB.1==1)
        {
          if(TCNT0>=9){i++;TCNT0=0;}  //TCNT0>=9 : 10ميکروثانيه 
          lcd_putsf("3");lcd_gotoxy(0,0);
        } 
        lcd_putsf("4");lcd_gotoxy(0,0);
        if(i<=3000){lcd_gotoxy(0,0);itoa(i/1000,arr);lcd_puts(arr);delay_ms(100);lcd_clear();} //جسمي جلوش هست
        if(i>3000){lcd_gotoxy(0,1);lcd_putsf("chizi nist!");delay_ms(100);lcd_clear();} //چسمي جوش نيست
      }
    }
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

    اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.
  4. #4
    2014/05/29
    قدس
    1,229
    130

    پاسخ : يه سوال کوچولو درمورد ماژول التراسونيک ^_^

    اينم از مدارش
    :rolleyes: :redface: :redface:

    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

    اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.
  5. #5
    2013/05/10
    615
    14

    پاسخ : يه سوال کوچولو درمورد ماژول التراسونيک ^_^

    شماتيکتون با کدتون در تضاده!
    روي پايه PB.0 در کدتون پالس ميديد ولي در شماتيک PB.1 سيگنال تريگ هست
    Hidden Content
    head<=
    ...تشکر خدا...
  6. #6
    2014/05/29
    قدس
    1,229
    130

    پاسخ : يه سوال کوچولو درمورد ماژول التراسونيک ^_^

    نقل قول نوشته اصلی توسط (مهدي رنجبر)m4hd1r
    شماتيکتون با کدتون در تضاده!
    روي پايه PB.0 در کدتون پالس ميديد ولي در شماتيک PB.1 سيگنال تريگ هست
    تو اين عکسه اشتباه کشيدم>>>در عمل درست بستمش :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry2: :cry2: :cry2:

    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

    اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.
  7. #7
    2014/05/29
    قدس
    1,229
    130

    پاسخ : يه سوال کوچولو درمورد ماژول التراسونيک ^_^

    بيصحاب! مونده همش تو کد زير گير ميکنه و ادامه نميده >>> از حلقه خارج نميشه
    کد:
    while(PINB.1==0)//منتظر ميمانيم تا ماژوم پالس ها و امواج رو ارسال کنه
        {lcd_putsf("2");lcd_gotoxy(0,0);}
    و همش عدد 2 رو نشون ميده(اين کد هاي نمايش عدد 2 رو هم برا همين گزاشتم تا ببينم که از اين حلقه خارج ميشه يا نه)
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

    اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.
  8. #8
    2013/05/11
    383
    4

    پاسخ : يه سوال کوچولو درمورد ماژول التراسونيک ^_^

    توی این کدی که نوشته بودید از کل PORT B استفاده کردید که 10MS پایه TRIG 1 باشه

    واز اونجایی که PORTB.1 به ECO وصل شاید مشکل از اینجا باشه (بنویسید PORTB.1=1....)

    البته قبلا من این ماژول (SRF-04) راه انداخته بودم واز وقفه ها برای شمارش زمان 1 بودن پالس ECO استفاده میکردم

    راستس لازم نیست حتما از کریستال 16 استفاده باشه .....

  9. #9
    2014/05/29
    قدس
    1,229
    130

    پاسخ : يه سوال کوچولو درمورد ماژول التراسونيک ^_^

    نقل قول نوشته اصلی توسط h.torabi
    توي اين کدي که نوشته بوديد از کل PORT B استفاده کرديد که 10MS پايه TRIG 1 باشه

    واز اونجايي که PORTB.1 به ECO وصل شايد مشکل از اينجا باشه (بنويسيد PORTB.1=1....)

    البته قبلا من اين ماژول (SRF-04) راه انداخته بودم واز وقفه ها براي شمارش زمان 1 بودن پالس ECO استفاده ميکردم

    راستس لازم نيست حتما از کريستال 16 استفاده باشه .....
    والا من از کريستال داخلي 8 ميگ (مگا16) استفاده کردم>>>همين 8 ميگ داخلي هم زيادشه :biggrin:
    البته فکر کنم جمله زير رو اشتباه گفتين>>>ولي فهميدم منظورتون چيه و درستش کردم ولي بازم پروژه کار نکرد و مشکلش حد نشد
    واز اونجايي که PORTB.1 به ECO وصل شايد مشکل از اينجا باشه (بنويسيد PORTB.1=1....)
    منظورت اين بود که کد
    کد:
        PORTB=0x01;
        delay_us(20);//دادن يه پالس به طول10 ميکرو ثانيه
        PORTB=0X00;
    رو به صورت زير بنويسم ديگه>>درست فهميدم؟؟
    کد:
        PORTB.0=1;
        delay_us(20);//دادن يه پالس به طول10 ميکرو ثانيه
        PORTB.0=0;
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

    اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.
  10. #10
    2014/05/29
    قدس
    1,229
    130

    پاسخ : يه سوال کوچولو درمورد ماژول التراسونيک ^_^

    يعني تا حالا کسي با اين ماژول کار نکرده که بياد و ما رو راهنمايي کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo:>>> :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:>>> :cry: :cry: :cry: :cry:>>> :cry2: :cry2: :cry2:
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

    اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.
صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 22

موضوعات مشابه

  1. [پروژه] ماژول srf05 >>>ماژول التراسونيک>>>فاصله سنج >>>O_o
    توسط md3848 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/10/02, 18:51
  2. یه اشکال کوچولو با شبکه های هراه و ماژول sim300
    توسط ali791 در انجمن ماژول های GPS - GSM - GPRS
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/12/11, 10:13
  3. چند سوال و درخواست كمك درمورد ماژول بلوتوث صوتی KC-5190
    توسط amir_HASANI در انجمن مدارهاي مخابراتي
    پاسخ: 21
    آخرين نوشته: 2012/04/04, 00:54
  4. ماژول التراسونيک srf02
    توسط masoud70 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/02/29, 10:26
  5. یه سوال کوچولو داشتم
    توسط George در انجمن نرم افزار Protel
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2009/04/10, 23:08

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •