ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 29
  1. #1
    2012/02/14
    تهران
    392
    34

    [آموزش] آموزش کامل PIC تحت کامپايلر XC8

    با عرض سلام.
    با توجه به اينکه متاسفانه منابع فارسي براي يادگيري ميکروکنترلر هاي pic مخصوصا کامپايلر xc8 وجود نداره تصميم گرفتم در حد توان اموزشي براي اين ميکروکنترلر بنويسم.
    جلسه اول:
    اما چرا کامپايلر xc8 ؟
    با توجه به عدم پشتيباني c18 توسط microchip و اينکه فرد بتواند پس از اين اموزش با کليه ميکروکنترلر هاي 8 بيتي مايکروچيپ کارکند تصميم بر ان شد که کامپايلر خوب و قوي xc8 اموزش داده بشه چون همون طور که ميدونيد با کامپايلر c18 تنها براي سري 18 pic ميتوانيد برنامه نويسي کنيد و خبر خوب اينکه اين کامپايلر (xc8 )به نوعي c18 در خود دارد يعني شما ميتوانيد از کتابخوانه هاي c18 نيز براي اين سري استفاده کنيد.

    لوازمي که نياز داريد:
    -ميکروکنترلر pic 16f877a
    -پروگرامر ترجيحا pic kit 2 (اموزش ساخت هم تو نت هست).
    -کامپايلر xc8 v1.32 که از اينجا دانلود کنيد

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    -نرم افزار mplab x

    نکته:يه موضوع اصلي که اکثر دوستان باهاش مشکل دارن و شايد همين موضوع باعث کمتر کار شدن روي اين کامپايلر شود نبود کرک قابل قبول براي اين کامپايلر ميباشد.که اين مشکل با کمي تغييرات من بر روي نسخه sonsivri حل شده و ميتوانيد از لينک زير دانلود کنيد و با کمال ميل استفاده کنيد :biggrin:
    لينک دانلود کرک

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    پس از نصب xc8 فايل بالا را که دانلود کرده ايد استخراج کنيد.
    حالا در مسيري که xc8 را نصب کرده ايد پوشه bin را باز کنيد.
    توجه : به اين قسمت دقت کنيد در پوشه bin فايل xclm را بيابيد و پسوند انرا به .old تغيير دهيد يعني فايل شما به xclm.old تبديل شود حالا فايل xclm کرک را در اين محل کپي کنيد.
    و فايل xclm.exe را اجرا کنيد (در ويندوز 7 run as adminstrator کنيد).
    حال ويندوز را ريست کنيد.
    شما هم اکنون از نسخه xc8 pro استفاده ميکنيد.
    پايان جلسه اول.
    توجه: دوستان عزيز لطف كنيد فقط و فقط تو تاپيك

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سوالات و مشكلاتتون رو بپرسين.

    موفق و مويد باشيد.
    ويرايش:کرک اخرين نسخه xc8 v1.33 نيز در تاريخ 28/7/93 اضافه گرديد اين نسخه کرک هم بر روي ورژن 1.32 و هم بر روي ورژن 1.33 تست شده.
    ویرایش توسط علی چمانی : 2017/09/17 در ساعت 13:12
    Someone who can change the world
    ELECTRONIC ENGINEER
  2. #2
    2012/02/14
    تهران
    392
    34

    پاسخ : اموزش کامل pic تحت کامپايلر xc8

    سلام حالتون خوبه؟
    بريم سراغ جلسه دوم:(blinking led يا led چشمک زن)
    اولين پروژمون رو ميسازيم ابتدا mplab x رو باز ميکنيد.

    محيط شيرين mplab x که مطابق شکل زيره :NO:

    تومنوي file >new project پروژه جديدتون رو ايجاد کنيد.
    گزينه next رو بزنيد.
    حالا بايد ميکروکنترلرتان را انتخاب کنيد.
    در قسمت device تايپ کنيد pic16f877a و گزينه next رو بزنيد.

    اين محيط براي انتخاب ديباگر ميباشد که شما گزينه next رو بزنيد در صفحه بعد بايد ميکروکنترلرتون رو انتخاب کنيد.

    در اين محيط بايد کامپايلرتون رو که نصب کرديد انتخاب کنيد.مطابق شکل.next رو بزنيد.
    تبريک پروژتون ساخته شد.
    براي کدنويسي بايد يه فايل .c به پروژه اضافه کنيد مطابق شکل زير اين کارو انجام بديد.

    و در پنجره باز شده گزينه finish رو بزنيد.
    اما حالا کد نويسي:
    در اين کامپايلر ديگر نيازي به تعريف ميکروکنترلرتان در فايل c نداريد و شما فقط فايل xc.h را اينکلود ميکنيد.
    اما قبل از هرچيزي در خط اول برنامه تان اين خط را define کنيد تا کامپايلر clock ميکرو را تشخيص دهد.
    کد:
    #define _XTAL_FREQ 8000000
    دقت کنيد عدد 8000000 مقدار فرکانس کريستال خارجي است يعني من در اين برنامه يک کريستال 8 مگ وصل کرده ام.
    حالا ميريم سراغ فيوز بيت ها:
    در ميکروکنترلر هاي pic نيز همانند xmega ميتوان فيوزبيت ها را در برنامه تغيير داد.
    شما فيوز بيت ها را زير فايل هاي include مينويسيد.
    فيوز بيتهايي که فعلا شما نياز داريد (زياد روش حساس نياشيد فقط کپي کنيد تا در جلسه بعد کامل فيوز بيت ها رو درس بدم).
    کد:
     #pragma config FOSC = HS    // Oscillator Selection bits (HS oscillator)
    #pragma config WDTE = OFF    // Watchdog Timer Enable bit (WDT disabled)
    #pragma config PWRTE = OFF   // Power-up Timer Enable bit (PWRT disabled)
    #pragma config BOREN = OFF   // Brown-out Reset Enable bit (BOR disabled)
    #pragma config LVP = OFF    // Low-Voltage (Single-Supply) In-Circuit Serial Programming Enable bit (RB3 is digital I/O, HV on MCLR must be used for programming)
    #pragma config CPD = OFF    // Data EEPROM Memory Code Protection bit (Data EEPROM code protection off)
    #pragma config WRT = OFF    // Flash Program Memory Write Enable bits (Write protection off; all program memory may be written to by EECON control)
    #pragma config CP = OFF     // Flash Program Memory Code Protection bit (Code protection off)
    خب حالا ميکروي شما اماده کد نويسي است بريم سراغ برنامه اصلي:
    ببينيد در xc8 شما دسترسي بيتي داريد يعني همانند کدويژن ميتوانيد به بيت بيت دسترسي داشته باشيد (برعکس atmel studio).

    براي مشخص کردن ورودي يا خروجي بودن پورت در pic باد رجيستر TRISx را تنظيم کنيد.(همان DDR در avr يا IOxDIR در ARM).
    به اين صورت که اگر TRIS=0 باشد خروجي و اگر TRIS=1 ورودي (يعني برعکس avr).


    حالا مقدار پورت:
    همانند ديگر کامپايلر ها مقدار 0 و 1 مقدار خروجي را مشخص ميکند.

    حالا بريم سراغ توابع تاخير در اين کامپايلر برعکس کامپايلر c18 توابع تاخيرش بر حسب سيکل کاري بود و بايد حساب ميکرديد که براي n زمان n سيکل گير کند شما در اين کامپايلر به راحتي ميتوانيد تاخيرات را بر حسب ms يا us تعريف کنيد.
    يه مثال براي چشمک زدن PORTB پين 0 مينويسيم که همه ي موضوعاتي که بالا گفتم توش باشه.
    [code=c]/*
    * File: newmain.c
    * Author: s.kambiz hosseini
    *
    * Created on September 22, 2014, 12:25 PM
    */
    #define _XTAL_FREQ 8000000
    #include <stdio.h>
    #include <stdlib.h>
    #include <xc.h>
    #pragma config FOSC = HS // Oscillator Selection bits (HS oscillator)
    #pragma config WDTE = OFF // Watchdog Timer Enable bit (WDT disabled)
    #pragma config PWRTE = OFF // Power-up Timer Enable bit (PWRT disabled)
    #pragma config BOREN = OFF // Brown-out Reset Enable bit (BOR disabled)
    #pragma config LVP = OFF // Low-Voltage (Single-Supply) In-Circuit Serial Programming Enable bit (RB3 is digital I/O, HV on MCLR must be used for programming)
    #pragma config CPD = OFF // Data EEPROM Memory Code Protection bit (Data EEPROM code protection off)
    #pragma config WRT = OFF // Flash Program Memory Write Enable bits (Write protection off; all program memory may be written to by EECON control)
    #pragma config CP = OFF // Flash Program Memory Code Protection bit (Code protection off)

    void main (){
    TRISB0=0;
    while(1){
    RB0=0;
    __delay_ms(200);
    RB0=1;
    __delay_ms(200);

    }

    }

    [/code]
    شماتيک هم اينجوري ببنديد.


    فايل پروژه + پروتئوس رو هم از اينجا دانلود کنيد.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    تذکر:سعي کنيد تو عمل ببنديد.
    تو عمل يادتون نره پايه 1 رو پول اپ کنيد.
    رو بقيه پايه هام کار کنيد .
    موفق باشيد.
    Someone who can change the world
    ELECTRONIC ENGINEER
  3. #3
    2012/02/14
    تهران
    392
    34

    پاسخ : اموزش کامل pic تحت کامپايلر xc8

    سلام روزتون بخير اميدوارم شاد باشيد.
    ابتدا يه موضوعي رو عرض کنم جلسه اول و دوم پشت سر هم روي سايت قرار گرفت اما چند تن از دوستان پيام خصوصي دادند که بهتره جلسات با فاصلهي بيشتري قرار بگيره تا اگر مشکلي تو هريک از جلسات داشتيم بتونيم تو انجمن بپرسيم و حلش کنيم.به همين دليل تصميم گرفتم با فاصله بيشتري جلسات رو قرار بدم.
    جلسه سوم:
    براي کار با ماژول هاي ميکرو کنترلر شما نياز به نمايش داريد براي مثال مقدار تايمر يا مقدار adc رو نمايش دهيد تا از صحت عملکرد مدار و برنامتون اطمينان حاصل کنيد.
    بر همين اساس امروز کار با lcd 16*2 رو اموزش ميديم تا دوستان در مراحل بعدي با مشکلي رو به رو نشوند.
    کتابخانه اي که قرار ميدم بسيار ساده و خيلي کم حجم براي lcd 16*2 نوشته شده که به صورت 4 بيتي lcd رو کانفيگ ميکنه و شما ميتونيد با اختصاص دادن يک پورت به lcd به راحتي با اون کار کنيد.
    کتابخوانه رو ميتونيد از لينک روبه رو دانلود کنيد.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    فايل رو که دانلود کرديد از ZIP خارج کنيد و به ادرس زير منتقل کنيد.
    C:\Program Files (x86)\Microchip\xc8\v1.32\include
    حالا اگر فايل رو باز کنيد يه سري define به صورت پيشفرض ميبينيد که ميتونيد با توجه به پين هاي مد نظرتون تغيير بديد.
    اما برنامه نويسي.
    به برنامه زير توجه کنيد.
    [code=c]
    /*
    * File: lcd_learn.c
    * Author: s.kambiz hosseini
    *
    * Created on October 3, 2014, 3:25 AM

    // PIC16F877A Configuration Bit Settings

    // 'C' source line config statements*/
    #define _XTAL_FREQ 8000000
    #include <xc.h>
    #include <stdio.h>
    #include <LCD.h>
    // #pragma config statements should precede project file includes.
    // Use project enums instead of #define for ON and OFF.

    // CONFIG
    #pragma config FOSC = HS // Oscillator Selection bits (HS oscillator)
    #pragma config WDTE = OFF // Watchdog Timer Enable bit (WDT disabled)
    #pragma config PWRTE = OFF // Power-up Timer Enable bit (PWRT disabled)
    #pragma config BOREN = OFF // Brown-out Reset Enable bit (BOR disabled)
    #pragma config LVP = OFF // Low-Voltage (Single-Supply) In-Circuit Serial Programming Enable bit (RB3 is digital I/O, HV on MCLR must be used for programming)
    #pragma config CPD = OFF // Data EEPROM Memory Code Protection bit (Data EEPROM code protection off)
    #pragma config WRT = OFF // Flash Program Memory Write Enable bits (Write protection off; all program memory may be written to by EECON control)
    #pragma config CP = OFF // Flash Program Memory Code Protection bit (Code protection off)
    void main(){
    unsigned char num=0;
    char str[16];
    Lcd_Init();
    Lcd_Set_Cursor(1,1);
    Lcd_Write_String("hello world"
    __delay_ms(500);
    while(1){
    Lcd_Clear();
    Lcd_Set_Cursor(1,1);
    sprintf(str,"your num is=%d",num);
    Lcd_Write_String(str);
    __delay_ms(500);
    num++;
    if(num>10)num=0;
    }
    }[/code]
    شماتيک مدار هم مطابق شکل زير:


    نکته:به حروف بزرگ و کوچک دقت نماييد.
    سعي کنيد عملي انجام بديد.
    پايه rw رو به زمين وصل کنيد.
    فايل برنامه + پروتئوس رو از اينجا دانلود کنيد.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    موفق باشيد.
    Someone who can change the world
    ELECTRONIC ENGINEER
  4. #4
    2012/02/14
    تهران
    392
    34

    پاسخ : آموزش کامل PIC تحت کامپايلر XC8

    به نام خدا
    سريع ميريم سر اصل مطلب
    خوب امروز رو مبحث تايمر 0 کار ميکنيم همينطور که دوستان مستحضرند تايمر يکي از ماژول هاي پرکاربرد هر ميکرو کنترلري بوده پس خوب جلسه امروز رو کار کنيد.
    ديتا شيت ميکرو کنترلرتون رو باز کنيد و به قسمت تايمر 0 بريد.
    من ميخوام برنامه اي بنويسم که يک عدد هر يک ثانيه يدونه بهش اضافه بشه.
    ميکروي من 16f877a ميباشد که رجيستر هاي تايمر 0 مطابق شکل زيره.

    مقادير RBPU ,INTEDG همونطور که مشاهده ميکنيد به صورت رزرو هستندو ما نياز به تنظيم اينها نداريم.
    مقدار TOCS رو صفر انتخاب ميکنم يعني کلاک تايمر 0 از کلاک داخلي ميکرو گرفته بشه.
    مقدار TOSE براي مواقعي استفاده ميشه که بخواهيم کلاک روي پايه TOCKI رو بشماريم و لبه را انتخاب کنيم که من مقدار 0 رو ميزارم.
    مقدار PSA رو 0 انتخاب ميکنم يعني پريسکيلرمون براي تايمر 0 استفاده بشه.
    و طبق جدول ميخوام پريسکيلر رو روي 256 قرار بدم که مقادير PS2 , PS1 , PS0 رو 1 انتخاب ميکنم.
    حالا اگر رجيستر هايي رو که گفتم ياد داشت کنيم مقدار OPTION_REG=0X07 براي اپشن رجيستر نوشته بايد بشه.
    و اما رجيستر مهم ديگه اي که وظيفه ي فعال سازي و کنترلر فلگ رو داره رجيستر INTCON هست که به شرحه زيره.

    مقادير رو به صورت زير تنظيم ميکنيم.
    GIE=1 يعني وقفه ي کلي رو فعال ميکنم.
    PEIE=1 يعني وقفه ي ماژول هاي پريفرال رو فعال ميکنم.
    TMR0IE=1 وقفه ي سر ريز تايمر 0 رو فعال ميکنم.
    INTE=0 وقفه ي خارجي پين RB0 رو غير فعال ميکنم.
    RBIE=0 وقفه ي تغييرات RB0 رو غير فعال ميکنم.
    TMR0IF=0 فلگ تايمر 0 که ما 0 ميکنيم و در صورت سر ريز اين فلگ 1 ميشه.
    INTF=0 فلگ وقفهي خارجي که مقدار صفر رو قرار ميديم.
    RBIF=0 که وقفه ي تغييرات RB0 که مقدار صفر رو قرار ميدم.
    حالا اگه اين هايي که نوشتيمو جمع و جور کنيم ميشه ----- INTCON=0xe0
    نکته ------------نکته: دوستان توجه کنيد پس از هر بار که وقفه رخ ميده TMR0IF برابر با يک ميشه و ما بايد تو برنامه اونو برابر با صفر کنيم تا بتونيم دوباره بررسيش کنيم.

    حالا يه حساب سر انگشتي کنيم ببينيم تا الان چکار کرديم.
    فرکانس کاري ميکرو کنترلر ما 8 مگا هرتزه که تقسم بر چهار ميشه ميره به هسته ميکرو کنترلرمون. يعني 2 مگا هرتز
    که ما اومديم اونو با پريسکيلر 256 داديم به تايمر 0 که ميشه.2000000/256=7812
    حالا فرکانس تايمر 0 ما ميشه 7812 هرتز که مقداري که ميتونه تايمر 0 داشته باشه نهايت 255 تاست چون اين تايمر 8 بيتيه.
    يعني 7812/255=30.63
    و اين يعني که اگر 30 بار تايمر ما OVERFLOW کنه ما به فرکانس 1 هرتز ميرسيم.
    که برنامش به صورت ساده ميشه طبق زير:
    [code=c]
    ///Author: s.kambiz hosseini
    #define _XTAL_FREQ 8000000
    #include <stdio.h>
    #include <xc.h>
    #include <LCD.h>
    void main (){
    unsigned char a=0,num=0;
    char str[16];
    Lcd_Init();
    INTCON=0xe0;
    OPTION_REG=0x07;
    TMR0=0x00;
    while(1){
    while(INTCONbits.TMR0IF);
    a++;
    INTCON=0xe0;
    TMR0=0x00;
    if(a>30){
    a=0;
    num++;
    }
    Lcd_Clear();
    Lcd_Set_Cursor(1,1);
    sprintf(str,"your num is=%d",num);
    Lcd_Write_String(str);
    //__delay_ms(10);
    }
    }

    [/code]


    [size=10pt]نکته: دوستان اصولا براي چنين برنامه اي بايد از وقفه استفاده کنيد اا چون من هنوز وقفه رو درس ندادم با while نوشتم.[/size]
    شماتيک کارمون هم مطابق شکل زير ميشه.


    فايل شماتيک و کد رو ميتونيد از اينجا دانلود کنيد.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    پايان جلسه 4ام.
    Someone who can change the world
    ELECTRONIC ENGINEER
  5. #5
    2013/02/26
    133
    4

    پاسخ : آموزش کامل PIC تحت کامپايلر XC8

    با سلام خدمت دوستان
    مطلب زیر رو با توجه به سوال یکی از دوستان که در خصوص مقدار دهی pragma ها یا بعبارتی تنظیمات فیوزبیت های ابتدا برنامه پرسیده بودند،خدمتتون عرض میکنم.
    با استفاده از امکان جدیدی که درmplabx ide قرار داده شده :wow: (و قبلا در mplab ideنبوده :cry2براحتی میتوان این فیوزبیت ها رو مقدار دهی کرد بدون اینکه حتی نیاز باشه به دیتا شیت مربوطه مراجعه کنیم.البته قابل ذکر است که قبلا در mplab هم قابلیتی مشابه بوده به این صورت که میشد بدون اینکه این مقادیر رو در کد بیاریم اونا رو در قسمتی از ide تنظیم کنیم.که البته زیاد بنظر بنده جالب نبود و اکثرا هم برای خوانایی بهتر و یا چیزهای دیگر ترجیح میدادند که از کد در برنامه برای این مقدار دهی استفاده کنند. اما چیزی که این امکان را در mplab xمتمایز میکنه اینه که همین تنظیمات را انجام می دهیم و درنهایت کد تولید شده را copy & paste کرده و حالش را میبریم. :wow:
    ابتدا مطابق رو برو قسمت تولید کد های فیوزبیت رو میاریم:
    window>>PIC memory views>>configuration bits
    [right]
    حال در این پنجره ی باز شده تمام حالات ممکن برای میکروی انتخابیتان ،پیش روی شما میباشد.کافیه در قسمت option مشخص کنید که چه مقداری قرار است به اون قسمت بدهید بعد از تنظیمات کامل که انجام دادید generate source code to output رو میزنید و کد تولید شده رو در ابتدای برنامه تان copy & paste مکنید
    اما اینکه هر قسمت در خصوص چه موردی است و چه تنظیماتی رو بایستی بدهیم رو بایستی با مراجعه به دیتاشیت و نیازتون متوجه شوید.که این رو موکول میکنم به خودتون .چون اولا این تنظیمات زیادن منم حوصله توضیح تک تکشون رو ندارم
    دوما خیلیاشون به کارم نیومده و اصلا نمیدونم چی هستند
    سوما سید بزرگوار قول آموزششون رو داده .که ایشون خیلی خیلی لطف میکنن :applause:
    پی نوشت:
    بنده عذرخواهی میکنم از همگی خصوصا سید عزیز.اگه جسارت شد.اینا رو گفتم به امید اینکه برای دوستان مفید باشه وگرنه قصدجسارت نداشتم.و البته نکته ای هم که وجود داره اینه که دوستان اگه اطلاعاتی در خصوص این کامپایلر (XC8) و MPLAB X دارید و یا کسب میکنید اینجا بیان کنید.تا همگی استفاده کنیم.(ولو اینکه این اطلاعات کم باشه،البته بهتر است که چک کنید تا در پست های قبلی گفته نشده باشه )و قرار نباشه همه ی زحمت آموزش به دوش دوست عزیزمون آقای حسینی بیفته .در ضمن توجه داشته باشید که فقط و فقط آموزش در این قسمت گذاشته شود و سوالات به بخش معرفی شده در پست اول قرار دهید.تا از شلوغی بیجا پرهیز بشه. با تشکر فراوان
    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران
  6. #6
    2013/08/02
    40
    0

    پاسخ : آموزش کامل PIC تحت کامپايلر XC8

    سلام اقا سید کامبیز حسینی دمت گرم ادامه بده
  7. #7
    2011/05/12
    18
    1

    پاسخ : آموزش کامل PIC تحت کامپايلر XC8

    سلام
    حیف که بحث رو ادامه ندادی هنوز، خیلی عالی داشت پیش میآ*رفت و البته خیلی چیزی یاد میآ*گرفتیم.
    به هر حال تا اینجاش هم خیلی ازت ممنونم.
  8. #8
    2007/08/02
    1,299
    808

    پاسخ : آموزش کامل PIC تحت کامپايلر XC8

    همین این پست دیگه ادامه نداره ؟؟؟؟ :cry2: :cry2:
    بر دوستان رفته چه افسوس میخوری
    ما هم مگر جواز اقامت گرفته ایم
  9. #9
    2010/10/04
    شیروان
    2
    0

    پاسخ : آموزش کامل PIC تحت کامپايلر XC8

    با سلام . برنامه بالا برای تابع تاخیر مشکل داره . برای دستیابی به تابع تاخیر بالای 100 میلی ثانیه باید داخل حلقه تکرار قرار بگیره.
  10. #10
    2008/08/16
    347
    8

    پاسخ : آموزش کامل PIC تحت کامپايلر XC8

    سلام

    من که خیلی از آموزش خوبتون دارم لذت میبرم.
    لطفا با انرژی ادامه بدید

    با تشکر
صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 29

موضوعات مشابه

  1. پرسش و پاسخ آموزش کامپايلر XC8
    توسط mdolia در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 42
    آخرين نوشته: 2019/06/08, 07:56
  2. [آموزش] آموزش کامپايلر CCS از صفر
    توسط roboreza در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 25
    آخرين نوشته: 2019/03/30, 11:51
  3. کمک براي آموزش کار با کامپايلر keil
    توسط mohsehana در انجمن پروسسورهای ARM
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/03/12, 17:40
  4. همکاري و آموزش کامل طراحي يک برد کامل
    توسط imanxx_81 در انجمن نرم افزار Protel
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/09/02, 18:51
  5. آموزش کامل سخت افزار+آموزش کامل مونتاژ
    توسط engineer2012 در انجمن سخت افزار کامپیوتر
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2009/01/26, 10:49

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •