با سلام خدمت دوستان
مطلب زیر رو با توجه به سوال یکی از دوستان که در خصوص مقدار دهی pragma ها یا بعبارتی تنظیمات فیوزبیت های ابتدا برنامه پرسیده بودند،خدمتتون عرض میکنم.
با استفاده از امکان جدیدی که درmplabx ide قرار داده شده :wow: (و قبلا در mplab ideنبوده :cry2

براحتی میتوان این فیوزبیت ها رو مقدار دهی کرد بدون اینکه حتی نیاز باشه به دیتا شیت مربوطه مراجعه کنیم.البته قابل ذکر است که قبلا در mplab هم قابلیتی مشابه بوده به این صورت که میشد بدون اینکه این مقادیر رو در کد بیاریم اونا رو در قسمتی از ide تنظیم کنیم.که البته زیاد بنظر بنده جالب نبود و اکثرا هم برای خوانایی بهتر و یا چیزهای دیگر ترجیح میدادند که از کد در برنامه برای این مقدار دهی استفاده کنند. اما چیزی که این امکان را در mplab xمتمایز میکنه اینه که همین تنظیمات را انجام می دهیم و درنهایت کد تولید شده را copy & paste کرده و حالش را میبریم. :wow:
ابتدا مطابق رو برو قسمت تولید کد های فیوزبیت رو میاریم:
window>>PIC memory views>>configuration bits
[right]
حال در این پنجره ی باز شده تمام حالات ممکن برای میکروی انتخابیتان ،پیش روی شما میباشد.کافیه در قسمت option مشخص کنید که چه مقداری قرار است به اون قسمت بدهید بعد از تنظیمات کامل که انجام دادید generate source code to output رو میزنید و کد تولید شده رو در ابتدای برنامه تان copy & paste مکنید
اما اینکه هر قسمت در خصوص چه موردی است و چه تنظیماتی رو بایستی بدهیم رو بایستی با مراجعه به دیتاشیت و نیازتون متوجه شوید.که این رو موکول میکنم به خودتون .چون اولا این تنظیمات زیادن منم حوصله توضیح تک تکشون رو ندارم 
دوما خیلیاشون به کارم نیومده و اصلا نمیدونم چی هستند
سوما سید بزرگوار قول آموزششون رو داده .که ایشون خیلی خیلی لطف میکنن :applause:
پی نوشت:
بنده عذرخواهی میکنم از همگی خصوصا سید عزیز.اگه جسارت شد.اینا رو گفتم به امید اینکه برای دوستان مفید باشه وگرنه قصدجسارت نداشتم.و البته نکته ای هم که وجود داره اینه که دوستان اگه اطلاعاتی در خصوص این کامپایلر (XC8) و MPLAB X دارید و یا کسب میکنید اینجا بیان کنید.تا همگی استفاده کنیم.(ولو اینکه این اطلاعات کم باشه،البته بهتر است که چک کنید تا در پست های قبلی گفته نشده باشه )و قرار نباشه همه ی زحمت آموزش به دوش دوست عزیزمون آقای حسینی بیفته .در ضمن توجه داشته باشید که فقط و فقط آموزش در این قسمت گذاشته شود و سوالات به بخش معرفی شده در پست اول قرار دهید.تا از شلوغی بیجا پرهیز بشه. با تشکر فراوان