اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش کامل plc به صورت تصویری مالتی مدیا

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    آموزش کامل plc به صورت تصویری مالتی مدیا

    اینم یه فیلم از آموزش plc واسه اونایی که دنباله فیلم آموزشی اند . که به صورت تصویری و فیلم Plc رو آموزش میده
    واسه نمونه یه بخش از کل مجموعه , جهت آموزش plc به صورت فیلم گذاشته شده .

    لینک دانلود مستقیم :

    http://s5.picofile.com/file/8143099350/www_arnius_vcp_ir_.zip.html



    تا حالا فک کردید که PLC ها چی هاشون باهم فرق میکنه مثلا چرا فتک دلتا زیمنس و .... تو بازاره . یکی از OPTION های مهم PLC ها که اون ها رو از هم تفکیک کرده CPU ی اونهاست . البته چیزای دیگه هم هست ولی CPU مهم تره . دقیقا مثه اتومبیل ها . که موتورشون باهم فرق داره مثلا پژو و پراید .
    و بسته به کاربرد باید pLC تون رو انتخاب کنید مثلا واسه یه کار روتین و عادی استفاده از یه PLC ی حرفه ای اشتباه محضه. مثل اینه که شما با پورشه بری سره آزادی واستی داد بزنی بگی تجریش دو نفر .
    مغز CPU , PLC هست.که معمولا در شکافی در کنار منبع تغذیه قرار می گیره . تولید کنندگان انواع مختلفی از CPU رو بر اساس پیچیدگی مورد نیاز برای سیستم ها , ارائه میدن.
    CPU شامل یه ریز پردازنده حافظه و سایر مدار های مجتمع برای کنترل منطق , نظارت و ارتباطات هست و CPU دارای حالت عمل های مختلفیه .
    نوع CPU رو چیزهای مثله توابع برنامه نویسی موجود , اندازه منطق برنامه های موجود، مقدار حافظه موجود، و سرعت پردازش تعیین میکنه .
    نرم افزار pLC واسطه بین ما و CPU ست .اغلب تویه باکس PLC یه باطری کوچک هم میتونید ببینید که همون باطری پشتیبانه .
    تا حالا شده در جعبه یه PLC رو باز کنید؟؟ یه بار امتحان کنید. اگه باز کنید IC ی مربوط به PLC رو می بینید .اگهPLC واسه یه شرکت معروف باشه اون وقت اسم خود PLC نیز رو CPU حک شده . اما چطور؟
    وقتی میزان تولید pLC در یک شرکت زیاد باشه مثلا ماهیانه 1000 تا pLC اون وقت این شرکت سازنده PLC میتونه به شرکته تولید کننده CPU ش بگه من در صورتی میدم CPU هام رو تولید کنی که اسم شرکت خودت رو CPU حک نکنی ماله منو حک کنی .این توری میشه که وقتی شما در جعبه مثلا فتک رو باز میکنید میبینید رو CPU ش نوشته FATEK .



    موفقيت در گرو کار گروهي است.پس بياييد باهم و در کنار هم باشيم

    #2
    پاسخ : آموزش کامل plc به صورت تصویری مالتی مدیا

    اما ادامه مطلب : یکی دیگه از کاربردهای Plc تعیین موقعیت و همچنین تعیین سرعت یک شی خاص با استفاده از انکودر است و مثلا تصور کنید میخواید به ازای هر 2 متر بر روی یک ورقه به طور اتومات سوراخکاری صورت بگیره و همچنین در دستگاه های شیرینی پزی فاصله بین هر دو قالب شیرینی رو به دست بیارید. یا در اسانسورها موقعیت کابین رو بفهمید . (انکودر رو بخوام به طور ساده تعریف کنم یه وسیله است به شکل آرمیچر های کوچک داخل سشوار ولی اندازه اش به اندازه مشت دستتون میرسه که به شفت موتور وصل میشه با چرخش موتور انکودر هم میچرخه و با چرخش انکودر یک سری پالس ارسال میشه ) این انکورد یک سری پالس به Plc ارسال میکنه .حالا با استفاده از یک سری برنامه ها شما اون پالس رو آنالیز میکنید و در نهایت موقعیت رو به دست میارید.( وقتی که شما انکودر بخرید داخل برگه ی راهنماش نحوه سر بندی سیم های خروجی انکودر نوشته شده مثلا کدوم تغذیه انکودر کدوم ها خروجی پالس اند و.. اون چیزی رو که باید یاد بگیرید نحوه پیکربندی PLC هست)
    و همچنین در دستگاه های دوار شما میتونید سرعت چرخش رو بدست بیارید. مثلا در بعضی دستگاه های نساجی دو تا درام دارن , شما بخواین سرعت دو درام رو با هم مچ کنید باید سرعت اون ها رو بدونید.

    خوب اما این ورودی از plc که این وظیفه رو انجام میده بهش میگن ورودی high speed counter یعنی ورودی شمارنده سرعت بالا (که پایه های انکودر به این ورودی ها وصل میشه) چون سرعت پالس های ارسالی خیلی بالاست این اسم رو روش گذاشتن .
    پس هرگاه در برگه مشخصه PLC با این جمله( دارای 6 کانتر سرعت بالا ( 30 KHZ ) ) و یا ( Digital input 30khz ) بر خورد کردید حداکثر فرکانس قابل شمارش که به ورودی های plc می تونه وارد بشه رو معرفی میکنه.
    موفقيت در گرو کار گروهي است.پس بياييد باهم و در کنار هم باشيم

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : آموزش کامل plc به صورت تصویری مالتی مدیا

      اما بعد بیان شمارنده های سرعت بالا و کاربرداشون میرسیم به وقفه ها.
      بذارید یه مثال بزنم .همون دستگاه شیرینی پزی رو در نظر بگیرید. شما با اتصال انکودر به plc و نوشتن یه برنامه و آنالیز پالس های ارسال شده از انکودر به plc , میزان حرکت قالب های شیرینی رو به دست میارید , تو برنامه تعیین میکنید که به ازای هر 10cm حرکت , قالب ها متوقف بشن ,و این فرمان توقف به موتور محرک قالب ها ارسال میشه و بعد از توقف مواد در قالب ها ریخته میشن. حالا فرض کنید سرعت کار بالا باشه و اگه دستور توقف قالب کمی دیرتر به موتور برسه چی میشه؟؟
      فرض کنید قالب اول به جای 10cm در 10.1cm متوقف میشه یعنی 0.1cm خطا . این خطا همین طور ادامه داره مثلا بعد از 5 توقف خطا به 0.5cm میرسه .یهو میبینی بعد یه ساعت همه چی بهم ریخته هیچ قالی در نقطه مناسب توقف نداره.
      حالا واسه حل این مشکل باید چه کار کرد؟؟!! چه ترفندی رو در plc به کار ببریم تا دستور توقف آنی ارسال بشه؟؟
      اینجاست که اهمیت وقفه رو میفهمیم . وقفه یک Option در plc هست که وقتی شما اون رو به کار میگیرید و در نرم افزار اون رو پیکربندی میکنید وقتی که شرایط تعریف شده در پیکریندی واسه وقفه رخ داد بلافاصله اجرای برنامه رو متوقف میکنه میره سراغ اجرای دستوری که شما واسش ارجهیت قرار دادید. مثلا تو این مثال در پیکربندی وقفه , تعیین میکنیدکه هرگاه میزان حرکت به 10cm رسید Plc اجرا و آنالیز سایر دستورات برنامه را رها کنه و به سرعت دستور توقف موتور رو اجرا کنه

      وقفه های موجود در Plc میتونن
      وقفه زمانی باشند : مثلا وقفه زمانی 2ms یعنی هر 2ms اسکن برنامه را رها کرده یه کار خاص که شما براش تعیین کردین انجام میده
      وقفه ورودی x باشه : یعنی مثلا اگه به ورودی x یه پالس وارد شد اسکن برنامه را رها کرده یه کار خاص که شما براش تعیین کردین انجام میده
      وقفه high speet counter باشه : مثه اون چیزی که اون بالا توضیح دادم
      و..

      که هر کدوم پیکربندی مخصوص به خودشون رو در plc می طلبه.

      کاربرد های دیگه وقفه در آسانسوره واسه توقف آنی در یه نقطه , یا در بعضی جاها واسه سیستم اعلام حریق هم استفاده میکنن واسه آلارم سریع و فعال کردن سریع خاموش کننده ها.
      موفقيت در گرو کار گروهي است.پس بياييد باهم و در کنار هم باشيم

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : آموزش کامل plc به صورت تصویری مالتی مدیا

        اما قبل از اینکه سراغ سایر مسائل بریم بهتره یک موضوع رو روشن کنیم و اون اینکه بهترین نوع plc برای کار و شروع کدام Plc هست ؟!! بیش از صدها نوع plc وجود داره. نظر شما رو به این مقاله در

        http://arnius.vcp.ir//431060-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-Plc-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C/1185305-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-plc-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C.h tml
        قسمت راهنمایی در مورد بهترین توع plc جلب میکنم که دیدگاه شما رو در مورد این سوال که واسه هر اتوماسیون کاری پیش میاد , روشن میکنه.
        موفقيت در گرو کار گروهي است.پس بياييد باهم و در کنار هم باشيم

        دیدگاه


          #5
          پاسخ : آموزش کامل plc به صورت تصویری مالتی مدیا

          عالی بود لطفا ادامه بدید...

          دیدگاه


            #6
            پاسخ : آموزش کامل plc به صورت تصویری مالتی مدیا

            مهندس ماهر یکی از بهترین ها در پرسه های صنعتی در کشور عزیزمان می باشد . ایشان تا به حال کتاب های بسیار پر محتوا و مرجعی را به چاپ رسانیده است و در حال حاضر کتابهای ایشان در دانشگاهها تدریس می شود . متاسفانه نسخه PDF این کتابها به صورت غیر مجاز در اینترنت پخش شده است

            لطفا اگر به این کتابها علاقه مند شدید به کتابخانه های شهر خود مراجعه کنید و خود کتاب را بخرید تا هم احترامی به نویسنده گذاشته شود هم به عنوان رفرنس در کتابخانه خود از آن استفاده کنید .

            در لینک زیر نظر مهندس ماهر را در مورد دانلود کتاب هاش می توانید مطالعه کنید

            http://www.indacts.com/aa/index.php?...icseen#msg2454
            موفقيت در گرو کار گروهي است.پس بياييد باهم و در کنار هم باشيم

            دیدگاه

            لطفا صبر کنید...
            X