ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 5 12345 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 49
  1. #1
    2012/07/29
    156
    0

    ارسال داده باينري از طريق پورت سريال بر روي پورت ميکرو

    من ميخام معادل هر عددي در که در تکست ويژوال بيسيک قرار داده ميشه باينري اون در ميکرو و روي پورت B قرار بگيره....مثلا اگه عدد 4 در VB در تکست قرار ميگيره معادل باينري اون که ميشه 00000100 روي پورت B قرار بگيره...
    نميدونم بايد 4 رو ارسال کنم در Vb و بعدش با getchar اونو بگيرمم و تبديل به باينري کنم؟ دستوراشو نميدونم...من حتي اومدم در vb عدد رو باينري کردممم ولي دريافت اون در کدويژن رو نميدونم چه جوري انجام بدم...ميشه عدد 4 رو با getchar دريافت کرد...
    خواهش ميکنم هر کسي ميدونه کمکم کنه...
  2. #2
    2012/07/29
    156
    0

    پاسخ : ارسال داده باينري از طريق پورت سريال بر روي پورت ميکرو

    يعني کسي نميدونه؟ هيچ راهي وجود نداره که من يه داده باينري رو از VB ببرم روي پورت ميکروو؟
  3. #3
    2009/09/27
    1,128
    38

    پاسخ : ارسال داده باينري از طريق پورت سريال بر روي پورت ميکرو

    ميخواي چيکار باينري کنيش ؟
    عادي بفرست. به صورت هگز يا کد معادل اسکيشو. بعد تو ميکرو اختصاص بده به پورتي که ميخواي.
    اشتباه نکنيد بين رشته، باينري و هگز و دهدهي و ... هيچ تفاوتي نداره. فرقشون فقط توي نمايش هست.
    ---------
    .
    .
    ...........
  4. #4
    2012/07/29
    156
    0

    پاسخ : ارسال داده باينري از طريق پورت سريال بر روي پورت ميکرو

    ممنون از پاسختون دوست عزيز...
    آخه مشکل ديگه اي هم که دارم اينه که اين مقدار هگز مدام تغيير هم ميکنه،
    يعني به نظر شما همون هگز ارسال کنم به ميکرو و بعدش با دستور getchar دريافتش کنم و بريزمش روي پورت ميکرو؟ درست متوجه شدم منظورتونو؟ اين کار درسته؟
  5. #5
    2013/11/26
    29
    1

    پاسخ : ارسال داده باينري از طريق پورت سريال بر روي پورت ميکرو

    من درباره کدویژن اطلاعاتی ندارم ولی اگه از بسکام استفاده کنید خیلی راحت با دستور waitkey() عدد رو دریافت میکنید و روی پورت می ریزید به این صورت که فرضا عدد ازسالی 4 هست و شما همون عدد رو بدون تبدیل به پورت اختصاص مدید و خودش پابه هارو صفر و یک می کنه
    کد:
    Dim code as byte
    Do
    code=waitkey()
    Portb=code
    loop
    به همین سادگی
  6. #6
    2013/08/28
    539
    12

    پاسخ : ارسال داده باينري از طريق پورت سريال بر روي پورت ميکرو

    با سلام
    دستورات باينري منتقل ميشن، من متوجه نميشم يعني چي باينري بفرستم، ميشه توضيح بدين.
    دستورات همون هگز(باينري)منتقل ميشن حالا دست شماست که چطور باهاشون تا کني
    The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.
  7. #7
    2012/07/29
    156
    0

    پاسخ : ارسال داده باينري از طريق پورت سريال بر روي پورت ميکرو

    ممنونم از راهنماييهاتون دوستان،
    يعني در کدويژن ميتونم هگز بفرستم؟!!؟؟؟؟؟ ، من هدفم اينه که معادل هگز عدد مثلا 3 (0x03) رو که در ويژوال بيسيک وارد شده بفرستمش روي پورت B ميکروي AVR و پايه هاي اونو صفر و يک کنم...
  8. #8
    2013/08/28
    539
    12

    پاسخ : ارسال داده باينري از طريق پورت سريال بر روي پورت ميکرو

    بله شما يک متغير char درست کن مقدار 0x03 ، بريز توش و ارسال کن
    حتي لازم به اين کار هم نيست خود 3 رو بريز توش خود به خود هگز ذخيره ميشه.
    به کد زير دقت کنيد
    کد:
    char a,b;
    کد:
    a = 3;
    کد:
    char b = '3';
    توي a مقدار 0x03 و توي b مقدار 0x33 ذخيره ميشه.
    The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.
  9. #9
    2012/07/29
    156
    0

    پاسخ : ارسال داده باينري از طريق پورت سريال بر روي پورت ميکرو

    وقتي داده عددي مثلا 200 در روي پورت کام در VB قرار داده ميشه تا به ميکرو ارسال بشه خود Visual basic در اجراي اون ارور ميده....به باينري هم عددمو تبديل کردم ولي شش بيتي هستش نميدونم چطور هشت بيتيش کنم....يکي به من کمک کنه :angry:..
  10. #10
    2009/09/27
    1,128
    38

    پاسخ : ارسال داده باينري از طريق پورت سريال بر روي پورت ميکرو

    نقل قول نوشته اصلی توسط Soheilas
    وقتي داده عددي مثلا 200 در روي پورت کام در VB قرار داده ميشه تا به ميکرو ارسال بشه خود Visual basic در اجراي اون ارور ميده....به باينري هم عددمو تبديل کردم ولي شش بيتي هستش نميدونم چطور هشت بيتيش کنم....يکي به من کمک کنه :angry:..
    من VB کار نکردم، اما تو لب ويو که کار مي کردم، اول عدد رو محاسبه مي کردم بعد تبديل به رشته (کد اسکي متناظر) مي کردم و ارسال براي ميکرو. ببينيد شما عددي که 6 بيت داره دو بيت آخرش تو قالب 8 بيتي ، صفر هستش. عدد 200 رو به صورت کد معادل اسکيش يعني قالب رشته ارسال کنيد.
    ---------
    .
    .
    ...........
صفحه 1 از 5 12345 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 49

موضوعات مشابه

  1. کمک براي ارسال فايل از طريق پورت سريال
    توسط special_idea در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2014/11/04, 23:11
  2. ارسال اطلاعات از ميکرو به c# بوسيله پورت سريال!
    توسط arashdj72 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2014/09/24, 20:51
  3. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2014/08/25, 16:54
  4. ارتباط ميکرو با پرينتر حرارتي از طريق پورت سريال
    توسط karinco در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/10/17, 17:12
  5. ارسال داده از طريق پورت USB
    توسط hosseinzadeh_a در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012/02/06, 04:09

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •