اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع به کار عملی با DSP

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    شروع به کار عملی با DSP

    سلام دوستان
    من تصمیم داشتم که وقتی DSP رو خوب یاد گرفتم توی سایت مطرح کنم ولی وقتی دیدم که این یه بحث مفصله ترسیدم که شاید خودم هم وسط کار ولش کنم و یا اگر هم یاد بگیرم دیگه وقت نشه توی سایت مطرح کنم (به دلیل حجم زیاد و زمان) . حالا تصمیم گرفتم که مطالبی رو توی سایت بذارم و اگه اشتباه باشه دوستان اصلاح کنن.
    خوب من TMS320F2812 رو برای کارم انتخاب کردم چون به میکرو شبیه تره . پس اینجا منظورم از DSP همون TMS320F2812 است.

    اولین چیزی که هست فرق نقشه حافظه DSP با میکروه.
    DSP چند تا حافظه داره که شامل RAM ,ROM , FLASH میشه که همگی به صورت WORD سازماندهی شده. کل حافظه DSP از خونه 0 شروع میشه تا خونه 3FFFFF. خوب این حافظه خیلی زیاده و خیلی از قسمتهاش رزرو شده و استفاده نشده.
    کل این حافظه به دو قسمت تقسیم شده که قسمت پایینی مربوط به فضای داده است و بخشهای مختلفRAM در این قسمت هستند و قسمت بالایی مربوط به فضای برنامه است که بخشهای FLASH , ROM در این قسمت هستند.
    کل RAM در DSP از چند RAM تشکیل شده که هر کدام یه اسمی داره و هر کدام برای یه کار ه (هنوز نمیدونم).
    در واقع فلش DSP از مکان 0 در حافظه شروع نمیشه بلکه از مکان 3D8000 شروع میشه. پس ما باید برنامه خودمون رو در این مکان از حافظه لود کنیم.
    DSP مثل کامپیوتر می تواننداز چند نقطه بوت شود و به وسیله چند پایه از DSP ما میتونیم تعیین کنیم که DSP از کجا شروع به کار کنه یعنی به صورت سخت افزاری از بیرون تعیین میشه. یکی از این محلها حافظه FLASH است یکی حافظه ROM و .. و در یه حالت هم توسط یک پایه تعیین میشه که DSP از حافظه خارجی بوت شه و در اینجا دیگه میشه پرسسور.
    توی حافظه ROM کارخانه یه سری جدولها و برنامه ها گذاشته و مثلا جدولهای استاندارد سینوس و کسینوس رو گذاشته و ما میتونیم موقع محاسبات ریاضی از اونا استفاده کنیم. چند تا برنامه هم گذاشته برای اینکه از یه رابط مثل RS232 یا SPI یا PARALLEL برنامه رو بخونه و توی حافظه فلش لود کنه. هر کدام از این برنامه ها یه الگوریتم واسه خوندن اطلاعات و برنامه ریزی فلش دارن. ساده ترین راه, استفاده از حالت سریال است . یعنی ما اگه بخواهیم DSP رو پروگرام کنیم به پروگرامر نیازی نداریم و میتونیم با تنظیم همون پایه های خارجی که گفتم DSP رو رو حالت بوت از ROM و لود ازطریق RS232 بذاریم و با برنامه SDFLASH یا C200PROG اونو پروگراو کنیم و بعد که پروگرام شد دوباره وضعیت پایه ها رو تغببر بدیم تا DSP از FLASH بوت شه و در واقع برنامه اجرا شه.(به همین سادگی)
    برای اتصالات بین کامپیوتر و DSP هم به صورت استاندارد پورت سریال کامپیوتر رو به سریال DSP با یه MAX232 وصل میکنیم. فقط باید دقت کرد که I/O های DSP دارای ولتاژ 3.3 ولت هستند و باید در خروجی MAX232 در طرف DSP یه تقسیم مقاومتی گذاشته شه. خود هسته DSP هم با 1.8 یا 1.9 ولت کار میکنه و در کل دو سطح ولتاژ نیاز داریم.
    دوستان کمک کنن این قسمت تکمیل شه. :applause:
    ” تا سگ نشوی کوچه و بازار نگردی هرگز نشوی گرگ بیابان حقیقت”

    #2
    پاسخ : شروع به کار عملی با DSP

    نوشته اصلی توسط micromajid
    برای اتصالات بین کامپیوتر و DSP هم به صورت استاندارد پورت سریال کامپیوتر رو به سریال DSP با یه MAX232 وصل میکنیم. فقط باید دقت کرد که I/O های DSP دارای ولتاژ 3.3 ولت هستند و باید در خروجی MAX232 در طرف DSP یه تقسیم مقاومتی گذاشته شه.
    سلام
    ماه گذشته برای dsPIC33FJ256GP506-I/PT که باتغذیه 3.3 ولت کار می کنه یک مینیمم سیستم بستم و برای ارتباط یا کامپیوتر فقط تغذیه MAX232 رو به 3.3 ولت متصل کردم و بدون مشکلی جواب داد. قکر کنم برای DSP شما هم بشه این کار کرد :bye

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : شروع به کار عملی با DSP

      سلام دوستان
      خوب از حافظه شروع کرده بودیم که مهمترین قسمت واسه شروعه
      گفتیم که حافظه DSP از خونه 0 شروع میشه تا 3FFFFF . و کل حافظه از RAM تاROM و FLASH به دنبال هم قرار گرفته اند بر خلاف میکرو که جدا بودند . مثلا ما در میکرو خونه 0 از حافظه RAM داشتیم و یه خونه 0 هم از حافظه FLASH داشتیم. یعنی RAM و FLASH از هم جدا بودند ولی در DSP به ترتیب پشت سر هم هستند و مثلا خونه 0 مال RAM هستش و خونه 3D8000 مال FLASH هست و جالبه بدونید که ما میتونیم برنامه رو توی RAM هم اجرا کنیم یعنی یه قسمت از برنامه رو توی RAM کپی کنیم و بعد CPU برنامه رو از RAM بخونه و اجرا کنه که ارزش این کار موقعی معلوم میشه که شما بخواین یه قسمت از برنامه رو چندین باراجرا کنین مثلا یه حلقه و سرعت اجرا از توی RAM احتمالا بیشتره ... پس در کل حافظه های DSP توی یک مسیرند و لطف کنید صفحه 29 از SPRS174O از TI.COM که دیتا شیت DSP هست رو ببینید که این صفحه نقشه حافظه هست و به خوبی متوجه میشید چی میگم.
      خوب من میخوام حافظه ها رو تفکیک کنم و دونه دونه توضیح بدم.... کل حافظه DSP از قسمتهای زیر تشکیل شده است :

      1. M0 Vector − RAM
      2. SRAM
      3. Peripheral Frame
      4. PIE Vector - RAM
      5. OTP
      6. Flash
      7. BOOT ROM
      8. BOOT ROM Vector

      قسمتهایی هم مربوط به آدرس دهی فضای حافظه خارجی میباشد و فعلا باهاش کاری نداریم
      و بقیه قسمتها رزرو شده است و قابل دستیابی نمی باشد.
      بعضی از این قسمتها خود شامل چند قسمت می باشد که موقع توضیح هر قسمت گفته میشه.
      شما لطف کنین اون صفحه ای که گفتم ببینید :applause:
      این هم نقشه حافظه منتها خیلی واضح نیست و همون pdf بهتره.




      ” تا سگ نشوی کوچه و بازار نگردی هرگز نشوی گرگ بیابان حقیقت”

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : شروع به کار عملی با DSP

        سلام دوستان
        خوب الان میخوایم حافظه ها رو بگیم منتها قبل از اون چند تا تعریف رو بگم که اگه وسط بحث به اونها برخورد کردیم بدونیم چیه.

        MP/MC : این یکی از پایه های DSP است که اگه این پایه رو 0 کنیم مد (Micro Computer (MC انتخاب میشه و وقتی DSP روشن میشه از حافظه های داخلی بوت میشه و حافظه خارجی غیر فعال میشه. و اگه این پایه رو 1 کنیم مد (Micro Processor (MP انتخاب میشه و وقتی DSP روشن میشه از حافظه خارجی بوت میشه و حافظه BOOT داخلی غیر فعال میشه.

        VMAP : این اسم یک بیت است که توی رجیستر ( Status Register1 (ST1 می باشد و بیت شماره 3 است و برای تعیین نقطه بوت DSP به کار می رود و این بیت به صورت پیش فرض مقدار 1 را دارد. توجه شود که رجیسترها در DSP شانزده بیتی هستند.

        ENPIE : این هم اسم یک بیت است که توی رجیستر PIECTRL می باشد و بیت شماره 0 است و برای تعیین نقطه بوت DSP به کار می رود و این بیت به صورت پیش فرض مقدار 0 را دارد.
        ************************************************** ********
        همون طور که قبلا گفته شد خیلی از جاهای نقشه حافظه استفاده نشده و جاهای خالی روال منظمی هم ندارد و هر جایی یه قسمت از اون رزرو شده.
        و اما حافظه ها به ترتیب که قبلا گفته شد:

        1 . M0 Vector − RAM :
        این قسمت یک RAM با اندازه 32 * 32 بیت می باشد (از 000000 تا 00003F)(خوب مقدارش کمه). همون جور که از اسمش پیداست این یک VECTOR
        میباشد و یکی از نقاطی است که DSP میتواند از اونجا بوت شود. شرط بوت شدن از اینجا اینه که مقدار بیت VMAP=0 باشد. یعنی کاربر میتواند مثلا اول DSP رو از FLASH بوت کنه و اونجا توی برنامه مقدار این بیت رو صفر کنه.
        *********
        2 . RAM ها
        --- بعد از M0 Vector − RAM دو قسمت RAM دیگه پشت سر هم هستند به نامهای M0 SRAM به اندازه 1K *16 که از (000040 تا 0003FF) میباشد
        و M1 SRAM که به اندازه 1K *16 که از (000400 تا 0007FF) میباشد. این دو RAM میتوانند هم برای حافظه کد(دستورات برنامه) به کار رود و هم برای ذخیره متغیرهای برنامه استفاده شود. یک نکته اینکه هنگام ریست شدن DSP ، رجیستر پشته(stack pointer) به محل شروع M1 SRAM اشاره میکند.

        ---دو بلوک RAM دیگه نیز پشت سر هم هستند به نامهای L0 SRAM به اندازه 4K *16 که از (008000 تا 008FFF) میباشد
        و L1 SRAM که این هم به اندازه 4K *16 که از (009000 تا 009FFF) میباشد. این RAM ها مثل RAM توی میکرو است و برای ذخیره متغییر ها به کار می رود.

        --- یک بلوک RAM دیگه نیز هست به نام H0 SRAM به اندازه 8K *16 که از (3F8000 تا 3F9FFF) میباشد. این RAM مثل L0 و L1 میباشد و برای ذخیره متغییر ها به کار می رود. دیگه RAM تموم شد. در کل 5 تا RAM با اندازه های 8K , 4K , 4K , 1K , 1K داره.
        *********
        3 . Peripheral Frame :
        توی DSP سه قسمت از RAM وجود داره به نامهای Peripheral Frame 0 که از (000800 تا 000CFF) می باشد و
        Peripheral Frame 1 که از (006000 تا 006FFF) می باشد و Peripheral Frame 2 که از (007000 تا 007FFF) می باشد . این سه قسمت از حافظه مربوط به رجیسترهای امکانات جانبی DSP میباشد مثل رجیسترهای تایمر ها , SPI , SCI , ADC و غیره می باشد و شبیه رجیستر های میکرو هست. این قسمت مفصل هست و در یه جای جداگانه اگه بخاین بحث میشه ولی خوب با نگاه کردن به دیتاشیت چیز سختی نیست. البته سعی میکنیم همراه با مثال برنامه نویسی و استفاده از اونها توضیح داده شه.
        *********
        4 . PIE Vector - RAM :
        این قسمت یک RAM با اندازه 16 * 256 بیت می باشد (از 000D00 تا 000DFF) . همون جور که از اسمش پیداست این یک VECTOR
        میباشد و یکی از نقاطی است که DSP میتواند از اونجا بوت شود. شرط بوت شدن از اینجا اینه که مقدار بیتهای VMAP=1 و ENPIE=1 باشد. یعنی کاربر میتواند مثلا اول DSP رو از FLASH بوت کنه و اونجا توی برنامه مقدار این بیت رو یک کنه. این قسمت از حافظه مربوط به بردار وقفه هاست.
        *********
        خوب تا اینجا حافظه های از جنس RAM تموم شد(البته خلاصه شد چون سرعت تایپم کمه) و میمونه حافظه های از جنس OTP , ROM , FLASH که اون هم واسه بعد.
        به امید دیدار
        :applause:
        ” تا سگ نشوی کوچه و بازار نگردی هرگز نشوی گرگ بیابان حقیقت”

        دیدگاه


          #5
          پاسخ : شروع به کار عملی با DSP

          سلام دوستان
          ادامه حافظه ها

          *********
          5. OTP
          این حافظه همون طور که از نامش پیداست فقط یک بار میشه اونو پروگرم کرد و اندازه آن 1K * 16 میباشد که از 3D7800 تا 3D7BFF میباشد.این قسمت هم یکی از محلهایی هست که DSP میتونه از آنجا برنامه رو شروع کنه. که شرط بوت شدن از اینجا در قسمت BOOT ROM Vector گفته میشه.

          *********
          6. Flash
          این حافظه همون جایی است که همه میخان اونو پروگرم کنن و واسه همه سوال بوده که چه جوری اونو پروگرم کنن(میدونییی بی تربیتن دیگه) و برنامشونو اجرا کنن. این حافظه از همون نوعی است که در AVR هست و همه توی یه چشم به هم زدن پروگرمش میکنن. اندازه این حافظه 128K * 16 میباشد که از 3D8000 تا 3F7FFF میباشد. حافظه FLASH به چندین سکتور تقسیم شده که شامل 4 سکتور 8K * 16 و نیز 6 سکتور 16K *16 میباشد که به صورت زیر در حافظه میباشند :

          Sector J , 8K x 16 از 0x3D 8000 تا 0x3D 9FFF
          Sector I , 8K x 16 از 0x3D A000 تا 0x3D BFFF
          Sector H , 16K x 16 از 0x3D C000 تا 0x3D FFFF
          Sector G , 16K x 16 از 0x3E 0000 تا 0x3E 3FFF
          Sector F , 16K x 16 از 0x3E 4000 تا 0x3E 7FFF
          Sector E , 16K x 16 از 0x3E 8000 تا 0x3E BFFF
          Sector D , 16K x 16 از 0x3E C000 تا 0x3E FFFF
          Sector C , 16K x 16 از 0x3F 0000 تا 0x3F 3FFF
          Sector B , 8K x 16 از 0x3F 4000 تا 0x3F 5FFF
          Sector A , 8K x 16 از 0x3F 6000 تا 0x3F 7FFF


          خوب همه سکتورها حافظه معمولی میباشد بجز سکتور A که چند تا نکته داره به قرار زیر :
          --- 128 بیت آخر سکتور A(یعنی از 0x3F7FF8 تا 0x3F7FFF ) مربوط به Security Password میباشد که شبیه همون LOCK BIT هاست و برای محافظت از کپی برداری حافظه است . دقت شود که مقدار این بیت ها نباید همگی به طور همزمان 0 شود چون DSP کلا قفل میشود و باید واسه همیشه از اون خداحافظی کنین.
          --- اگر بیتهای مربوط به Security Password فعال شود باید در سکتور A از محل 0x3F7F80 تا 0x3F7FF5 مقدار 0 برنامه ریزی شود
          --- نقطه ورورد به حافظه FLASH , سکتور A و خونه 0x3F7FF6 میباشد و باید دراین خونه و خونه بعد یک دستور پرش به ابتدای برنامه قرار داده شود و برنامه هم میتواند هر جای FLASH باشد.
          خوب پس سکتور A به صورت زیر تفکیک شد :
          از 0x3F 6000 تا 0x3F 7F7F این قسمت مثل بقیه سکتورها حافظه معمولی است
          از 0x3F 7F80 تا 0x3F 7FF5 این قسمت در صورتی که Security Password فعل شود باید با مقدار 0 پر شود
          از 0x3F 7FF6 تا 0x3F 7FF7 این دو تا خونه هم همون محل ورود به حافظه FLASH میباشد که باید در اینجا دستور پرش به اول برنامه قرار داده شود
          از 0x3F 7FF8 تا 0x3F 7FFF این 128 بیت آخر هم مربوط به Security Password میباشد که گفته شد

          خوب حافظه FLASH هم یکی از محلهایی است که DSP میتواند از اونجا بوت بشه. شرط بوت شدن از اینجا در قسمت BOOT ROM Vector گفته میشه.

          *********
          7. BOOT ROM
          خوب معلومه که این حافظه غیر قابل پروگرم شدنه و توسط کارخونه پروگرم شده و یه سری برنامه به درد بخور داخل اون قرار داده.
          اندازه این حافظه 4K * 16 میباشد و از 0x3F F000 تا 0x3F FFBF میباشد . در این حافظه الگوریتم هایی برای برنامه ریزی DSP قرار داده شده
          که برنامه رو از ورودیهای DSP (مثل Parallel , SPI , SCI) میخونه و حافظه FLASH رو با اون پروگرم میکنه. در ضمن یه سری جداول استاندارد ریاضی داخل اون هست که میتونیم توی برنامه از اونا استفاده کنیم.

          *********
          8. BOOT ROM Vector
          این آخرین قسمت از حافظه DSP است و ااندازه آن 32 * 32 بیت میباشد که از 0x3F FFC0 تا 0x3F FFFF میباشد. از اسمش پیداست که یه Vector هست و DSP میتونه از اینجا بوت شه. شرط بوت شدن از اینجا این است که مقدار بیتهای VMAP=1 و ENPIE=0 و MP/MC=0 باشد. در این قسمت 4 تا از پایه های DSP ( تو صفحه 37 پایه ها و جدول پرش هست) خوانده میشه و با توجه به وضعیت آنها به نقاط مختلف حافظه پرش انجام میشود و در آنجا برنامه مورد نظر اجرا میشه. لیست نقاطی که با توجه به وضعیت اون 4 پایه پرش به اون نقاط انجام میشه به قرار زیره : ( وضعییت پایه ها رو خودتان در ص 37 ببینید)
          با توجه به وضعیت پایه ها پرش به نقاط زیر اجام میشه :
          ----1 پرش به حافظه FLASH و اجرای برنامه در FLASH که گفته شد نقطه ورود در FLASH خونه 0x3F 7FF6 میباشد .

          ----2 پرش به حافظه BOOT ROM و اجرای برنامه SPI_Boot که در حافظه BOOT ROM توسط کارخونه قرار داده شده است. الگوریتم SPI_Boot برنامه رو از یه حافظه خارجی با پروتکل SPI میخونه و اونو واسه اجرا لود میکنه . خوب امکانات خوبیه چون میتونیم برنامه خودمون رو توی حافظه SPI بریزیم و شاید هم MMC

          ----3 پرش به حافظه BOOT ROM و اجرای برنامه SCI_Boot که در حافظه BOOT ROM توسط کارخونه قرار داده شده است. الگوریتم SCI_Boot برنامه رو از پورت سریال SCI-A (همون RS232) میخونه و حافظه FLASH رو با اون برنامه ریزی میکنه و این همون چیزیه که SDFlash ازش واسه پروگرام DSP استفاده میکنه و ما هم از SDFlash استفاده میکنیم. :wow: دست سازندش درد نکنه واقعا.

          ----4 پرش به ابتدای حافظه H0 SARAM در آدرس 0x3F 8000 و اجرای برنامه از اونجا.

          ----5 پرش به ابتدای حافظه OTP در آدرس 0x3D 7800 و اجرای برنامه از اونجا.

          ----6 پرش به حافظه BOOT ROM و اجرای برنامه Parallel_Boot که در حافظه BOOT ROM توسط کارخونه قرار داده شده است. الگوریتم Parallel_Boot برنامه رو از Port B میخونه و اونو واسه اجرا لود میکنه .
          *********
          خوب حافظه ها تموم شد فقط یه کم مطالب مربوط به بوت شدن رو جمع بندی کنیم:
          پس در کل موقع روشن شدن DSP با توجه به مقادیر بیتهای VMAP و ENPIE و MP/MC به یکی از 4 تا VECTOR در فضای حافظه پرش انجا میشه
          که عبارت بودند از :
          ---- M0 Vector − RAM که در موردش بحث شد و شرط پرش VMAP=0 و ENPIE=X و MP/MC=X
          ---- PIE Vector - RAM که در موردش بحث شد و شرط پرش VMAP=1 و ENPIE=1 و MP/MC=X
          ---- BROM Vector - ROM که در موردش بحث شد و شرط پرش VMAP=1 و ENPIE=0 و MP/MC=0
          ---- XINTF Vector - RAM که در موردش بحث نشد و این مربوط به حافظه خارجی است و شرط پرش VMAP=1 و ENPIE=0 و MP/MC=1
          و در کل در یک زمان فقط یکی از این حالتها باید برقرار باشد.
          و اگر به BROM Vector - ROM پرش انجام شود اونجا با توجه به 4 تا از پایه های DSP به یکی از نقاط زیر پرش انجام میشود:
          ---- پرش به حافظه FLASH و اجرای برنامه داخل آن
          ---- پرش به حافظه BOOT ROM و اجرای برنامه SPI_Boot
          ---- پرش به حافظه BOOT ROM و اجرای برنامه SCI_Boot
          ---- پرش به حافظه H0 SARAM در آدرس 0x3F 8000
          ---- پرش به حافظه OTP در آدرس 0x3D 7800
          ---- پرش به حافظه BOOT ROM و اجرای برنامه Parallel_Boot
          که همه موارد بالا گفته شد.
          ******************************************
          خوب دوستان مبحث DSP واقعا مفصله . من مراحل کار رو دسته بندی کردم و به 3 بخش اصلی تقسیم کردم که به قرار زیره :
          ------- یاد گیری کامل سخت افزار و تهیه یه بورد شبیه استارتر کیت (بیشتر شبیه eZDSP)
          ------- یاد گیری کامل نحوه برنامه نویسی برای امکانات DSP مثل ADC , CAN و در کل همه امکانات اون
          -------یاد گیری کامل کار با نرم افزارهای Code Composer Studio و نرم افزارهای مرتبط
          من در کنار TMS320F2812 با یکی از سری 6000 نیز کار می کنم. امیدوارم دوستان کمک کنن تا یه چیز خوب واسه یادگیری بقیه دوستان بشه.

          به امید دیدار :applause:
          ” تا سگ نشوی کوچه و بازار نگردی هرگز نشوی گرگ بیابان حقیقت”

          دیدگاه


            #6
            پاسخ : شروع به کار عملی با DSP

            ba salam
            baraye shoru behtare (sprc097) ro download ****
            c2000 chip select library nadare va bayad az rooye exampel ha function ha ro dar biyarid
            baraye ashnayi ba register ha (spru078) ro bayad bekhoonid

            دیدگاه


              #7
              پاسخ : شروع به کار عملی با DSP

              ba salam be doostan
              dar in bakhsh mikham nahveye kar ba register haye i/o ro behetoon begam
              ghabl az shoroo age doostan mayel boodan taghsime kar ****m yani har kas ye bakhshiro be ohde begire
              khob aval az hardware shoroo mikonam (spru078e)Chapter 4
              GPxMUX Registers
              entekhab beyne I/O ya systeme janebi mesle PWM

              If GPxMUX.bit = 0, then the pin is configured as an I/O
              If GPxMUX.bit = 1, then the pin is configured for the peripheral functionality

              GPxDIR Registers
              input ya output
              If GPxDIR.bit = 0, then the pin is configured as an input
              If GPxDIR.bit = 1, then the pin is configured as an output

              GPxDAT Registers
              hamoon set va reset bascome khodemoon
              If GPxDAT.bit = 0, AND the pin is an output, then pull the pin low
              If GPxDAT.bit = 1, AND the pin is an output, then pull the pin high

              baraye set va reset kardan behtare begaye registere ghabli az register haye zir estefade ****d
              GPxSET Registers
              baraye yek kardan
              If GPxSET.bit = 0, ignored
              If GPxSET.bit = 1, AND the pin is an output, then pull the pin high

              GPxCLEAR Registers
              baraye sefr kardan
              If GPxCLEAR.bit = 0, ignored
              If GPxCLEAR.bit = 1, AND the pin is an output, then pull the pin low
              GPxTOGGLE Registers
              If GPxTOGGLE.bit = 0, ignored
              If GPxTOGGLE.bit = 1, AND the pin is an output, then pull the pin in the
              :bye


              دیدگاه


                #8
                پاسخ : شروع به کار عملی با DSP

                سلام.
                علی جان تشکر مجدد از زحمتی که کشدید.
                قانون فروم اینه که پست ها به نگارش فارسی باشن نه انگلیسی نه فینگلیش، لطفا فارسی پست ها تون رو ارسال کنید
                با سپاس
                شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ي جهاد فيآ‌سبيلآ‌الله.
                هجرت، هجرت از سنگينيآ‌هاست و جاذبهآ‌هايي كه تو را به خاك ميآ‌چسباند.
                چكمهآ‌هايت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت كن.

                دیدگاه


                  #9
                  پاسخ : شروع به کار عملی با DSP

                  اقا یکی بیاد مارا توجیه کنه
                  این DSP که گفتی اصلا چی هست
                  ای سی هستش به چه دردی می خوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :bye
                  سخت ترين چيزي كه مي توان در زندگي ياد گرفت اين است كه از روي كدام پل
                  بايد رد شد و كدام پل را بايد خراب كرد
                  از سه چيز متنفرم 1- خيانت 2- دروغ 3- نامردي
                  { خلاف قوانین - پاک شد }

                  دیدگاه


                    #10
                    پاسخ : شروع به کار عملی با DSP

                    اقا محمد قبل از سوال توی سایت جستجو کن www.ti.com

                    دوستان عزیز dsp کار لطفا به مطالب نمره بدن ببینیم این مطالب ما به درد می خوره یا نه

                    دیدگاه


                      #11
                      پاسخ : شروع به کار عملی با DSP

                      نوشته اصلی توسط ali_aam

                      دوستان عزیز dsp کار لطفا به مطالب نمره بدن ببینیم این مطالب ما به درد می خوره یا نه
                      ممنون دوست عزیز قطعا به درد میخوره. فقط الان مشکل من تو سخت افزاره و اگه یه pcb ساده را بیفته مسایل ساده تر میشه
                      اگه میتونید تو ساخت dsk کمک کنید
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=16187.0
                      ” تا سگ نشوی کوچه و بازار نگردی هرگز نشوی گرگ بیابان حقیقت”

                      دیدگاه


                        #12
                        پاسخ : شروع به کار عملی با DSP

                        سلام
                        با تشکر فراوان ازآقای micromajid
                        از اینکه واقعا اطلاعاتتون رو ارائه میدید و با یه سری لفاظی ها از دادن اطلاعات فرار نمی کنید

                        در این مورد یه کتاب امسال چاپ شده به اسم " کنترل حرکت توسط DSP "
                        که در مورد tms320LF2407و کمپایلر ccsیه توضیحاتی داده
                        من گرفتمش ولی وقت نشده بخونمش در ضمن من تئوری های dsp رو هم بلد نیستم
                        کتاب dsp نوشته Mitra رو گرفتم که اون هم هنوز وقت نشده بخونمش

                        می خواستم اگه این کتاب ها رو خوندید نظرتون رو راجع بهشون بهم بگید
                        و در ضمن به نظر شما من اول دنبال کدون برم یادگیریه کار با Ic یا یادگیریه تئوری پردازش اطلاعات

                        یه مطلب دیگه اینکه من با پروگرامر hjtag بالاخره at91sam7x256 رو که arm هست راهش انداختم
                        ولی فقط وقت کردم یه example خود keil رو روش بریزم و هنوز کار دیگه ای با هاش نکردم
                        ولی شنیدم که باهاش کارهای dsp و فیلترهای دیجیتال هم انجام میدند نظر شما چیه ؟

                        راستی شما برای رگولاتور از سری tps ها استفاده کردید یا خیر ؟
                        در ضمن در بردتون حرف از دیباگ زدید در صورتیکه پروگرامرتون با sdflash گفتید از پورت سریاله
                        آیا از همون جا دیباگ می کنید یا مدار و نرم افزار دیگه ای برای اون سراغ دارید
                        اگه سراغ دارید لطفا بنویسید.

                        با تشکر

                        دیدگاه


                          #13
                          پاسخ : شروع به کار عملی با DSP

                          نوشته اصلی توسط علیرضا کجوری
                          سلام
                          با تشکر فراوان ازآقای micromajid
                          از اینکه واقعا اطلاعاتتون رو ارائه میدید و با یه سری لفاظی ها از دادن اطلاعات فرار نمی کنید

                          در این مورد یه کتاب امسال چاپ شده به اسم " کنترل حرکت توسط DSP "
                          که در مورد tms320LF2407و کمپایلر ccsیه توضیحاتی داده
                          من گرفتمش ولی وقت نشده بخونمش در ضمن من تئوری های dsp رو هم بلد نیستم
                          کتاب dsp نوشته Mitra رو گرفتم که اون هم هنوز وقت نشده بخونمش

                          می خواستم اگه این کتاب ها رو خوندید نظرتون رو راجع بهشون بهم بگید
                          و در ضمن به نظر شما من اول دنبال کدون برم یادگیریه کار با Ic یا یادگیریه تئوری پردازش اطلاعات

                          یه مطلب دیگه اینکه من با پروگرامر hjtag بالاخره at91sam7x256 رو که arm هست راهش انداختم
                          ولی فقط وقت کردم یه example خود keil رو روش بریزم و هنوز کار دیگه ای با هاش نکردم
                          ولی شنیدم که باهاش کارهای dsp و فیلترهای دیجیتال هم انجام میدند نظر شما چیه ؟

                          راستی شما برای رگولاتور از سری tps ها استفاده کردید یا خیر ؟
                          در ضمن در بردتون حرف از دیباگ زدید در صورتیکه پروگرامرتون با sdflash گفتید از پورت سریاله
                          آیا از همون جا دیباگ می کنید یا مدار و نرم افزار دیگه ای برای اون سراغ دارید
                          اگه سراغ دارید لطفا بنویسید.
                          سلام دوست عزیز. خواهش میکنم.

                          اما جواب سوالات شما:
                          من این کتابا رو نخوندم فقط کتاب "مقدمه ای بر پردازش سیگنالهای دیجیتال نوشته دکتر کمال محامدپور انتشارات دانشگاه تهران رو خوندمو یه سری از pdfهای تگزاس و فرومهای خارجی رو خوندم . همین
                          من خودم واسه یادگیری بیشتر از یک سال رو صرف تئوری های dsp کردم ولی شما این کار رو نکنید. به نظر من باید اول کار خیلی ساده به dsp نگاه کرد . کافیه کمی را بیفتی بعد سریعتر پیشرفت میکنی و از قابلیتهاش بهتر استفاده میکنی

                          در مورد آرم من دارم یه استارتر کیت درست میکنم و هنوز تموم نشده و هنوز باهاش عملی کار نکردم ولی میشه فیلتر رو باهاش طراحی کرد چون با avr هم میشه. بستگی داره تا چه فرکانسی. اگه میتونی توی بخش آرم درباره سخت افزاری که واسه at91sam7x256 زدی یه خلاصه ای بگو

                          من سری tps گیر نیاوردم و دارم با مدارات گسسته درستش میکنم ولی هنوز مونده. شما گیر آوردی؟

                          در مورد دیباگ احتمالا منظور منو درست متوجه نشدید من فقط پورت jtag رو گذاشتم و گفتم که اگه کسی خواست امولاتورش رو به چیپ روی بورد وصل کنه و قطعا برای دیباگ به یه امولاتور نیازه و من چیز دیگه ای سراغ ندارم

                          شما در مورد سخت افزار چه کردید؟؟
                          موفق باشید.
                          ” تا سگ نشوی کوچه و بازار نگردی هرگز نشوی گرگ بیابان حقیقت”

                          دیدگاه


                            #14
                            پاسخ : شروع به کار عملی با DSP

                            سلام
                            اولا لطفا شکسته نفسی نکنید من کاملا از مطالب شما بهره بردم.

                            ثانیا برد پروکرامر arm من چیز خاصی نیست و در سایت www.hjtag.com هم برنامه و هم مدارش (wiggler ) گداشته شده
                            و فقط باید pcb اون رو بزنید و بافر اون هم حتما از نوع hc یا hct باشه وگرنه کار نمیده و باید vcc بافر رو هم حتما به 3.3v بدید تا کاملا درست کار کنه
                            بقیه مدار هم فعلا چیزی جز چند تا سیم و خازن نیست آخه من یه برد مبدل tqfp به dip زدم و با اون و با استفاده از دوتا بردبورد دارم کار می کنم و
                            کار هم داده

                            ثالثا من هم tps رو گیر نیاوردم و اصلا از شما پرسیدم تا ببینم اصراری روی این رگولاتور هست یا با چند تا رگولاتور مختلف هم میشه ؟

                            رابعا اون کتابی که خوندید خوب بود یا نه ؟

                            خامسا من هنوز کاری برای سخت افزار و غیره نکردم و هنوز بین شروع از تئوری یا از ic مرددم.

                            در ضمن من الان به خاطر پروژه کارشناسی و پروژه های تعریف شده در کارآموزی و پروژه کاری که دارم با کمبود وقت مواجهم
                            ولی اگه شما بخواهید من سریعا شروع به کار روی ic و datasheet اون میکنم و قسمتی از پیشبرد این طرح رو به عهده می گیرم

                            با تشکر

                            دیدگاه


                              #15
                              پاسخ : شروع به کار عملی با DSP

                              واسه تغذیه قطعا با چند تا رگولاتور مختلف هم میشه و اصراری روی رگولاتور tps نیست ولی tps کار رو راحت میکنه.
                              اون کتاب بد نبود و بیشترش تئوری رو گفته و فکر نکنم که شما نیازی به اون داشته باشی چون واسه دروس دانشگاهیه.
                              واسه شروع از همون کار کردن با آیسی شروع کنید زودتر جواب میگیرید.
                              ممنون از نیت خیر شما. اگه کمک کنید به این مملکت خدمت کردید و به دوستان ecaی محبوب.
                              ” تا سگ نشوی کوچه و بازار نگردی هرگز نشوی گرگ بیابان حقیقت”

                              دیدگاه

                              لطفا صبر کنید...
                              X