ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1
    2012/08/09
    328
    6

    تعريف توابع با پيشوند static

    سلام
    تعريف توابع به صورت زير چه ويژگي و تفاوتي نسبت به حالت عدم استفاده از اين پيشوند دارد ؟
    تشکر.

    کد:
    static void function(void);
  2. #2
    2007/06/09
    اردبيل خيابان ملت طبقه فوقاني بازار وليعصر سبلان الکترونيک
    396
    33

    پاسخ : تعريف توابع با پيشوند static

    با سلام

    همانطور که حتما مي دانيد متغيرهايي که در داخل يک تابع تعريف ميشود تنها امکان دسترسي در داخل همان تابع را دارند که موقع ورود به تابع مقدار اوليه ميگيرند و موقع خروج از تابع مقدارش را از دست مي دهد

    ولي چنانکه متغيري از نوع static تعريف نماييم با اينکه بازهم تنها امکان دسترسي در داخل همان تابع را دارد ولي اخرين مقدار از بين نمي رود
  3. #3
    2011/12/30
    420
    20

    پاسخ : تعريف توابع با پيشوند static

    نقل قول نوشته اصلی توسط Shapour-Ardebil
    با سلام

    همانطور که حتما مي دانيد متغيرهايي که در داخل يک تابع تعريف ميشود تنها امکان دسترسي در داخل همان تابع را دارند که موقع ورود به تابع مقدار اوليه ميگيرند و موقع خروج از تابع مقدارش را از دست مي دهد

    ولي چنانکه متغيري از نوع static تعريف نماييم با اينکه بازهم تنها امکان دسترسي در داخل همان تابع را دارد ولي اخرين مقدار از بين نمي رود
    اين که گفتيد متغير استاتيک هست.تابع استاتيک ، تابعي هست که فقط داخل اون فايل خاص قابل دسترسيه.(در زيان C)
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوعات مشابه

  1. Python Script for static google maps
    توسط mohammadh1387 در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/10/03, 03:53
  2. ip static
    توسط asad2006 در انجمن كامپيوتر ، اينترنت و علوم مرتبط
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2013/01/10, 17:15
  3. static,extern,Volatile
    توسط hunybal در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/09/22, 13:09
  4. __INLINE static void
    توسط ieee7 در انجمن NXP
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2011/10/22, 10:32
  5. elector-static discharge چیست؟
    توسط jaafary1 در انجمن ابزار دقیق
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/07/03, 21:55

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •