سلام
خسته نباشید برد طبق نقشه ساخته شد ولی مشکلاتی وجود دارد امیدوارم راهنمایی بفرماییدحقیقت برای رفع مشکل پادرد و سیاتیک می خواهم از این برد استفاده کنم
سوالات من به شرح زیر می باشد
1- بخش اول مدار که dc converter است در حال حاضر با توجه به اشارات شما در مورد نحوه پیچیدن ترانس فریت کار می کند ولی زمانی که ولتاژ خروجی را در کاتد دیود D1 بعد از ترانس بوسیله vr1 به بالاتر از 65 ولت تنظیم می کنم جریان مصرفی مدار بشدت بالا رفته و باعث گرم شدن ای سی mc34063 می شود حداکثر ولتاژ را باید روی چند ولت تنظیم کنم؟
2- ولتاژ ورودی رگولاتور جریان lm334z در حالتی که پراب خروجی مدار به جایی وصل نیست با توجه به مقدار زنر حدود 39.5 ولت است ولی خروجی رگولاتور حدود 2.2 ولت می باشد( در پایه تغذیه مدارات ای سی های 7555 و ir2153d (که من بجای 2155) استفاده می کنم ولتاژ تغذیه ای سی های فوق نیز ولتاژتغذیه درست نیست همان 2.2 ولت است ایا این ولتاژ فقط هنگام اتصال پراب دستگاه و استفاده بالا می رود یا در حالت معمول باید ولتاژ تغذیه مناسب داشته باشیم ( مقدار صحیح ولتاژ در پایه تغذیه چقدر باید باشد؟
من در خروجی مدار از ترانزیستورهای mosfet به شماره irf640 استفاده کردم که دارای دیود محافظ روی درین و سورس هستند ایا مشکلی بوجود نمی اید؟
امیدوارم با توجه به تجربه مهارت جنابعالی موارد رفع شود