اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید برق

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    تولید برق

    سلام دوستان
    من برق نخوندم و چیز زیادی هم بلد نیستم لیسانس فیزیکم به کمکتون نیاز دارم
    من میخام یک کارگاه تولیدی تو رشته نساجی بزنم برق مصرفی این دستگاهها 10kwh در مجموع میشه من یک موتور کم مصرف کوچیک دارم که مدتهاس بیکاره ولی با نگهداری سالم مونده خیلی کوچیک و کم قدرته 1.5اسب بخار دورش رو نمیدونم البته میشه با یک چرخ لنگر و کمی حلقه و تسمه به دور ثابت و یکنواخت برسم شاید 1500 کمتر یا بیشتر اما مشکل اصلی من داشتن یک دینام یا هر چیز دیگه برای تولید برق 10kw شهری هست تو این یک هفته تحقیقم چیزایی فهمیدم وای اصلا کاربردی نیستن من میتونم از یک دینام(آلترناتور) ماشین استفاده کنم اما برق تولیدیش خیلی کمه من از چه دینام در دسترسی میتونم استفاده کنم؟؟؟؟ اگر آفتامات یه دینام مثلا پراید رو بردارم و برق ورودی به روتور رو افزایش بدم تولید چقدر زیاد میشه و حداکثر آمپری که میشه به روتور این دینام(آلترناتور) بدم چقدره؟؟
    در نهایت از همه ممنونم

    #2
    پاسخ : تولید برق

    مختصر و مفید یک موتور برق 10کیلو آماده بخرید .

    1-موتور شما 1.5اسبه یک چیزی حدود 1100وات بر فرض بازده 100درصد بازم شما 1.1کیلو می تونید تولید کنید چیطور می خواهید 10کیلو برق بگیرید؟؟؟!!!!!!

    حالا اینها جدای مدارات تنظیم ولتاژ و تابلو برق و ...........است
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : تولید برق

      نوشته اصلی توسط mohamad-h
      مختصر و مفید یک موتور برق 10کیلو آماده بخرید .

      1-موتور شما 1.5اسبه یک چیزی حدود 1100وات بر فرض بازده 100درصد بازم شما 1.1کیلو می تونید تولید کنید چیطور می خواهید 10کیلو برق بگیرید؟؟؟!!!!!!

      حالا اینها جدای مدارات تنظیم ولتاژ و تابلو برق و ...........است
      من میخام بدونم که چطور با این توان میشه برق بیشتر از این که فرمودید تولید کرد من میتونم با یک چرخ لنگر نسبتا توان رو کمی افزایش بدم اما نه زیاد اما مشکلم برقشه شما فقط تناسب توان به وات رو محاسبه کردید من دنبال راهی بودم که تولیدبیشتری از این توان بگیرم .
      دیروز به مباحثی تو اینترنت برخوردم که میشد از یک موتور برق برای تولید برق استفاده کرد که بهش میگفت ژنراتور خودپایدار من تعجب کردم اگر بشه با یک موتوری که مصرفش پایین هست ژنراتوری (دینامی) رو چرخوند که تولیدش بیشتر از مصرف موتور چرخان باشه پس میشه با این توانی که من میگم هم تولید برق بیشتری داشت. لطفا به لینک زیر مراجعه کنید و منو در موردش راهنمایی کنید که اصلابجای سرهم کردن این موتور من از این شیوه استفاده کنم.
      http://freeenergy.blog.ir/1392/10/18/ژنراتور-خود-پایدار-با-ابتکارات-گوناگون-Self-Powered-Generator
      بازم ممنون

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : تولید برق

        اون طرح هایی که برای تولید انرژی رایگان مشاهده کردید اکثرشون سرکاریه و قانون های انرژی رو نقض میکنه واگر هم جواب بده چون بازده هیچ ماشینی 100 درصد نیست بعد از مدتی سیستم از حرکت باز می ایسته فقط اون طرح استوانه که داخلش ابه و هوای حبس شده , سیستم (چرخ فلک مانند) رو به حرکت در میاره رو قبول دارم اون هم به شرطی که بازده پمپ هوا بالا باشه
        چون تو اون عمقی که پمپ قراره هوا رو به داخل اب بدمه تا هوا در اون ظرف ها به دام بیفته فشار اب خیلی بالاست و ممکنه انرژی مصرف شده توسط پمپ از انرژی تولیدی توسط سیستم بالاتر باشه

        اگه به برق سه فاز دسترسی داری یک موتور 10 کیلو وات بخر که بهترین کاره (همونطور که دوستان فرمودن)

        اگر هم به برق 10 کیلو وات دسترسی نداری باید ببینی شرایط اب و هوایی منطقه چطوره شاید بشه از توربین و سولار پنل استفاده کرد و برق موتور 10 کیلو وات رو تامین کرد
        همچنین هزینه استفاده از سیستم سولار و توربین کیلو واتی 6 تومن برات اب میخوره که 10 کیلو وات میشه 60 میلیون . خواستی من شرکتشو سراغ دارم که واست سیستم رو پیاده کنه
        60 میلیون که بدی دیگه نه پول برق میدی نه هزینه سیم کشی تا محل انشعاب اصلی اداره برق که با توجه به این توان بالا انتقال اون کابل های فشار قوی میخواد که هزینه گزافی دارند .

        دیدگاه


          #5
          پاسخ : تولید برق

          بله همون طرحها رو من دیدم نمیدونم لینکی که گذاشتم شما مشاهده کردید یا نه؟
          اما طرحی که تولید برق از جاذبه زمین داره برام جالب بود البته از نظر تئوری درست میاد ولی با وجود اصطکاک نباید سرعت زیاد و قدرت چندانی داشته باشه هر چند که دائم خواهد چرخید اما اون چیزی که من براتون لینکش رو گذاشتم و دوباره هم میزارم توی کلیپ طرف از برق تولیدی برای جوشکاری استفاده کرد من برق نخوندم البته سررشته ای هم ندارم همین کلیپ الان بدجور کنجکاوم کرده میخام بدونم چیزی که تو کلیپ دیده میشه با چه مشخصاتی قابل ساخته؟؟؟؟ و تئوری چطور توجیهش میکنه؟؟؟

          http://freeenergy.blog.ir/1392/10/18/ژنراتور-خود-پایدار-با-ابتکارات-گوناگون-Self-Powered-Generator

          دیدگاه


            #6
            پاسخ : تولید برق

            سلام. منم دیدم طرح ها رو ولی حتی اگه تلفات رو در نظر نگیریم و به قول دوستان بازده 100% باشد باز بعد از مدتی می ایستد. طبق قانون بقای انرژی : انرژی از بین نمیره و به وجود هم نمیاد بلکه از حالتی به حالت دیگه تبدیل میشه. و مطمئنا این دستگاه ها هیچ کاربردی ندارن و به قول دوستمون کلک هستند اگه اینطوری بود که الان کشور دگرگون میشد.
            شما که لیسانس فیزیک هستی اینا رو بهتر میدونی که داداش
            برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

            دیدگاه


              #7
              پاسخ : تولید برق

              والا تا اونجایی که سواده ما قد میده ژنراتورهای خودپایدار فقط درحالتی قابل ساخت هستند که سیم پیچ هاشون از ابررسنا ساخته شده باشه. ینی تلفات صفر . این موتوری هم که شما دارید نمیتونه اینقد توان درحالت ژنراتوری تولید کنه بهتره یه موتور برق بگیری و خلاص. :mrgreen:
              ترانسميتر ترانسديوسر کنترلر فشار دما رطوبت جريان ولتاژ توان

              دیدگاه

              لطفا صبر کنید...
              X