ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    2007/03/12
    68
    1

    جابه جايي بيت به بيت خروجي يک پورت

    نقل قول نوشته اصلی توسط mo2_star
    اينو نميدونستم ممنون.

    ارايه از نوع بيت که نميشه تعريف کرد پس چيکار کنم :cry:
    راه حل اصوليش استفاده از همون جدوله که گفتم.نمي دونم چرا شما اصرار داريد بيت جا به جا کنيد.
    در هر صورت براي دسترسي به بيت هاي يک متغير توي c ميشه از ترکيب struct و union استفاده کرد.به اين صورت:
    کد:
    union
    {
    unsigned char Byte_BCD;
    
    struct Bit_BCD{
    unsigned Bit0:1;
    unsigned Bit1:1;
    unsigned Bit2:1;
    unsigned Bit3:1;
    unsigned Bit4:1;
    unsigned Bit5:1;
    unsigned Bit6:1;
    unsigned Bit7:1;
    } sample_BCD;
    };
    من نمي دونم شما از چه کامپايلري استفاده مي کنيد و اينکه اون کامپايلر تا چه حد اجازه دسترسي بيتي به متغير ها يا پورت ها رو ميده.اما از اونجا که توي کامنت دومي از عبارت PORTD.0 استفاده کرده بوديد حدس ميزنم حداقل اجازه دسترسي بيتي به پورت ها رو داريد اگه اينجوري باشه مي تونيد متغيري که بايد بيت هاش جابه جا بشه رو بريزيد توي union بالا و بعد بيت هاش رو به هر شکلي که لازمه بريزيد روي پورت اما مجبوريد بيت به بيت به پورت مقدار بديد.فرضا اگه قراره توي متغير a بيت 0با 2و 1 با 3 جاشون عوض بشه و بعد اونو بريزيم روي پورت D بايد بعد از تعريف کد بالا اينجوري بنويسيد:
    کد:
    Byte_BCD=a;
    PORTD.0=sample_BCD.Bit2;
    PORTD.1=sample_BCD.Bit3;
    PORTD.2=sample_BCD.Bit0;
    PORTD.3=sample_BCD.Bit1;
    PORTD.4=sample_BCD.Bit4;
    PORTD.5=sample_BCD.Bit5;
    PORTD.6=sample_BCD.Bit6;
    PORTD.7=sample_BCD.Bit7;
  2. #2
    2007/03/12
    68
    1

    پاسخ : جابه جايي بيت به بيت خروجي يک پورت

    من نمي دونم چي شد.داشتم جواب يک تاپيگ ديگه رو مي دادم ارسال رو که زدم ازم خطا گرفت که موضوع رو وارد نکردم. من موضوع رو وارد کردم و دوباره ارسال زدم که ديدم يه تاپيک جديد ايجاد شده در هر صورت دوستان بخش نظارت زحمت بکشن تاپيک رو پاک کنند.ممنون
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوعات مشابه

  1. جابه جايي بيت به بيت خروجي يک پورت
    توسط mo2_star در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2014/11/03, 22:16
  2. کم بودن ولتاژ خروجي پورت a در at mega32 هنگام استفاده همزمان از 4 پورت
    توسط masoud.moghaddam21 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2014/04/22, 22:50
  3. تشخيص قطعي 3 فاز يا جابه جايي فاز ها
    توسط mohsenavr در انجمن كنترل صنعتي
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2014/02/21, 06:16
  4. در چه سيستمي جابه جايي فاز اهميت ندارد؟
    توسط soltanfarid در انجمن تاسيسات الكتريكي
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/10/11, 16:44
  5. تنظيمات پورت خروجي KCame 4
    توسط kazemihossein33 در انجمن رباتيك و مكاترونيك
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/09/20, 18:47

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •