اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروب اولتراسوند

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    پروب اولتراسوند

    سلام کسی در مورد خروجی پروب اولتراسوند اطلاعی داره؟قصد دارم با این پروب مکان ی جسم رو مشخص کنم و بعد شناسایی مکانش,مختصاتش رو به ی تیغی بدم و تیغ به اون مختصات ضربه وارد کنه.چطوری بین این تیغ و پروبارتباط برقرار کنم؟

    #2
    پاسخ : پروب اولتراسوند

    منظورتون کدوم نوع پروب هست! پروب های اولتراسوند انواع مختلف دارن! پروب کدوم دستگاه رو منظورته؟!

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : پروب اولتراسوند

      پروب خاصی مدنظرم نیست.همونطور که گفتم کاری که میخوام انجام بدم تشخیص مختصات یک جسم(که طولش بین 2تا4سانتی متره)از فاصله حدودا 30سانتیه.باتوجه به کارم چه پروبی و پیشنهاد میکنید؟

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : پروب اولتراسوند

        منظورم اینه که پروب سونوگرافی منظورته؟- قیمت خیلی بالایی داره - باید با دی اس پی و اف پی جی ای باهاش کار کنید!

        دیدگاه


          #5
          پاسخ : پروب اولتراسوند

          با ماژول های اولتراسونیک معمولی نمیشه راه انداخت

          هزینه ی اونها 10 هزار تومنه!

          دیدگاه


            #6
            پاسخ : پروب اولتراسوند

            تو یه بعد اگر منظورت هست میشه -منتهی با تاخیر 40 میلی ثانیه! ولی شما صحبت از مختصات کردید! ولی اگر فرضا فقط فاصله ی یه شی رو میخواهید در یک جهت -یک محور -تشخیص بدید اونا به دردتون میخورن! نه در صفحه!

            دیدگاه


              #7
              پاسخ : پروب اولتراسوند

              ببینید کاری که میخوام انجام بدم رو شبیه سازی میکنم تا منظورم رو متوجه شید.فرض کنید یه تیرانداز میخواد دقیقا وسط دارت رو بزنه.منم میخوام با صوت وسط این دارت رو پیدا کنم و به تیرانداز بگم به اون قسمت شلیک کنه(فاصله تیرانداز و دارت ثابته).حالا چه نوع پروبی رو پیشنهاد میکنید؟در ضمن خیلی ممنون که وقت میذارید.

              دیدگاه


                #8
                پاسخ : پروب اولتراسوند

                اگر واقعا هدف همینه که چطوری میشه وسط یه سیبل (نه دارت) رو با صوت از سایر نقاطش متمایز کرد من هیچ ایده ای ندارم! لااقل با این مازول 10 تومنی این کارا بر نمیاد!
                با صوت تنها چیزی که میتونی اندازه بگیری زمان رفت و برگشت صوت هست. حالا خودت فکر میکنی با زمان رفت و برگشت میشه مرکز یه جسم مسطح رو پیدا کرد؟! شاید من متوجه نشدم. اگر دقیق تر بگی منظورت چیه بهتر میشه کمک کرد

                دیدگاه


                  #9
                  پاسخ : پروب اولتراسوند

                  تنها تفاوت جسمی که میخوام مرکزش رو پیدا کنم با سیبل اینه که جسم من مسطح نیست البته کوچیکم هس با تقریب بالایی هم شکل و هم اندازه یه نخوده.از اونجایی که جسم من مثل نخود تقریبا گرده فک میکنم اگه حساسیته ماژولی که انتخاب میکنیم بالا باشه به طوری که باهاش بشه نقاط هم سطح رو تشخیص داد و فاصلشون رو اندازه گرفت(که این فاصله همون قطر نخوده)و این فاصله رو بر دو تقسیم کرد گمون کنم بشه اون محور مرکزی نخود رو تشخیص داد.به نظرتون شدنیه؟

                  دیدگاه


                    #10
                    پاسخ : پروب اولتراسوند

                    با سلام
                    با توجه به رشتتون فکر کنم شما در حال ساخت سیمولاتوری هستید که تلفیقی از دستگاهی مشابه سونوگرافی و لاپاراسکوپی هست تا بشه مهارت پزشک در از بین بردن یک تومور یا غده رو بالا برد . این کار شما با سنسورهای ارزان قیمت امکان پذیر نیست . سنسورهای اولتراسونیک فرکانسهای مختلفی دارند این ارزان ها 40 کیلو هرتز ند و فقط میشه فاصله یک مانع (تاکید می کنم فقط یک مانع ) رو از سنسور بدست آورد . منظورم اینه که نمیتونه از چند بافت بدن عبور کنه و رفلکت خوبی از هر لایه برگردونه تا بشه تصمیم گیری کرد آیا تفاوت نسجی وجود داره یا نه
                    ثانیا امواج این سنسور ها خیلی ضعیفند و توان کمی دارند و همچنین خیلی پخش هستند و کانونی نیستند
                    ولی دستگاهی مثل سونوگرافی
                    (( انتشار در بافتهای بدن به صورت امواج طولی است. از این رو در پزشکی با اینگونه امواج (بالای ۲۰٬۰۰۰ hertz) سر و کار داریم. در کاربردهای تصویر برداری پزشکی، امواج فراصوت در رنج فرکانسی ۲ تا ۲۰ مگاهرتز به کار گرفته میآ‌شوند. فرکانسآ‌های بالاتر از این میزان کاربردهای تحقیقاتی و آزمایشگاهی دارند.
                    در کاربردهای پزشکی، امواج فراصوت با فرکانسآ‌هایی در رنج ۱ مگاهرتز الی ۱۸ مگاهرتز، به کار گرفته میآ‌شود. فرکانسآ‌های بالا نیاز به فرستندهآ‌هایی با ابعاد کوچکآ‌تر داشته و با توجه به کوتاه تر شدن طول موج، امکان دستیابی به رزولوشن بالاتر را فراهم میآ‌آورد، اما با این وجود، میزان تضعیف سیگنال در محیط انتشار، با افزایش فرکانس، افزایش میآ‌یابد. به همین دلیل رنج فرکانس معمول ۳ الی ۵ مگاهرتز میآ‌باشد.)) نقل از ویکی پدیا
                    Don't hesitate to ask any question ..

                    دیدگاه


                      #11
                      پاسخ : پروب اولتراسوند

                      اگر طبق گفته ی خودتون که گفتید "پروب" و ... دنبال ساخت و یا استفاده از دستگاهی مشابه سونوگرافی هستید-همونطوری که ایشون هم گفتند این پروبها فرکانس بالایی دارند-و البته علاوه بر فرکانس بالا درایو کردنشون و گرفتی داده ی معتبر از اونا کار ساده ای نیست و پردازش دی اس پی و با اف پی جی ای های فرکانس بالا نیاز هست -علاوه بر اینکه قیمت چند میلیونی دارند اگر پیدا کنید! در کل این کار یعنی درایو این پروبها کار ساده ای نیست- اگر این پروبها رو از نزدیک دیده باشید سایزشون هم بزرگه و مثل پروبهای سنگ شکن نیست-البته من از توانایی شما اطلاعی ندارم ولی اگر دنبال یه پروژه ساده هستید یا معمولی و متوسط این کار هم گران و هزینه بر و هم زمان بر و پیچیده است!

                      دیدگاه


                        #12
                        پاسخ : پروب اولتراسوند

                        راستش کاری که می خوام بکنم در حد سونوگرافی نیس.ولی مرکز اون جسمی که میخوام اندازه بگیرم یه لایه روش هست که براساس گفته های شما با ماژولای معمولی نمیشه مرکز این جسم(که شباهت زیادی به نخود داره) رو اندازه گرفت.درمورد قیمت ماژولا هم هرچه قیمتش کمتر باشه بهتره ولی به اون صورت محدودیت قیمت نداریم.

                        دیدگاه

                        لطفا صبر کنید...
                        X