ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    2008/11/08
    خارج از ایران
    170
    25

    ذخیره فایل در workspace

    من یه فایل با فرمت fis دارم. چطوری میتونم این فایل رو توی workspace ذخیره کنم؟
  2. #2
    2008/11/08
    خارج از ایران
    170
    25

    پاسخ : ذخیره فایل در workspace

    خورم یاد گرفتم
    اول با GUI یک بار فرمت fis رو باز میکنیم بعد export میکنیم توی workspace.
    حالا با دستور save این فایل رو ذخیره میکنیم و سپس توی کد با دستور load فراخونی می کنیم که خودش میره توی workspace.
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوعات مشابه

  1. مشکل در خواندن فایل از طریق rx و ذخیره آن در مموری SD
    توسط edisun در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2016/01/21, 19:15
  2. چگونگی ذخیره فایل های صوتی و تصویری در حافظه
    توسط ic 555 در انجمن مباحث علمی عمومی
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/02/25, 21:27
  3. ذخیره متغیر در فایل خارجی در C
    توسط mahyarelc در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/04/26, 09:07
  4. ذخیره فایل های صوتی از کامپیوتر بر روی EEPROM
    توسط ada_ada در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2009/09/13, 09:09
  5. برنامه ای برای ذخیره ی فایل های فلش از صفحات وب => FlashFavorite 1.50
    توسط ellisa در انجمن كامپيوتر ، اينترنت و علوم مرتبط
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2009/04/02, 23:49

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •