ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: زبان C

  1. #1
    2013/04/06
    yazd
    1,019
    94

    زبان C

    باسلام
    من خودم با زبان بيسيك واسه كار با AVR استفاده ميكردم.ولي با توجه به قدرت زبان C شروع به يادگيري اين زبان كردم.اولش يه خورده كه پيش رفتم به اين نتيجه رسيدم كه براي اينكه اصولي با اين زبان كار كنم بهتر اول خوب خوب اين زبان يعني زبان C را ياد بگيرم.واسه همين اگر موافق باشين اموزشهايي كه ديدم را بطور پيوسته براتون بذارم.تا هم خودم يه دوره اي كرده باشم هم جهت اموزش .البته اگر استقبال بشه
  2. #2
    2013/04/06
    yazd
    1,019
    94

    پاسخ : زبان C

    نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa6369
    باسلام
    من خودم با زبان بيسيك واسه كار با AVR استفاده ميكردم.ولي با توجه به قدرت زبان C شروع به يادگيري اين زبان كردم.اولش يه خورده كه پيش رفتم به اين نتيجه رسيدم كه براي اينكه اصولي با اين زبان كار كنم بهتر اول خوب خوب اين زبان يعني زبان C را ياد بگيرم.واسه همين اگر موافق باشين اموزشهايي كه ديدم را بطور پيوسته براتون بذارم.تا هم خودم يه دوره اي كرده باشم هم جهت اموزش .البته اگر استقبال بشه
    مقدمه 1 :
    زبانهاي برنامه نويسي را بطور كلي به سه دسته تقسيم ميشن
    1- زبانهاي سطح پايين مثل اسمبلي
    2- زبان سطح مياني مثل C
    3-زبان سطح بالا مثل بيسيك و پاسكال

    زبان سطح مياني داراي يه حسن بزرگي كه هست و اون اينكه قابليت هر دو سطح زبان سطح بالا و پايين را داره.يعني مثل اسمبلي ميتوان روي بيت ها و بايتها دسترسي داشت .ميتوان بطور مستقيم روي حافظه ها نيز دسترسي نمود و...
    و مثل زبان سطح بالا تقريبا قابل فهم هستش(به زبان محاوره اي انسان نزديك هستش .يعني مشكلات زبان اسمبلي را كتر داره.البته از اين لحاظ )
  3. #3
    2013/04/06
    yazd
    1,019
    94

    پاسخ : زبان C

    نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa6369
    مقدمه 1 :
    زبانهاي برنامه نويسي را بطور كلي به سه دسته تقسيم ميشن
    1- زبانهاي سطح پايين مثل اسمبلي
    2- زبان سطح مياني مثل C
    3-زبان سطح بالا مثل بيسيك و پاسكال

    زبان سطح مياني داراي يه حسن بزرگي كه هست و اون اينكه قابليت هر دو سطح زبان سطح بالا و پايين را داره.يعني مثل اسمبلي ميتوان روي بيت ها و بايتها دسترسي داشت .ميتوان بطور مستقيم روي حافظه ها نيز دسترسي نمود و...
    و مثل زبان سطح بالا تقريبا قابل فهم هستش(به زبان محاوره اي انسان نزديك هستش .يعني مشكلات زبان اسمبلي را كتر داره.البته از اين لحاظ )
    مقدمه2.
    چند نکته قبل از شروع يادگيري زبان c
    1.در برنامه نويسي با اين زبان بايد دقت داشت که اين زبان به خطوط کوچک و بزرگ حساس هست
    2.انتهاي هر دستور بايد سيميکالون گذاشت
    3.براي نوشتن توضيحات جهت عيب يابي و فهم بهتر برنامه.بايد توضيحات را بين /*و */نوشت.يا ميتوان بعد از //توضيحاتو نوشت
    4.پيشنهاد ميشه با حروف کوچک برنامه نوشت
  4. #4
    2013/04/06
    yazd
    1,019
    94

    پاسخ : زبان C

    قبل از ادامه زبان C يه نكته را بگم و اون اينكه از دوستان عذرخواهي ميكنم اگر مطالبم كم و نامفهوم هستش .علتش هم مشغله كاريمه و هر موقع وقت داشته باشم شروع به ادامه مطالبم ميكنم
    نكته بعدي اينكه اگر دوستان نكته يا پيشنهادي براي فهم بهتر مطالب هستش ارائه بدن انشاالله بتونم انجامشون بدم
    درس 1:
    داده ها:
    براي اينكه به سيستم داده هايي داده بشه و سيستم روي آن عملياتي انجام بده قبل از اون بايد نوع داده را برايش مشخص كنيم
    در زبان Cپنج نوع داده داريم كه عبارتند از:
    1-CHAR :كه 8 بيتي هستش و براي ذخيره كاركتر مثل D-Q و... استفاده ميشه
    2-INT: كه 16 بيتي هستش و براي ذخيره اعداد صحيح استفاده ميشه.مثل 234-8857
    3-Float: كه 32 بيتي بوده و براي ذخيره اعداد اعشاري به كار ميره مثل 15.36-875.2
    4-Double : كه 64 بيتي بوده و براي ذخيره سازي اعداد بزرگتر از Float استفاده ميشن
    5-Void: در ادامه توضيح داده خواهد شد
    متغييرها:
    بعد از اينكه نوع داده را مشخص كرديم نوبت به تعريف متغييرها هستش.يعني اينكه فلان داده با چه اسمي شناخته بشه(اين اسم همون متغيير مربوطه ميباشد).نامگذاري متغيرها ميتواند تركبي از حروف و اعدا باشه ولي يه نكته و اون اينكه اولين كاراكتر بنايد رقم باشد
    در نامگذاري متغيير ها از علامتهايي مثل ! و . و... نبايد استفاده نمود
    تعريف متغيير:
    ;نام متغيير نوع داده
    مثال
    Int x;
    Char m,g;
    Float y-t,mnj;
    نكته:
    اگر چند متغيير از يك جنس داشتيم ميتوان در يك خط انها را تعريف نمود.ولي بايد با كاما از هم جدا نمود(اينكار جهت كم نمودن خطوط برنامه مناسب هستش.مانند مثال فوق

    مقدار دادن به متغيير:
    ميتوان متغييرهايي كه تعريف كرديم به آنها مقدار داد كه اينكار توسط 3 روش امكان دارد
    1- هنگام تعريف متغيير.
    مثال:
    Char x,y='t'
    Int p , c=12

    نكته:
    كاركترها را بايد داخل كوتيشن ' ' قرار داد
    2-پس از تعريف متغيير و با دستور =
    مثال1:
    Float d0,d1;
    D0=12.7;
    D1=67.45;

    مثال 2:
    Char a,b;
    A=b='w'

    3-مقدار دادن به متغييرها با دستورات ورودي
    مثال:
    Int x,y;
    Scanf ('%d%d,&x,&y);
    در اين مثال دو متغيير به نام هاي X وy از نوع int تعريف كرده و مقدار انها با استفاده از دستور Scanf از فحه كليد ميخوانيم.(فعلا با اين دستور كار نداريم و بعدا توضيحات مربوطه داده خواهد شد.
    پايان


    اضافه شده در تاریخ :
    سلام..با توجه به عدم استقبال دوستان.از ادامه مطالب صرف نظر کرده و وقت دوستان را نميگيرم
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. mmc با زبان c
    توسط shohadayehagh در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 102
    آخرين نوشته: 2016/03/07, 17:27
  2. زبان C
    توسط sh90 در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/08/16, 23:04
  3. استفاده از يک زبان برنامه نويسي در زبان ديگر
    توسط mania59 در انجمن سایر مطالب مرتبط با ميکرو ها و پروسسورها
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/05/21, 12:26
  4. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/06/25, 00:54
  5. PIC در مقابل DsPIC زبان C در مقابل زبان بیسیک
    توسط sezareta در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/11/05, 18:14

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •