ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2013/08/30
    1,000
    5

    مشکل با دریافت اطلاعات پورت سریال در VISUAL Csharp

    سلام
    من با نرم افزار ویژوال سی شارپ اومدم برنامه ای نوشتم که در پورت سریال دیتا بفرسته همه چی خوب کار می کنه می می تونم دیتا بفرستم به پورت سریال

    اما دریافت نمی تونم بکنم چرا؟

    اینم از کد

    [code=c]

    serialPort1.PortName = "COM2";
    serialPort1.BaudRate = 9600;
    serialPort1.Parity = Parity.None;
    serialPort1.StopBits = StopBits.One;
    serialPort1.DataBits = 8;
    serialPort1.Handshake = Handshake.None;

    serialPort1.Open();
    serialPort1.WriteLine("ready"
    serialPort1.Close();
    serialPort1.Open();

    humidity.Text = serialPort1.ReadLine();



    [/code]
  2. #2
    2008/02/19
    2,296
    39

    پاسخ : مشکل با دريافت اطلاعات پورت سريال در VISUAL Csharp

    oo:
    انتظار نداري وقتي به خط humidity.Text = serialPort1.ReadLine(); رسيد برنامه صبر کنه که يه خط براش بياد؟! oo:
    ارسال درسته ، ولي براي دريافت بايد event دريافت رو فعال کني و از طريق اون ديتات رو دريافت کني.(کلا تو C# دريافت سريال درد سري داره واسه خودش ، چون داخل اونت سريال به مثلا تکست باکس و... دسترسي نداري و بايد هندلر بزني (ما ميگيم هندل ) )
    اينو ببين:

    http://stackoverflow.com/questions/16215741/c-sharp-read-only-serial-port-when-data-comes
  3. #3
    2013/08/30
    1,000
    5

    پاسخ : مشکل با دریافت اطلاعات پورت سریال در VISUAL Csharp

    ما بعد از یه عالمه سرچ اخر نفهمیدم :rolleyes:
  4. #4
    2007/10/14
    تهران
    1,335
    38

    پاسخ : مشکل با دریافت اطلاعات پورت سریال در VISUAL Csharp

    روشی که من دیدم بیشتر برنامه نویس ها باهاش کار میکنن و خودم هم انجام میدم اینه که یک تایمر با تیک مثلاً 100 میلی ثانیه تعریف میشه و در هر تیک، اطلاعات ورودی پورت سریال از بافر خونده میشه. در رویداد تیک تایمر با استفاده از BytesToRead میتونی تعداد بایت دریافتی رو متوجه بشی و بر اساس اون عمل کنی.
    اطلاعات بیشتر در

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کرديم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنيم چه مي کند؟"دکتر شريعتي"
    اگر جايي که ايستاده ايد را نمي پسنديد، عوضش کنيد شما درخت نيستيد!! "پاسكال"
    يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش کن يا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپير"
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. دریافت اطلاعات از پورت سریال
    توسط POLIZEI در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2016/02/08, 22:39
  2. مشکل در دریافت اطلاعات از sim908 با پورت سریال!
    توسط hosseinghaheri در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2015/04/29, 20:31
  3. دریافت اطلاعات از طریق پورت سریال
    توسط soltanisoft در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/01/25, 20:38
  4. دریافت اطلاعات از پورت سریال کامپیوتر
    توسط nex2004 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/02/04, 10:28
  5. ارتباط میکرو و کامپیوتر با پورت سریال و خواندن اطلاعات با visual basic
    توسط baby_1 در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2010/05/14, 11:00

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •