ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
  1. #1
    2006/12/13
    46
    1

    پورت سریال و++ C

    سلام خدمت همه برو بچ .چطوری میشه تو ++C با پورت سریال ارتباط برقرار کرد؟ من برنامه نویسی پورت سریال تو turbo C++ بلدم فقط از DLL و این جور چیزا سر در نمی یارم :sad:.لطفا اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه اگه بخوام تو ++turbo C واسه پورت سریال برنامه بنویسم چه DLL باید استفاده کنم و چه دستور هایی باید به برنامم اضافه کنم؟اگه یه برنامه نمونه بذرین تو سایت ممنون میشم.
  2. #2
    2006/12/13
    46
    1

    پاسخ : پورت سریال و++ C

    یعنی کسی نیست که ....؟ :angry:خدا وکیلی هر کی میدونه لطف کنه و یه کمکی بکنه.
  3. #3
    2007/12/30
    336
    0

    پاسخ : پورت سریال و++ C

    با درود
    اينو يه نگا بنداز

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    اگه نشد بگو ببينم برات چيز ديگه اي پيدا ميكنم.
    موفق باشيد
  4. #4
    2006/12/13
    46
    1

    پاسخ : پورت سریال و++ C

    سلام .ممنون از لطف دوستان.یه چیزایی گیرم اومد. فرض کنید خیلی ساده ساده بخواهیم یه کاراکتر رو از کاربر بگیریم و به پورت سریال بفرستیم.اگه فرض کنیم که تنظیمات پورت سریال رو انجام دادیم در اینصورت به برنامه زیر چه دستور هایی اضافه میکنیم؟اسم DLL استفاده شده ؟
    #include <stdio.h>
    #include <windows.h>
    #include <conio.h>
    main()
    {
    char c;
    while(1){
    c=getchar();
    outport(c,0x3f8);
    }
    }
    با تشکر از همه دوستان
  5. #5
    2006/12/13
    46
    1

    پاسخ : پورت سریال و++ C

    سلام .کسی نیست به سوال های من جواب بده؟بابا من پروژه دارم یکی کمک کنه.
    :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
  6. #6
    2007/12/30
    336
    0

    پاسخ : پورت سریال و++ C

    اينجا رو يه سري بزن اگه مشكلت حل نشد باز بگو ببينم چي برات پيدا ميآ*كنم.( واقعيتش چند وقتي هست با VC كار نكردم ، يك سري مطالبش يادم رفته :redface: )

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


  7. #7
    2007/03/14
    شاهين شهر
    497
    5

    پاسخ : پورت سریال و++ C

    سلام
    pdf زیر رو هم ببینید.خیلی قشنگ توضیح داده.اتفاقی دیدمش!!
    درسته که مثال هاش به زبان C ولی اصول کار رو گفته
    http://www.esnips.com/nsdoc/78e30068-17b0-43a6-860f-4ed8946e50d3/?action=forceDL
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوعات مشابه

  1. تبدیل پورت سریال به پورت پارالل
    توسط sinaitg در انجمن مدار هاي ديجيتال
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2014/08/02, 22:54
  2. مبدل پورت سریال به پورت موازی (serial to parallel)
    توسط mjs1990s در انجمن پروژه ها و مقالات تكميل شده AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2014/03/25, 21:39
  3. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/01/18, 23:37
  4. usb to com (پروژه تبدیل پورت یو اس بی به پورت سریال با ATmega8
    توسط mazdaxx در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/09/22, 07:27
  5. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2010/03/26, 10:37

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •