نوشته اصلی توسط
rima3250 1- یه زنگ به شرکت ارتباطات پیشرو خاورمیانه بزن. یه نوع از این بردها رو وارد کردند:
http://www.spectrumdigital.com/product_info.php?products_id=226&osCsid=e1f628 5ecbb5654a416f20119becca39
مهندس من زنگ زدم به ارتباطات پیشرو خاور میانه، قیمت بردش رو خیلی گرون میده من نهایتا می خوام با 1 تومن بتونم کارم رو شروع کنم.این بردی که شما لینکش رو گذاشتید قیمتش رو 6 تومن می گه که خیلی گرون تر از قیمت دلاری اونه.
به شرکت های دیگه هم مثل ایران دی اس پی ،رهجویان علم وصنعت آوا هم زنگ زدم اون ها هر کدوم یه بردهایی داشتند که ظاهرا بد نبود
بردهایی نمونه ای شرکت علم و صنعت آوا داره این سه تا برده:

قیمتش رو میده 580 تومن.بدون ایمولاتور هم هستش.
نظر شما راجعش چیه؟
این برد رو هم داره فکر کنم در حدود 900تومن میده:

برد سومی هم که در این سری داره این برده که قیمتش در حدود 1600-1700 باید باشه:

به نظر شما کدوم اینها ارزش خرید رو داره؟
برد شرکت پیشرو که آدرسش رو گذاشته بودید که شامل یه هسته 28335 + ARM cortex m3 هستش قیمتش خیلی برام گرونه. من یادم رفت بگم که فاکتور هزینه هم برام مهمه.
راستی دو تا برد هم چینی هستش که از این آدرس پیدا کردم نظرتون راجع به این دو تا برد چیه؟
این برد، خیلی جالبه ایمولاتور هم روش داره از نظر قیمت هم خیلی به نظرم خوبه یه پگیج کامل داره انگاری
مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
قیمتش خوبه اما نمی دونم برام وارد کنن چقدر طول می کشه و چقدر هزینه ی نهاییش می شه :surprised:
کجاها به نظر شما می تونم سفارش این برد رو برای خرید بدم؟
شما به جز جوان الکترونیک جایی رو سراغ دارید؟
اما آخرین بردی که به نظرم اون هم برد خوبیه لااقل از نظر قیمت این برد هستش:
مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
ببخشید که اینقدر طولانی شد،اما با توجه به بردهای بالا جمع بندی و پیشنهاد شما برای تهیه ی برد چیه؟