ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: تايمرها

  1. #1
    2010/04/08
    58
    0

    تايمرها

    سلام
    من دارم از pic18F45K80 استفاده مي کنم. مي خواستم ببينم براي حساب کردن مقدار اوليه تايمرها فرمولي وجود نداره چون من ديتا شيت بالا پايين کردم فرمولي نداشت براي هيچ يک از تايمرها.
    درباره تايمر 0 يک سوال داشتم .در تنظيمات رجيستر T0CON در بيت 5 دو حالت وجود داره يکي شمارش پالس هاي پايه T0CKI و يکي ديگه Internal instruction cycle clock مي باشد .من منبع کلاکم خارجي و از کريستال 7.3728MHZ استفاده کردم ولي اين تايمر فقط اين دو حالت داره ايا از اين تايمر من نميتونم با کلاک کريستال خارجي ازش استفاده کنم
    ممنون دوستان
  2. #2
    2006/08/16
    867
    17

    پاسخ : تايمرها

    مي خواستم ببينم براي حساب کردن مقدار اوليه تايمرها فرمولي وجود نداره چون من ديتا شيت بالا پايين کردم فرمولي نداشت براي هيچ يک از تايمرها.
    مقدار اولیه؟ منظورتو متوجه نمیشم. میتونی بیشتر توضیح بدی؟ هدف نهایی چیه؟
    ايا از اين تايمر من نميتونم با کلاک کريستال خارجي ازش استفاده کنم
    نه. ولی با تایمر 1 فکر کنم میشه.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #3
    2010/04/08
    58
    0

    پاسخ : تايمرها

    ممنون از پاسختون
    مقدار اوليه رجيستر TMR1L يا TMR1H اين دو رجيستر بايد مقدار اوليه بديد تا FFFF بشماره و بعد فلگ سر ريز ست بشه
    اکثرا ميکروکنترلر ها يه فرمولي دارند که ضريب pll يا پري اسکيلر يا چيزاي ديگه اعمال مي کني و مقدار فرکانس(تايم) تو هر بار سر ريز حساب مي کند.

  4. #4
    2006/08/16
    867
    17

    پاسخ : تايمرها

    نقل قول نوشته اصلی توسط koroush.badi
    ممنون از پاسختون
    مقدار اوليه رجيستر TMR1L يا TMR1H اين دو رجيستر بايد مقدار اوليه بديد تا FFFF بشماره و بعد فلگ سر ريز ست بشه
    اکثرا ميکروکنترلر ها يه فرمولي دارند که ضريب pll يا پري اسکيلر يا چيزاي ديگه اعمال مي کني و مقدار فرکانس(تايم) تو هر بار سر ريز حساب مي کند.
    فرمول خاصی نداره. شما فرکانس اسیلاتور رو داری. یک چهارمش میشه instruction clock (FOSC/4)l (کلاک دستورالعمل)
    با هر کلاک دستورالعمل، تایمر یک بار افزایش پیدا میکنه. اگر پریسکیلر تعریف شده باشه هر 2، 4، یا 8 کلاک، افزایش پیدا میکنه.

    مثلاً شما کریستالت 16 مگ هست. کلاک دستورالعملت میشه 4 مگ. یعنی سیکل 0.00000025 ثانیه. 250 نانوثانیه.
    فرضاً شما هر 1 میلی ثانیه یک وقفه میخوای.
    کد:
    Tval = 0.001 / 0.00000025 = 4000
    باید اول هر وقفه 61535 = 4000 - 65535 رو تو تایمر بنویسید.

    اگر بخایم براش فرمول بنویسیم اینجوری میشه:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  5. #5
    2010/04/08
    58
    0

    پاسخ : تايمرها

    ممنون از پاسخ کامل و شفافتون
    من مي خوام از I2C استفاده کنم ولي با پروتئوس شبيه سازي مي کنم و تو ديباگر I2Cهمش علامت سوال ميده لطف مي کنيد يه نگاه بندازيد و راهنماييم کنيد کجاي کار اشتباه مي کنم
    ممنون از شما

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  6. #6
    2006/08/16
    867
    17

    پاسخ : تايمرها

    نقل قول نوشته اصلی توسط koroush.badi
    ممنون از پاسخ کامل و شفافتون
    من مي خوام از I2C استفاده کنم ولي با پروتئوس شبيه سازي مي کنم و تو ديباگر I2Cهمش علامت سوال ميده لطف مي کنيد يه نگاه بندازيد و راهنماييم کنيد کجاي کار اشتباه مي کنم
    ممنون از شما

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    شرمنده من با XC8 کار نکردم. پروتیوس هم ورژن 8 ندارم.
    بطور کلی به پروتیوس زیاد هم اعتماد نکنید. در عمل تست کنید. مقاومت های پول پ یادتون نره.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوعات مشابه

  1. کار با تايمرها
    توسط masoud shahab در انجمن STM
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/05/30, 20:14
  2. مشکل با کمبود تايمرها !!!
    توسط pouyanbargh در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/07/25, 22:21
  3. آموزش تايمرها به زبان ساده
    توسط v.nassiri در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/05/08, 22:15
  4. تايمرها
    توسط hamedb3269 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2010/05/16, 21:53
  5. چند سوال از تايمرها
    توسط mehrdadgh در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2008/09/03, 16:04

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •