ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
  1. #1
    2014/05/16
    77
    0

    مشکل با برنامه ساده

    سلام
    من تازه با pic شروع کردم يه مشکل ساده :rolleyes: دارم
    يه برنامه کوچيک نوشتم نمي دانم چرا جواب نميده
    کامپايلر ccs
    [code=c]#include <16f877.h>
    #use delay(Clock=20000000) // oscillator frequency

    #byte PORTC=0x07
    #byte TRISC=0x87 //DDRC

    void main(void)
    {
    TRISC=0;
    while(TRUE)
    {
    PORTC=0x01;
    delay_ms(100);
    PORTC=0;
    delay_ms(100);
    }

    }[/code]
    چرا جواب نميده؟براي portc ريجيستر ديگي رو هم مگه بايد مقدار داد؟
    ممنون
  2. #2
    2013/06/19
    1,544
    80

    پاسخ : مشکل با برنامه ساده

    ميخوايد چيکار کنيد ؟
    اين تاپيک آموزش ccs هستش توي پست اول به جوابتون ميرسيد:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    AYRIC
  3. #3
    2014/05/16
    77
    0

    پاسخ : مشکل با برنامه ساده

    سلام يه چشمک زن ساده مي خواستم باشه
    از تابع نمي خوام استفاده کنم.مي خوام با ريجيستر باشه
  4. #4
    2006/08/16
    867
    17

    پاسخ : مشکل با برنامه ساده

    تو پروتیوس کار میکنه. شما تو سخت افزار تست کردی؟
    نسخه کامپایلرتون چیه؟
    محتویات فایل lst رو بزارید.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  5. #5
    2014/05/16
    77
    0

    پاسخ : مشکل با برنامه ساده

    خير تو پروتوس هم جواب نداد سخت افزار تست نکردم
    قبلا برا 16f84 نوشتم جواب داد
    ccs 5.007 هستش

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    اضافه شده در تاریخ :
    سلام
    مشکل حل شد
    قبل از اين که بخوايم به يک ريجيستر مقدار بديم بايد ببينيم تو چه بانکي هست و اون بانک رو انتخاب کنيم بعد مقدار بديم
  6. #6
    2006/08/16
    867
    17

    پاسخ : مشکل با برنامه ساده

    عجیبه چون به نظر میرسه خود کامپایلر انتخاب بانک رو بصورت خودکار انجام میده.
    ضمناً من همون پروژه شما رو با نسخه خودم(4.130) کامپایل کردم و کار کرد.

    نتیجه گیری من اینه که همونطور که قبلاً هم اشاره شده توزیع های اولیه نسخه 5 حکم بتا رو دارند و قابل اطمینان نیستند.
    در حال حاضر جدیدترین توضیح 5.035 هست. توصیه میکنم تا نسخه 5 به 5.1xx نرسیده استفاده نکنید.

    http://www.ccsinfo.com/devices.php?page=versioninfo

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوعات مشابه

  1. مشکل ساده با برنامه ساده
    توسط imanxx_81 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 43
    آخرين نوشته: 2015/06/04, 14:05
  2. مشکل در برنامه ساده
    توسط omidamjad در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2015/05/05, 23:23
  3. مشکل در برنامه spi ساده!
    توسط giga0101 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2014/03/23, 11:40
  4. مشکل این برنامه 10 خطی ساده چیه؟!
    توسط Questioner در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 15
    آخرين نوشته: 2010/05/02, 15:18
  5. یه برنامه ساده اما مشکل دار
    توسط question در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2009/02/18, 08:22

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •