اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تفاوت رله های معمولی با رله های مخابراتی

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    تفاوت رله های معمولی با رله های مخابراتی

    سلام یه مدته که دنبال رله میگردم و به یه اصطلاحی بر خوردم خواستم ببینم رله های مخابراتی چه فرقی با رله های معمولی دارند ؟

    با سپاس
    معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

    #2
    پاسخ : تفاوت رله های معمولی با رله های مخابراتی

    کوچک کم مصرف با تعداد دفعات روشن خاموش شدن زیاد
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : تفاوت رله های معمولی با رله های مخابراتی

      درود بر شما،

      رلـه هایی را که در مخابرات به کار می روند می توان به دو گروه تقسیم کرد:

      الف) آنهایی که در «شبکه های تلفن ثابت» مورد استفاده قرار دارند، و

      ب) آنهایی که در بخش های فرکانس بالای سامانه های مخابراتی بی سیم به کار گرفته می شوند.

      در شبکه های تلفنی، رله ها وظیفه ی قطع و وصل کردن سیگنال های بسیار کوچک صوتی یا علایم (تُـن های) صوتی با دامنه هایی در حدود چند صد میلی ولت را بر عهده دارند. به این دلیل، مقدار «مقاومت وصل» کنتاکت های این رله ها باید بسیار اندک و در حد چند میلی اهم باشد تا افت ولتاژ روی محل باصطلاح «پلاتین» ها از چند میلی ولت تجاوز نکند. در عین حال این ویژگی کنتاکت ها باید در طول زمان و بر اثر عملکرد مکرر (در حد میلیون بار) ثابت باقی بماند. بدین منظور از رله های مینیاتوری با کنتاکت های طلا یا با روکش ضخیم طلا استفاده می شود، فشار وصل کنتاکت ها بیشتر در نظر گرفته می شود، و مجموعه ی کنتاکت ها در محفظه ی هوابند قرار داده می شود تا گرد و غبار و مواد شیمیایی خورنده در اتمسفر بر کیفیت کنتاکت ها اثر منفی نداشته باشد.

      در قسمت های فرکانس بالای سامانه های مخابراتی بی سیم معمولاً از رله ها برای قطع و وصل کردن آنتن به و از گیرنده و فرستنده، و یا انتخاب آنتن های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. به این دلیل، رله های مذکور در مسیر توان بالای RF قرار دارند که در این مسیرها ارتباط ها با کابل های هم محور (کواکسیال) برقرار می شود تا از اتلاف انرژی RF و انتشار ناخواسته ی آن پیش گیری شود. حال اگر در این مسیر از رله ی معمولی استفاده شود، خود رله نقطه ای برای انتشارات اختلالی و تلف انرژی RF خواهد بود. بنابراین، در این مدارها ار «رله کواکسیال» استفاده به عمل می آید که کل ساختمان آن داخل یک محفظه ی هوابندشده ی فلزی (معمولاً با روکش نقره) نصب شده است و اتصالات آنها با کانکتورهای فرکانس بالا مانند BNC با دنیای بیرون برقرار می شود. این رله ها از نظر نسبت امواج ایستا (VSWR) آزمایش می شوند تا میزان تلفات در فرکانس کاری آنها زیاد نباشد.

      پیروز باشید
      .

      دیدگاه

      لطفا صبر کنید...
      X