اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد مد های capture-pwm

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    راهنمایی در مورد مد های capture-pwm

    میخوام بپرسم که مد های capture-pwm برای چه کارهایی استفاده می شوند.یعنی چه مدارات عملی را با خصوصیات این مدها میشود ساخت. خواهش می کنم جوابمو همین جا و با جزییات جواب بدین و منو نفرستیند پستهای دیگه//ممنونم

    #2
    پاسخ : راهنمایی در مورد مد های capture-pwm

    سلام
    capture mode یک ویژگیه که بعضی از تایمر هایی میکرو این ویژگی رو دارن مثلا توی atmega16 که همه ایرانی ها دوستش :icon_razz:دارن تایمر کانتر یک این ویژگی رو داره .با capture mode می تونی به رخداد های خارجی برچسب زمانی بدی . به این صورت تایمر در حال شمردنه در لحظه ای که که یک رخداد مثل صفر یا یک شدن یک :agree: پایه خاص به نام input capture که مثلا توی atmega16 پایه ی 20 هستش ، محتویات تایمر در لحظه تغییر سطح ولتاژ از صفر به یک (از یک به صفر) توی یه رجیستر دیگه کپی میشه و اگر وقفه ی مربوطه رو فعال کرده باشی ، روتین مربوط به اون وقفه اجرا میشه . اینکه این رخداد توی از صفر به یک شدن (لبه ی بالا رونده ) یا از یک صفر شدن (لبه ی پایین رونده) یا اینکه وقفه ی مربوطه فعال باشه یا نه همش قابل تنظیمه !!!! oo:
    یکی از کاربرد های capture mode اندازه گرفتن duty cycle یا به فارسی چرخه ی کار (من ترجمه نکردما :mrgreen یک سیگنال هستش که نسبت زمان یک بودن به زمان کل یه دوره تناوب.
    به عنوان یه مثال ساده تر فرض کن یه سیگنال داری که همیشه صفره و برخی موقعها یه پالس مثبت با عرض نامشخص روش میاید مثلا اینجوری
    ( _______-----------___________ )
    شما می خوای عرض این پالس مثبته رو به برحسب ثانیه بدست بیاری . تایمر رو استارت میزنی هر موقع لبه ی بالا رونده روی اون پایه ی خاص اومد روتین وقفه اجرا میشه و شما مقدار تایمر رو که در لحظه ی اومدن لبه ی مثبت ، که الان توی یه رجیستر دیگه کپی شده از اون رجیستره می خونی ، بعد تنظیم می کنی که دفعی بعد رو لبه ی پایین رونده capture اتفاق بیافته ، بعد روتین وقفه تموم میشه . دفعه ی بعد که روی لبه ی پایین رونده وقفه اومد دوباره مقدار تایمر رو که توی اون رجیستره کپی شده میخونی ، این دو مقدار رو از هم کم می کنی ، معلوم میشه که به اندازه چند تا شمردن تایمر اون سیگناله یک بوده . چون فرکانس شمردن تایمر رو داری می تونی زمان یک بودن رو هم حساب کنی :biggrin: . به همین سادگی !!!!

    اوف خسته شدم :icon_razz:. pwm رو دیگه حال ندارم امشب توضیح بدم اگه از دوستان کسی زحمتو بکشه ممنون میشم ازش.
    http://massoud68.persiangig.com/pict...1406891613.gif

    مشکلتون حل شده ؟؟؟
    پس روي "موضوع به نتيجه رسيد" کليک کنيد !! :job:

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : راهنمایی در مورد مد های capture-pwm

      خیلی ممنون مهندس.
      کسی نظر دیگه ای نداره؟
      تا بهتر مد های capture-pwm درک کنم.
      لطفا با جزئیات توضیح بدین.

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : راهنمایی در مورد مد های capture-pwm

        در مورد pwm+pfc توضیح می خواستم

        دیدگاه

        لطفا صبر کنید...
        X