ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
  1. #1
    2014/02/11
    113
    1

    کتابخانه توابع متلب

    سلام دوستان عزيز
    بروبچ من ميخواهم که توابع متلب رو به يه زبان ديگه بنويسم
    حالا براي اينکار نياز به اون منشا توابع دارم
    نميدونم توي متلب به کتابخانه ها چي ميگن ولي منظورم همون فايلهاي .C توي کامپايلرهايي
    مثل keil هست و اگر توابع توي فايلهاي dll بود چطوري ميشه بهشون دسترسي داشت ؟
    باتشکر فراوان
  2. #2
    2009/10/21
    تهران
    2,503
    207

    پاسخ : کتابخانه توابع متلب

    تعداد زیادی از توابع متلب بصورت m فایل در فولدر محل نصب متلب قرار گرفته . اسم m فایل هم اسم تابع هست
  3. #3
    2011/05/22
    سمنان
    1,222
    17

    پاسخ : کتابخانه توابع متلب

    برخي از زبانها خودشون متلب رو پشتيباني ميکنن
    نرم افزارهايي مثل متلب و متمتيکا
    بر پايه برنامه هايي شبيه C نوشته شدن
    تبديل کدها توسط نرم افزارها رو زياد ديدم.
    ...
    :read:
    1: اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
    2: چيزي به نام تصادف و شانس وجود نداره ... 3: دانش بهتره يا ثروت؟ بدون "شعور" هيچکدوم!
    4: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پاي***فرشتهآ*ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)
    5:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  4. #4
    2014/02/11
    113
    1

    پاسخ : کتابخانه توابع متلب

    نقل قول نوشته اصلی توسط mojalan
    تعداد زيادي از توابع متلب بصورت m فايل در فولدر محل نصب متلب قرار گرفته . اسم m فايل هم اسم تابع هست
    سلام
    حالا من بايد چطوري اون m فايل رو پيدا کنم ؟
    يعني منشا يه تابعي مثل تابع زير رو چطوري بايد پيدا کرد ؟
    کد:
    rgb2gray('. . . ');
  5. #5
    2009/10/21
    تهران
    2,503
    207

    پاسخ : کتابخانه توابع متلب

    نقل قول نوشته اصلی توسط صادق بخشي
    سلام
    حالا من بايد چطوري اون m فايل رو پيدا کنم ؟
    مثلا دنبال تابع myfunc میگردین تو ویندوز و داخل فولدر محل نصب متلب سرچ کنید myfunc.m
  6. #6
    2012/08/01
    197
    15

    پاسخ : کتابخانه توابع متلب

    سلام
    به چه محيطي مي خواهيد ببريد؟
    لينک زير شايد مفيد باشه

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    اضافه شده در تاریخ :
    نقل قول نوشته اصلی توسط صادق بخشي
    سلام دوستان عزيز
    بروبچ من ميخواهم که توابع متلب رو به يه زبان ديگه بنويسم
    حالا براي اينکار نياز به اون منشا توابع دارم
    نميدونم توي متلب به کتابخانه ها چي ميگن ولي منظورم همون فايلهاي .C توي کامپايلرهايي
    مثل keil هست و اگر توابع توي فايلهاي dll بود چطوري ميشه بهشون دسترسي داشت ؟
    باتشکر فراوان
    با تايپ دستور coder در command window هم مي تونيد به زبان هاي سي و سي پلاس تبديل کنيد.
    انجمن پرسش و پاسخ مهندسی پزشکی
    http://biomedeng.ir/forum_per/
    +++++++++++++++++++++++++++++++++
    سایت مهندسی پزشکی
    http://biomedeng.ir/
  7. #7
    2010/05/30
    158
    1

    پاسخ : کتابخانه توابع متلب

    با سلام
    توابع اصلی پردازشی متلب با زبان c نوشته شده اند و سورس آن در دسترس نیست
    برای گرافیک هم از جاوا استفاده شده است

    بعضی الگوریتم ها در متلب در دسترس بوده و بعضی موارد p کد بوده و در دسترس نیست

    متلب بخصوص در ویرایش های سالهای اخیر امکانات زیادی برای تبدیل کد به زبان سی اضافه کرده است
    ولی همه توابع پوشش داده نمی شوند


    http://www.4shared.com/office/wspNnTsI/AMUZESH_JAMEE_MATLAB.html
  8. #8
    2015/02/27
    3
    0

    پاسخ : کتابخانه توابع متلب

    سلام دوستان یه سوال فوری دارم ؟ ممنون میشم جوابم سریع بدین ؟
    توی متلب میخام لاپلاس معکوس بگیرم از دستور ilaplace استفاده کردم ولی جواب نمیده از دستور residueاستفاده کردم جواب میده ولی مانده ها و قطب ها را بهم میده جواب نهایی را نمیده روشی دیگه نیست که جواب نهایی را مستقیم بهم بده ؟(مانده ها و قطب ها را نده جواب نهایی را مستقیم بده ؟)
  9. #9
    2012/08/01
    197
    15

    پاسخ : کتابخانه توابع متلب

    نقل قول نوشته اصلی توسط basaidu
    سلام دوستان يه سوال فوري دارم ؟ ممنون ميشم جوابم سريع بدين ؟
    توي متلب ميخام لاپلاس معکوس بگيرم از دستور ilaplace استفاده کردم ولي جواب نميده از دستور residueاستفاده کردم جواب ميده ولي مانده ها و قطب ها را بهم ميده جواب نهايي را نميده روشي ديگه نيست که جواب نهايي را مستقيم بهم بده ؟(مانده ها و قطب ها را نده جواب نهايي را مستقيم بده ؟)
    بهتر بود موضوع جديد درست مي کرديد!
    اما جوابتون:
    کد:
    syms a s x
    F = 1/(s - a)^2;
    ilaplace(F, x)
    ans =
    x*exp(a*x)
    انجمن پرسش و پاسخ مهندسی پزشکی
    http://biomedeng.ir/forum_per/
    +++++++++++++++++++++++++++++++++
    سایت مهندسی پزشکی
    http://biomedeng.ir/
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوعات مشابه

  1. استفاده از اشاره گر در توابع کتابخانه ای
    توسط A.SAMIEE در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2016/06/04, 23:41
  2. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2014/01/13, 17:46
  3. پاسخ: 29
    آخرين نوشته: 2012/03/26, 18:13
  4. توابع کتابخانه ای زبان c
    توسط 1a1b1c در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/01/18, 09:28
  5. کمک در نوشتن توابع کتابخانه ای
    توسط ha$med در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2010/07/08, 15:02

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •