ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15
  1. #1
    2011/05/24
    138
    1

    کي پد کمک برنامه نويسي

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    اضافه شده در تاریخ :
    دوستان من 32 تا کلید دارم که باید اسکن بشن و بعضی از کلیدها ترکیبی استفاده میشن و اینکه من این کلیدهارو باید با سریال بفرستم به pc و اینکه هر 6 کلید داخل یه بایتی هست که این بایت دارای idو شماره بایت و دیتای کلیدها و یه بایت که همه کلیدها باهم xor شدن
    اینم عکس کلیدها و جدول
    http://s4.picofile.com/file/8163935434/21.JPG

    و اینکه بعلاوه یک شدن کلیدها صفر شدنشون هم نشون بدم زبان برنامه هم C هست لطفا راهنمایی کنید
    ويرايش
  2. #2
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : کي پد کمک برنامه نويسي

    سلام.
    دليل اينکارتون رو نميتونم متوجه بشم. چه ضرورتي داره همچين کار پيچيده اي رو انجام بدين؟ به هر حال....
    پيشنهادم استفاده از IC هاي لچ هست. که واسه هر سطر يه لچ بذارين. IDها رو هم مستقيم روي لچ ها مقدار بدين. Enable لچ رو بدين به ميکرو و خيلي راحت کليدها رو بخونين.
    حالا باز هم من نتونستم به کليات ماجرا پي ببرم تا بتونم بهتر راهنمايي کنم.
    (ضمنا بابت تاخير در جواب دادن ازتون عذر خواهي ميکنم :redface: )

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #3
    2011/05/24
    138
    1

    پاسخ : کي پد کمک برنامه نويسي

    سلام مهندس
    ممنون از وقتي که ميزاريد واقعا يه دنيا ارزش داره اين کارتون
    از من خواسته شده که اطلاعات رو با همچين پروتکلي بفرستم و مدارات کامل اماده شده فقط مونده قسمت برنامه نويسي که بايد اطلاعات به اين صورت از کليدها به pc منتقل بشن و من نميدونم چطور بايد اين کارو انجام بدم ممنون ميشم اگر شما و دوستان راهنمايي کنيد و اگر جاييش مبهم هست بگيد که بيشتر توضيح بدم

    اضافه شده در تاريخ :
    مهندس اينجا بيشتر توضيح دادم که منظورم چيه

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  4. #4
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : کي پد کمک برنامه نويسي

    امکانش هست يه شماتيک از مداري که مد نظرتون دارين، قرار بدين؟
    فرض ميکنيم فقط 8 تا کليد داريم. مطابق اين روشي که گفتين، شماتيک و دستور العمل به چه نحو هست؟

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  5. #5
    2011/05/24
    138
    1

    پاسخ : کي پد کمک برنامه نويسي

    سلام
    مهندس جز اسکن ماتریسی چکار میشه کرد؟

    اضافه شده در تاریخ :
    دوستان به این pdf توجه کنید

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  6. #6
    2010/10/04
    تهران
    1,639
    563

    پاسخ : کي پد کمک برنامه نويسي

    نقل قول نوشته اصلی توسط asmira
    سلام
    مهندس جز اسکن ماتریسی چکار میشه کرد؟
    با سلام
    جز اسكن ماتريسي راهش اينه كه يه ميكرو با IO زياد انتخاب كنين مثل 18F8720. كليدها رو به وروديهاش وصل كنين و بخونين.

    مزيتش اينه كه توي تركيب كليدها ديگه محدوديتي نيست و هر تركيبي از هر تعداد كليد دلخواه، قابل تعريف هست.

    مشكل پروتكل چيه؟
    اونم كه چيز خاصي نيست. وقتي كليدها رو خوندين، بايتهاشو تشكيل ميدين و ارسال ميكنين. فقط نكته مبهم بنظرم ID بايتهاست كه توي توضيح شما، براي همه صفره، ولي احتمالا بايد مثلا مقادير 0 و 1 و 2 داشته باشه تا شماره PACKET اطلاعاتي كه ارسال ميشه رو مشخص كنه.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.
  7. #7
    2011/05/24
    138
    1

    پاسخ : کي پد کمک برنامه نويسي

    سلام
    من 6سطر و 6ستون دارم اما نمیتونم تو یه سطر جندتا کلید رو ترکیب کنم و اینکه هر byte یک id و شماره بایت داره
  8. #8
    2010/10/04
    تهران
    1,639
    563

    پاسخ : کي پد کمک برنامه نويسي

    نقل قول نوشته اصلی توسط asmira
    من 6سطر و 6ستون دارم اما نمیتونم تو یه سطر جندتا کلید رو ترکیب کنم و اینکه هر byte یک id و شماره بایت داره
    براي تشكيل بايتها بايد از دستور العملهاي دسترسي بيتي استفاده كنين.
    مثلا براي PACKET اول كه شامل 4 بايت هست ميشه اينطوري:
    کد:
    BYTE0 = 0
    
    BYTE1.B0 = KEY6
    BYTE1.B1 = KEY5
    BYTE1.B2 = KEY4
    BYTE1.B3 = KEY3
    BYTE1.B4 = KEY2
    BYTE1.B5 = KEY1
    BYTE1.B6 = 1
    BYTE1.B7 = 0
     
    
    BYTE2.B0 = KEY12
    BYTE2.B1 = KEY11
    BYTE2.B2 = KEY10
    BYTE2.B3 = KEY9
    BYTE2.B4 = KEY8
    BYTE2.B5 = KEY7
    BYTE2.B6 = 0
    BYTE2.B7 = 1
    
    
    BYTE3.B0 = KEY6 xor KEY12
    BYTE3.B1 = KEY5 xor KEY11
    BYTE3.B2 = KEY4 xor KEY10
    BYTE3.B3 = KEY3 xor KEY9
    BYTE3.B4 = KEY2 xor KEY8
    BYTE3.B5 = KEY1 xor KEY7
    BYTE3.B6 = 1
    BYTE3.B7 = 1
    توي مثال كد بالا، KEY ها همون وروديهاي هستن كه از كليد ها خونده ميشن. البته پيش از تشكيل بايتها، بايد از صحت اطلاعات خونده شده مطمئن بشين كه براي اينكار بايد دوبار با يه تاخير كم مثلا 30 ميلي ثانيه كليدها رو بخونين و اگه مقادير با هم يكي بودن به عنوان يك قرائت صحيح در نظر بگيرينش، وگرنه دوباره اينكارو تكرار كنين.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.
  9. #9
    2011/05/24
    138
    1

    پاسخ : کي پد کمک برنامه نويسي

    [توي مثال كد بالا، KEY ها همون وروديهاي هستن كه از كليد ها خونده ميشن. البته پيش از تشكيل بايتها، بايد از صحت اطلاعات خونده شده مطمئن بشين كه براي اينكار بايد دوبار با يه تاخير كم مثلا 30 ميلي ثانيه كليدها رو بخونين و اگه مقادير با هم يكي بودن به عنوان يك قرائت صحيح در نظر بگيرينش، وگرنه دوباره اينكارو تكرار كنين.
    [/quote]

    این بایتهارو به صورت sturacture باید تعریف کنم دیگه؟

    اضافه شده در تاریخ :
    دوستان میشه در مورد UNION یا STURACTURE کمک کنید
    من کد اقای نورسیده را میزنم ERROR
    Expecting a structure/union میده


    و اینجوری تعریف کردم
    [code=c] typedef struct {
    unsigned char BYTE0;
    unsigned char BYTE1;
    unsigned char BYTE2;
    unsigned char BYTE3;
    } A,B,C;[/code]
  10. #10
    2010/10/04
    تهران
    1,639
    563

    پاسخ : کي پد کمک برنامه نويسي

    مگه استراكچر يا يونيون بودنشون مهمه؟

    شما از بايت ميخواين استفاده كنين. بصورت بايت يا كاراكتر تعريفش كنين.
    12 تا بايت دارين. مثلا از BYTE0 تا BYTE11.
    بعدشم مقدار دهي و بقيه ماجرا.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/12/26, 20:47
  2. کدام زبان برنامه نويسي و کدام محيط برنامه نويسي ؟!
    توسط Nicolas1390 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2012/12/12, 19:05
  3. کمک برنامه نويسي
    توسط majidshahbazi68 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/02/08, 17:39
  4. برنامه نويسي
    توسط szm67 در انجمن برنامه نویسی و اینترفیس
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/01/20, 17:27
  5. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2006/10/26, 06:29

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •